Sudio Tio och min kassa iPhone

 
 
Jag önskade mig bluetooth-hörlurar när jag fyllde år. Sudio Tio i mörkgrönt. Finaste färgen. Och som bilderna avslöjar fick jag dem också. Av Kim. Tack Kim. Älskar dem (och dig).
Lyckan varade dock inte länge eftersom jag väldigt snabbt insåg att jag inte kan använda dem till fullo. En ganska dyr upptäckt. Jag behöver en ny telefon.
 
Egentligen visste jag ju detta redan, detta är bara ännu en sak på listan över varför jag behöver köpa en ny telefon. Men jag är en sådan person som drar mig för att byta telefon. Jag har endast haft fyra (4) telefoner inom en 15-årsperiod och det är något jag är stolt över faktiskt. Men problemen börjar bli allt för många med min nuvarande för att inte byta ut den. 
 


Let me tell you: 
'• Sprucken skärm sedan 1 år tillbaka.
• Wi-fi-räckvidden suger. Blir alltså inget Instagram-scrollande i sängen om jag har slut surf (men det kanske är en bra grej). Ibland spelar det inte ens någon roll om jag är i samma rum som routern.
• Måste ha hörlurar eller högtalare när jag pratar i telefon för att kunna höra personen på andra sidan. Ett knäppt tyst rum funkar också.
• Ibland får den för sig att jag inte har något SIM-kort. Och ibland nöjer den sig med att avsäga sig all täckning.
• Bluetooth-räckvidden är ett skämt.
 
Och vid sista punkten ser ni att det matchar illa med min fina födelsedagspresent. Jag kan ha telefonen MAX 30 cm från hörlurarna och få det att funka. Men kommer något förmål eller kroppsdel mellan blir det störningar, eller ja, det blir helt tyst faktiskt. Kan inte ens ha hörlurarna runt halsen, för då blir det störningar. Oklart vad som är i vägen då. Öronen? Halsen? Axeln? Håret?
Eftersom jag har märkt av detta när jag använt min telefon tillsammans med bluetooth-högtalare (telefonen måste ligga intill högtalaren, like kloss mot) så förstår jag inte hur jag inte såg detta innan. Men kan i alla fall använda dem till surfplattan och titta på film i köket while macking a snack like a queen.
 
So yeah, I need a new fucking phone.




Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback