NOOmaraton 2018 | Story Filmfestival & Riksfinalen i Stockholm



Västernorrlands bidrag till NOOmaraton 2018 skulle visas i Sundsvall på Story Filmfestival, så jag och Jason bilade ner för att närvara. Vår film visades i filmpass 2, som vi såg. Alltid lika spännande att få se sin film på en bioduk. De som ville fick komma fram efter filmpassen och prata om sin film, vilket vi gjorde. Brukar hata att prata inför folkmassor, men det var bara kul denna gång. Sedan gick vi runt i Sundsvall för att sedan gå tillbaka och se filmpass 4, samt en föreläsning med Andreas Öhman som är regissör, och prisutdelningen, såklart. Då fick vi komma fram ännu en gång eftersom vi vann NOOmaraton i Västernorrland. Ni kan se vår film i detta inlägg.

 
Priset länsfinalisterna i NOOmaraton får är resa och boende i Stockholm i anslutning till Riksfinalen. Så det blev två nätter på Långholmen, och en heldag i Stockholm, med riksfinalen i Filmhuset som fokus. Det var många bra filmer och vi vann inte i någon kategori, men det hade vi inte väntat oss heller  (damn vad alla flaws blev uppenbara när man såg de andras filmer, haha), vi var glada över att bara få vara där.
Vi hann även med en tur till Scandinavian Photo, och eftersom det var Jasons födelsedag tog vi en spännande öl på en mysig liten bar i Hornstull.
Bilderna på mig har Jason tagit, obviously.



▾ ohanJ säger:

Men wow, häftigt att ändå bara få vara med där i Stockholm, måste vara ett minne för livet bara det!

2018-10-23 ✖ 14:49:23
http://schumacher4ever.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback