Piercingzzz


Ett inlägg om mina elva piercingar.
Här är mitt face. Näsvingen piercade min pojkvän för två år sedan. Jag svimmade av någon anledning. Läppen piercade jag själv för drygt tre år sedan. Kanske inte det smartaste draget, I know. Don't follow my steps. Det var ett spontanryck och den blev sne.

 
Sju av mina piercingar sitter i öronen.
Mina töjningar är 12 mm. Ibland får jag lust att töja 2 mm till, men jag har så många töjningssmycken som kommer kommer bli oanvändbara då. Buh. Den mittersta i höger öra har jag gjort själv, Kim har gjort den i öronsnibben. Hade även en tredje (självgjord) men den tog jag bort då jag började töja (ni kan se ärret). Är sugen på att göra fler i vänster öra. Helix och rook, please.


Booooobies!
För drygt ett år sedan hände detta, och den här gången gick jag till en piercare. Skulle varken velat eller vågat låta någon olegitimerad göra det, det var liksom mina bröstvårtor det handlade om. Det gjorde skitont och efteråt kändes det som att mina bröst skulle falla av. Ahhhhh. Men de gjorde de inte, obviously.

Miley C Live

 
tidsinställt

Snart smäller det.
Är i Globen nuuuuuu. So peppppp #twerkbitchtwerk

Hgckgasdfgh


T-shirtHalsband ♦ Hår ♦ JeansSkor // HattHår ♦ KlänningT-shirtChokerKängor

I was boreeeed. Är kär i Jeffrey Campbell-kängorna, men de är slutsålda överallt. Muh.
Sitter by the way med färg i håret. Denna gång blir det Directions' Alpine Green blandat med liiiiiite Apple Green.

Jag mår illa

 
Blir så arg.
källa

Och finns det personer i EU-parlamentet som tycker att kvinnor inte längre ska få rösta (= ha åsikter, leva i en jämnställd värld, vara med och bestämma i samhället vi lever i osv) så är det ett tecken på att feminismen behövs och verkligen inte har gått för långt.

♣ ♣ ♣

Reminder to self

Har varit grinig hela dagen. Jag är som vädret. Kanske är det jag som är väderguden. Hah, jk.
Ska äta popcorn och se favoriten Step Up 2: The Streets för att rycka upp mig. Då kanske jag kan vakna glader imorn.

Min ljusglimt just nu: åker till huvudstaden för att se Miley Cyrus live (och kanske ligga med na) (okej skoja) på fredag.
Pepppppp #twerkittwerkittwerkitBAM

bildinspo

The 100

bildkällor: 1, 2, 3

Har fallit hårt för den nya serien The 100. OMG HGSVKBDHBhblhjvgv!!!! Så bra. Först tyckte jag den var lite töntig emellanåt (jag vet inte, väldigt typisk tonårsserie) meeeeen seeeeeen aaaaAAH! Så spännande! Avsnitt 11 av 13 kommer på onsdag (torsdag svensk tid), och det är klart för en andra säsong som förmodligen börjar sändas i höst (om man får tro iMDB).

Handling
97 år efter att ett kärnvapenkrig dödat alla på jorden, sänder de enda överlevande (människorna på rymdstationen The Ark) ner 100 ungdomar på jorden för att se om den är möjlig att återigen bosätta sig på, eftersom syret på rymdstationen håller på att ta slut. Trailer.

Det finns en viss likhet med Lost, men The 100 är långt ifrån lika mystisk och overklig. Ahhhhh! Så awesome! SE DET NU!

OBS! Jag har ännu inte sett avsnitt 10, så inga spoilers, tack!

Lördagen


Linne från Killstar (favorit) och nagellack från OPI, Don't Pretzel My Buttons och Don't Burst My Bubble (simpelt är bäst)

Bra kväll igår. Var ute och åt på Merry Can med vänner. Det var sol och varmt då vi gick dit så vi kunde sitta ute. Mys. Sedan blev det spöregn och åska. Också mys faktiskt, eftersom vi gick in och fortsatte dricka öl och snacka skit där. Drack världens godaste drink också, som smakade exakt som sånna där melontuggummin med "frön" i (älskade dem då jag var liten, vet inte om man kan köpa dem nu). Fast jag kan inte blanda sprit/drinkar och öl/cider, måste välja antingen eller annars mår jag illa. Krävdes bara en drink. Fick ångest över illamåendet (hej, emetofobi) som sedan övergick till dödsångest/livsångest. Inga ovanligheter då det kommer till mig. Då jag har kul får någon slags panik över att få tråkigt så fort det blir mindre kul om det inte är jag som bestämmer det... Does that make sense? Probably not.

K, bye.

Heartagram

 
Kim fick äntligen sin första och enda tatuering fixad. Nu ser det inte längre ut som om han har halvt bortnött bläckpennekludd på benet. Vi kikade på Harry Potter and the Chamber of Secrets under tiden. Och snackade skit. Bra dag.

Your grammar sucks


Är det här kul på riktigt eller tycker jag bara att det här är kul för att jag är lite av en grammar-nazi?

Jag hatar stavfel. Haaaataaaar! Får typ kalla kårar om jag så bara finner en mycket common typo i stil med "This viedo is Graet" efter jag publicerat. Oh no. Men det är så lätt att råka kasta om bokstäverna då man skriver på datorn/telefonen, it can happen to anyone liksom.
Däremot felanvändning av they're/their, your/you're, dem/de osv, särskrivningar och folk som ba dissar punktion helt?! NEJ! SLUTA!? Fattar ni inte hur en helt vanlig mening kan få en helt nnan innebörd om man plockar bort denna: ,

!!!!

AHHHHHHH!

Well, jag är inte perfekt heller. Klart jag stavar fel ibland. Ibland. Höhö. Jag är ingen ordbok, speciellt inte då det kommer till engelska. Jag kan inte alla ord utantill (thank God för Google liksom). Jag pratar/skriver inte på ett intellektuellt sätt FÖR ATT DET ÄR TRÅKIGT! Nnd sumtims I wana rite lyke dis bc its fanneyyyy. Dosnt mean I cant spel for realz.

Men alltså, är YGS kul eller är det bara jag? Haha.
Men alltså igen. Smosh i början av videon ovan. I can't. Ahhhhhh. Hahah.

Okay, bye.

Shut up and drive


Bra outfitttttt featuring skjorta från Jula. Ja, JULA - allt för hemmafixare och proffs. Hahah.

Menskopp


I början av året som är nu bestämde jag mig för att beställa hem en menskopp. Hade gått och funderat på det rätt länge, men inte orkat samt glömt om vartannat. Men nu, nu så! Har nu haft den i några månader och är helnöjd. Det är så skönt att slippa tänka på att inhandla tamponger. Visst kostar de mer (299 spänn,för mindel, men det finns billigare), men nog lägger man ut mer än så på menskydd under ett år, om inte bara på några månader. Om man delar det på alla år man ska ha den är det inte så mycket.

Den var krånglig att använda de första gångerna, I'm not gonna lie. Man ska liksom vika den dubbel, men den vecklade bara ut sig hela tiden innan jag lyckats få in den, så det var bara att börja om. Frustrerande. Tänke att "Ska det ta en kvart att gå på toa varje mens-vecka hädanefter, I dissaprove!", men det gick ändå rätt fort att lära sig.
Att få ut den första gången var dock svårare. Hahahaha. Ska inte gå all TMI on ya, så om ni vill veta får ni fråga. Resten är enkelt: töm i toaletten, skölj av/tvätta och sätt in igen. Tycker inte alls det känns ofräscht, snarare bara jättenaturligt och mindre kladdigt än tamponger/bindor.

Jag köpte min på menskoppen.se. De hade ett test där man kunde få fram vilken storlek man uppskattningsvis borde ha. Bra ju!
Självklart passar menskoppar kanske inte alla, men tycker ändå att den borde uppmärksammas mer. Vill man bara testa så leta reda på en billigare variant. Och ja, det är värt att testa!

Svett


Inte för att klaga på värmen men... Jag gick hem från psykologen idag. Lika med svett (eftersom det numera är sommar) (yaaaaay, tack och bock för det). MEN JAG HATAR ATT SVETTAS! Om jag inte är naken, har bikini eller bär träningskläder (då är det typ en synd att inte svettas). Alltid annars hatar jag att svettas. Det, och myggor, är det enda jag har att klaga på om sommaren.

Är för övrigt kär i doften som numera innfunnit sig utomhus. Längtar efter syrener, som också doftar underbart. Det är mitt favoritträd ♥

Kattnick


Punkt 1.
Var ute med katterna igår. De fick andas frisk luft medan Kim och jag låg och läste. Jag tror det uppskattades, förutom att de var tvugna att ha koppel (vi ska fixa en bättre sele till Vicky). Men de är innekatter och jag vill inte riskera att de springer iväg ju. De lever i sin lilla vindsvånings-bubbla och kan inget om den stora världen. Jamie skulle inte klara en dag ute i det vilda, plockar någon upp honom skulle han inte direkt protestera (typisk ragdoll). Han ser för övrigt ut som en munchkin när han går i sele, som för att verkligen visa att vi är elaka som tvingar på honom en SELE, like "See, how this thing's tormenting me with it's super gravity powers, not cool, human!". Helt i sin ordning, katter hatar att ha saker på sig.

Punkt 2.
Har läst ut The Hunger Games! Första boken jag har läst ut sedan Fifty Shades of Grey för över åtta månader sedan! Såg filmen för två år sedan ganska precis, men tyckte inte om den. Gick ändå och såg Catching Fire på bio, och den var mycket bättre. Och eftersom storyn egentligen är bra så bestämde jag mig för att läsa. Bra val. Boken var ju såååå mycket bättre. Såg filmen igen direkt efter jag läst ut boken och satt och kommenterade "Men i bokeeeeen..." i sann nörd-anda (Kim, don't hate me). Man sitter och suckar åt sådana personer och sedan inser man att man själv är precis likadan... LOL #notfunny

Nitar och blommor


Nail art challenge
, tema 7 - Studs
Less is more tycker jag då det kommer till naglar. I alla fall om man bara har average skills. Grundade med OPI Don't Burst My Bubble som vanligt, och målade tipparna svarta med OPI Black Onyx.


Nail art challenge, tema 8 - Floral
Tänkte att blommor skulle vara lite för puttinuttigt för min smak, så jag körde på murriga färger. OPI Midnight In Moscow fick agera huvudakt. Men nej! Blä! Det blev fint men kändes inte rätt, så jag gjorde om allt. Rosa i from av China Glaze Rich & Famous med H&M Pinkastic över fick det bli andra försöket, för att blommigare färg kan man inte hitta. Jag blev nöjd, men det kändes verkligen inte som jag. Men jag måste säga att jag älskar Pinkastic över andra lack, t.ex. över mörkrosa som här.
Just dessa blommor var rätt lätta att göra. Bara att dutta färgklickar där man kände för det, haha.

Åh, vilken härlig daaaag

 
Vad man ska säga om man vill ha en puss av sin pojkvän senare:
"Kan jag få en puss?"

Vad man ska säga om man vill ha omedelbar verkan:
"Pussa mig! Jag ska måla på läppstift!"

Min pojkvän hatar då jag har på mig läppstift (fast han tycker det är fint). I löve läppstift. Rosa, lila, röd, svart, mörkröd. I want them all! Är inte riktigt vän med grönt, gult och blått på läpparna än, and I probably never will be.

Har förresten älskat hela den här dagen. Det underbara vädret gör mig automatiskt till en lyckligare person. Det osar sommar, och jag är en sådan person som lever för sommaren. Jag får liksom lust att hitta på saker i högre grad än under vintern. I will embrace this weather with my whole body! Typ så känner jag.

OBS! Rubriken är en Sagan om Ändringen-referens. LOLzZzz.

Skell Hell 2.0


Fredag. Det var rea på påskchoklad.


Twiggy gjorde lekte bartender och gjorde Rosa Pantern.

 
Lördag. Jag insåg att jag hade glömt mitt smink hemma. OH NO! Nöjde mig med ögonbryn i fejset.


Det här är en butterbulle, ingen solbulle.


Festligheter.

 
The afterlife of the party.

 
Söndag. Bakisdag (fast jag var inte bakis).

 
Vi såg på film hela dagen och kvällen.
Pompeii
(2014) - 2.5/5 i betyg. Darkness Falls (2003) - 1/5 i betyg. Nymphomaniac Vol. I & II - 4/5 i betyg.


God natt, Skellefteå.


Måndag. Dags att åka hem. Ska bara krama katterna.

Oh heart of mine, sing a sad song

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Det är sjukt hur mycket jag längtar till sommar, festivaler och konserter. FDgvjvhbfzhjvbdbf,! Drömde om Avenged Sevenfold's spelning i Göteborg som jag ska på i juni (det är inte direkt första gången det händer) och jag fick träffa Matt! Och Gates och Zacky! Ahhhh! Nu kommer det ju förmodligen, mest troligast INTE att hända, men då jag föreställer mig själv längst fram vid kravallstaketet igen så känns det minst lika underbart. För de kommer att vara så himla nära och överösa en med grym musik. AHhAHHAHhhhahHH! Längtar som en gnu.

Och Bråvalla sedan. Tre av mina favoritband ska spela där (BMTH, WCAR, OM&M), men de jag kommit att längtat mest efter att få se är You Me At Six. Har fallit pladask för dem. Nu. Igen. Efter att ha lyssnat på dem i över två år. Älskar Cavalier Youth. Älskar Sinners Never Sleep. Älskar låten Underdog. Vill bara stå i publikhavet nu nu nu! Innan jag lyssnat sönder Fresh Start Fever helt...

bildkällor: a7x, ymas

Helvetesskärmen


Hittade min drömbil på stan igår. Det är liksom Bumblebee från Transformers?! En fucking Camaro! Looooveeeeee *o* ♥ Hatar att de snyggaste bilarna ska vara sådana miljöbovar bara...

Har bara hängt vid datorn heeeeeela dagen (och målat them nails, bro). Men varför har du inte bloggat då, din moron? JO! För att jag tagit mig genom den djungel som var min mailbox och rensat där och skrivit dagbok och diskat (fast det gjorde jag i verkligheten). Och när man suttit hela dagen vid helvetesskärmen så är man inte så pepp på att sitta och redigera bilder för att kunna blogga om t.ex. min fett braiga helg i Skellefteå. Men det kommer. Promiz.

Hahaha, btw! Hittade det mest passande tröj-trycket på Fashiolista. Det där är så jag. Jag blir fett taskig då jag är hungrig.

 

Standardredigering


Jag redigerar alltid mina bilder. I princip alla bilder kan göras snäppet bättre med lite små justeringar enligt mig. Ljus- och färgjusteringar. Förut körde jag alltid på kalla toner, men på siståne har jag fallit mer för varma. Använder Photoshop CS5, och brukar ändra brightness, saturation, lightness och color balance, framför allt gul/blå eller cyan/röd-skuggor, och gul/blå highlight. Kurvor kan jag inte ett skit om så jag brukar skippa det, haha.

Soft tunes


Wrecking update


Scratch using a sharp object. Jag använde en värmeljushållare.
Wrecking level: 79,2


Doodle over the top of this page and in the margins.
"Nothing lasts forever, for all good things it's true. I rather trade it all while somehow saving you" från låten Victim av Avenged Sevenfold.
Wrecking level: 20,1


Make a paper chain.
Wrecking level: 25,3


A page for four-letter words.
Wrecking level: 5,3

Tussetassar och tissetatter


Herr surfluff (Lord James) och sötnos (Vicky Fuentes) myser. James ser ut som en pimp som ba "She's my babe".

Flyr staden


Har precis ätit tacos och nu blir det raka vägen till Skellefteå. Ska hänga med Twiggy och fira Krilles födelsedag.
Har laddat iPoden med massa bra road trippin-musik för att klara av de 23 milen dit.

Vi hörs på måndag. Har tidsinställt några inlägg tills dess.

Hardcore Barbie

 
Nail art challenge, tema 6 - Match OOTD
För er som inte är vän med förkortningar betyder det: Matcha dagens outfit (outfit of the day). Kjolen är från Forever 21, collar-chokern från Shock och linnet har jag tryckt själv. Naglarna fick se ut så här:

 
Basfärger med grönt glitter som accentfärg, precis som mitt hår. Använde ju Monster Mash (det gröna glittret) jättenyss, men det är ju så fint och passar mitt hår så bra, haha. I forgive myself! Är verkligen inte bra på att måla mönster och figurer på naglarna! Kinda wish I was, får fortsätta träna helt enkelt.

 
Från vänster: Gina Tricot 43 Puff Powder - under korsen, OPI Don't Pretzel My Buttons under Yin Yang, OPI Black Onyx, OPI Did It On 'Em under Orly Monster Mash och till sist OPI Alpine Snow.

On wednesdays we wear pink


Mina senaste skal. All pink! Gillar inte att bära massa, massa rosa (som om jag gillar att bära färg över huvud taget), men tycker det är en cool accentfärg. Rosa är fint.

Som om inte det vore nog ska jag börja döpa mina mobilskal som om de vore mina barn, i riktig företags-anda. Dessa får heta Snakey, Baby Prostitute och Candy. Mycket fantasifulla namn, jag vet.
Min pojkvän hatar Candy. Han klarar inte av att se på det säger han. Jag älskar det och vill äta upp det, haha.

Skal och pärlor är från Ebay. Ormskinnstyg från en gammal dagbok. "You smell like a baby prostitute"-pratbubblan hittar ni på min tumblr, h ä r. Bara att skriva ut, plasta in (med till exempel bred tejp) och limma fast på ett enfärgat skal. Eller använda som klistermärke om man vill (och lyckas med) det.

Let’s go do some stupid shit


bildkällor - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Musiklistan del 6 has arrived.

A song with good artwork on the single/album cover sleeve - Views That Never Cease, To Keep Me From Myself ♦ We Came As Romans
Första bilden i kollaget. Alla deras tre album har superfina album covers, men Understanding What We've Grown To Be är min favorit. Just den här låten har dessutom världens finaste intro. Mitt hjärta smälter.

A song from the last band I did see live - If This Is How ♦ South And Maine
South And Maine som nyligen släppt ett fullängds-album, roligt! Trots det postar jag samma låt som sist, sorry, men det är min favorit. Såg dem i början av mars på båten Poseidon: En lördag i mars. Har sedan dess varit rätt dött på live-fronten, men den 30 maj blir det ändrig på det!

If I were to release an album, this song would be on it - Evolution of Self ♦ Bury Tomorrow
Om jag någonsin blev skivartist skulle jag vilja bli det tillsammans med ett band, och jag skulle inte sjunga (efter som jag inte kan) (jo, det är klart att jag kan, men inte bra). Och vi skulle spela post hardcore eller något annat rockigt. Och om jag hade ett sånt band skulle jag önska att den här låten var vår. Min favorit post hardcore-låt atm.

An 80's pop song (by an artist who thinks he's/she's really cool) - Like A Prayer ♦ Madonna från 1989
Förstod inte riktigt frågan, hur ska jag veta om hen tycker en själv är cool? Och pop?! 80-talets populärmusik, blä. Men okej, jag väljer Madonna. Eftersom hon håller på än borde hon ju digga sig själv, right?

How funny would it be if they played this in service station toilets - Antivist ♦ Bring Me The Horizon
"Middle fingers up if you don't give a fuck!". Japp, skitroligt.

A song from any dead artist - Fiction ♦ Avenged Sevenfold
Jimmy The Rev Sullivan, 1981 - foREVer. Hans röst i kombination till den här låten, så mycket känsla. Från början hette den Death, och kort efter den var färdiginspelad dog Jimmy och bandet döpte om låten till Fiction. Därför är den här låten något av det sorgligaste jag vet.

A song with a sexy video - Right Here In My Arms ♦ HIM
Säger bara Ville Valo. Se videon ovan.

Worst song I have in my collection - Stupid Shit ♦ Girlicious
Var det bara jag som såg Pussycat Dolls Presents: Girlicious som sändes på TV3 2008? Jag älskade det och köpte deras CD då den kom ut. Ni måste kolla videon! Så himla dåligt! LMAO.

A song I hate - Get Lucky ♦ Daft Punk, Pharell Williams, Nile Rodgers
Kräks ur öronen då jag hör denna. Tål den inte.
 
A Disney song - For The First Time In Forever ♦ Idina Menzel (Frozen soundtrack)
Hur uttjatad filmen Frozen än må vara så är det de enda Disney-låtarna (från en tecknad eller animerad film) som jag lyssnat på utanför filmen. Har lyssnat sönder Let It Go, så det fick bli denna. Älskar då Elsa/Idina kommer in i slutet. Wihhh.

Alla låtar kan hittas i Helt hundra-listan på min Spotify.

Sambo-anniversary


Det är den 5 maj. Soon to be 6th. Det betyder att det var exakt ett år och fem dagar sedan jag flyttade ihop med Kim. Flyttade hemifrån. Sa farväl till min trogna power walk route. Blev tvungen att börja diska efter mig. Det innebar att jag behövde lära mig tvätta kläder. Leva med snedtak precis över fucking allt. Bo i lägenhet och ha grannar. Nära-inpå-grannar.

Tänkte att det var värt att nämnas. Det har gått över förväntan. Jag är inte ett dugg less på Kim (och hans mästerkocks-talanger). Jag saknar inte ens mitt barndomshem. Huset pappa byggde mellan 2005 och 2007. Jag o-saknar det mest på grund av att min personliga touch (mina saker) är borta och att min brorsa har snott mitt gamla rum (that bastard) (inte för att jag behöver det längre). Det enda jag saknar ibland med att bo i hus är detta:
› Att kunna spela trummor, högt. (som om det går att spela lågt på vanliga trummor)
› Mer space att dansa på.
› Behöver inte vara orolig för att störa andra än sina familjemedlemmar.
› En egen gård. Förhoppningsvis gräsmatta.
› Inte 80% snedtak.
› Framsida-altanen med morgonsol där man kan äta frukost och läsa böcker på sommaren.

Men att flytta tillbaka? Aldrig! Det jag saknar mest är sista punkten. Har en liten gård på andra sidan vägen med myror i gräset och skugga pga alla träd. Drygt. Men fördelarna är fler och jag trivs asbra i den här lägenheten. Trodde typ att min första lägenhet skulle bli en trasig skokartong, så detta är perfekt i jämförelse.

Har ni flyttat hemifrån än?

Typisk söndag

 
I have done nothing productive all day. Vaknar sent. Ser Toy Story 2 (1999). Sitter och skriver. Uppdaterar min Bloggutmaning 365-blogg. Äter middag. Ser After Earth (2013). Slut. Bajsdag. En sådan där stillasittande dag som slutar med att det kryper i hela kroppen och jag blir ett dampbarn (det började efter middagen, kunde knappt se klart After Earth utan att vilja kräla ur min egen kropp). Typisk söndag. Alla hatar söndagar. Egentligen borde man alltid hitta på något kul på söndagar, vad som helst bara man gillar det, och ba "In your face sunday!". Och BAM! Favoritdagen på hela veckan.

Igårkväll var kul. Kim, Richard och jag var hos Jerry och spelade Trivial Pursuit från 2000 och vi var assämst, så vi tog barnfrågorna och efter att jag fått två tårtbitar i rad gick det bra för alla andra också. Utom Richard. Haha. Kim vann.

Åh. Jaha. Nu ser det ut som att jag har kompisar. Fast det är bevisat att de bara vill vara med mig om Kim är med (vill du hänga med Linnea och mig på krogen - Ska inga grabbar med? - Nej - Okej, skippar nog). Och jag känner mig lite utanför då de pratar minnen eftersom de känt varandra sedan högstadiet. Inga sura miner dock. De är trevliga, och typ de enda som vill/kan hitta på något nu förtin'.

Silver linings


Vann dessa söta dip dye-sockar hos Catarina, thanks a lot! Fast att få snygga bilder på fötter var svårare än jag hoppats, haha.

Fick även en fin kommentar nu i veckan som gjorde mig superglad. Den löd så här:


Visst är det kul att folk tycker om mina bilder, men det betyder sååå mycket mer då folk faktiskt bryr sig om det jag skriver, och tycker att det är läsvärt. Det är det som gör mig gladast. I min blogg "talar inte bilderna för sig själva". bland är det bilderna som är inlägget och texten ett tillbehör, ibland är det tvärtom. Jag bloggar hellre för 20 personer som är här för att de vill, än för 20 personer som bara är här för att kommentera bilden i det inlägg som för stunden råkar vara högst upp (för att få kommentarer själv).
Well, en stor del av bloggvärlden är ytlig och kommentarskåta, och jag har väl fallit för det i perioder också. Can't do much about that.

Säger inte att det alltid är så, till exempel i Kåt flicka-inlägget fick jag bara relevanta kommentarer, till skillnad från Sista april. Jag tvingar ingen att läsa, än mindre att kommentera - Speciellt inte om man ba: "Vad tråkigt med snö på Valborg" när jag sitter och skriver om att jag är ledsen och känner mig ensam. Please don't - Jag har ingen stor blogg, men jag tycker det är skitkul att skriva och dela med mig av både tankar och bilder, och är det någon som gillar det blir det bara ännu roligare.

Cheers!

Hjärter

 
Nail art challenge, tema 4 - Hearts
Använde OPI - Don't Burst My Bubble, Black Onyx och In My Santa Suit. Tre favoritlack! Det var tyvärr inte lika lätt att måla hjärtan som bokstäver så det blev lite uneven edges så att säga. Men det syntes bara på nära håll. Puh.

Nail art challenge, tema 5 - Pastel
Tyckte XOXO-temat även passade in även under Pastel (kanske inte tummarna) så jag blev lat och skippade det. H ä r hittar du det inlägget.

Dear Sister vs. The Dearly Beloved


The O.C. gick på tv och alla tjejer i klassen hypade det var jag inte alls intresserad. För det första hade vi inte kanalen det sändes på, och för det andra var jag mycket mer intresserad en annan tv-serie, nämligen Lost (så spännande och mystiskt omg). Anledningen till att jag tillslut gav med mig till att börja avverka skiten var videon ovan. Hahahah (yes, jag har dålig humor)! Så långsökt det bara går.

Igår såg jag klart andra säsongen av The O.C. OBS spoiler-varning! If anyone cares...

I början av säsongsfinalen då alla är på väg till Calebs begravning spelas Hide And Seek - Imogen Heap och jag blir genast lycklig: "Yes, this is it, avsnittet jag väntat på, wohhhh!" som värsta tönten. Cirka 30 minuter senare skjuter Marissa Ryans brorsa och "Mmm whatcha say? Oh that you only meant well....". Följt av mitt skratt (förlåt, men jag kan inte låta bli. Skyller på SNL). Fuck yeah. Där skrev The O.C. historia för ett nu bortglömt YouTube-fenomen. Förutom jag, jag kommer aldrig att glömma.

Övriga åsikter om The O.C.: Fick kämpa mig genom första säsongen, som var ett riktigt sömnpiller. Så. Himla. Tråkigt. Tycker om Seth, och Seth tillsammans med Sandy. Men Seth i kombination med Summer, not so much. Och det blir inte direkt bättre då Zach kommer in i bilden i säsong 2.
Andra säsongen började på samma nivå som första, men tog sig snabbt. Speciellt då Ryans bror Trey dök upp. Han var helt dum i huvudet, men ändå. Pallar inte mer töntigt kärleksdrama alá Seth & Summer. Och att sätta en pistol i Marissas händer är nog det bästa hittills. Mer mord till O.C.! Ska bli spännande att se vad som händer härnäst. Inga spoilers, tack!

Lucifer & co


Fick nog av emoflickan jag igår var och sprang ut. Tog en promenad, joggade, dansade. Då jag kom tillbaka väntade en överrakning i postlådan. En present till mig från mig själv i form av en Cunt-mössa och ett Lucifer-linne från Killstar och ännu en present till mig, fast från Kim som bestod av Miss May I's senaste album signerat, en Miss May I-tisha och ett coolt halsband. Fast halsbandet fick jag bara om han får låna det, haha. Genast blev Valborg till en liten julafton.