Twiggy | Part 2

 
14 - 16 mars 2014. Kim och jag bilade upp till Skellefteå över en helg. Åkte runt bland skumma ortsnamn och letade övergivna hus och såg på skräckfilm.

Blogginlägg: Skell Hell
 
 
17 - 20 april 2014. Det var påsk = långhelg. Twiggy och hennes ex kom ner till Övik. Festade, grillade, fikade hos mamma, såg massa film och åkte till Åsmasten. Kul långhelg.

Blogginlägg: Påskhelgen
 
 
9 - 12 maj 2014. Festhelg, haha. Tror det var därför vi var där, för att Twiggys ex fyllde år eller något sånt. Och jag hade glömt mitt smink hemma. That's a... one timer.

Blogginlägg: Skell Hell 2.0
 
 
22 - 24 juni 2014. Göteborg! Avenged Sevenfold live i Scandinavium! Det var sommar så vi var ett gäng som köade i ca 50 timmar. Bästa Sevenfold-konserten jag varit på. 

Blogginlägg: Att köa i 50 timmar
 
 
5 - 7 september 2014. Jag fyllde 22 och ville inte vara hemma, så vi åkte till Skellefteå över helgen. Bara umgås, äta gott och se någon film. Men vi var på krogen också.

Blogginlägg: Skellefteå
 
 
22 - 24 maj 2015. Twiggy och jag hade faktiskt varit, inte direkt ovänner, men inte vänner heller, för ett tag. Men det blev en reunion hos oss då Linus Svenning (som Twiggy gillar/gillade) skulle komma och spela på Olles. Vi såg även Neverstore på Merry Can (förmodligen sista gången vi var där innan de stängde). Jag var gravid och provade att beställa alkoholfria drinkar.

Blogginlägg: Der weekend
 
 
6 - 8 juli 2015. Hade due date i slutet av juli så jag ville passa på att åka till Skellefteå en sista gång innan bebisen kom. Vi var en sväng till Piteå, grillade och hade filmmys. Ivy kom bara fem dagar efter, så hon hade lika gärna kunnat bli född i Skellefteå.

Blogginlägg: Skellefteå-trip
 
 
10 augusti 2015. Twiggy kom ner över dagen för att träffa Ivy. Hon sov större delen av tiden, men vaknade lagom till middag (typiskt Ivy). Hade gjort en asgod no-bake-paj också. Se ovan.
 
 
5 juni 2016. Jag skulle egentligen åka till henne i Skellefteå, men sedan funkade inte det så vi träffades över dagen i Umeå istället. Vi åt på Subway och strosade runt på stan. Mys.

Blogginlägg: Umeåhäng
 
 
12 september 2016. Twiggy hade ärenden i Umeå och jag var ledig så vi bestämde oss för att ses. Kim och Ivy följde också med. Som bilden avslöjar åt vi på Max. Och shoppade lite.
 
Fortsättning följer i det tredje och sista inlägget!




Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback