8 M Å N A D E R

 
2 maj 2020 • Min gla'skit har fyllt 8 månader!
 
Det är så mycket som händer nu. Vet knappt vart jag ska börja. Under påskhelgen dök första och andra tanden upp tätt efter varandra, och vi ser början av tandsprickning i överkäken också. Så gulliga små risgryn. Och förra veckan började hon vinka. Hon håller upp handen och visar handflatan när hon får syn på en och är jätteglad. Blir helt lycklig själv av att se det.
 
Maten går bra. Jag har tagit fram och målat om tripptrapp-stolen, så nu kan hon sitta med oss vid matbordet. Vi har lagat egen barnmat också. Köttfärssås med spaghetti och Kycklinggryta med curry, couscous och ananas gick hem. Lax och potatis, not so much. Den med lax och potatis från Änglamark tyckte hon om så vi kanske får köpa veckans fiskrätt på burk helt enkelt.
 
Sömnen är fortfarande kass. Det var längesedan jag fick sova längre än tre timmar i sträck. Vi måste börja avvänja vid nattamningen helt enkelt, annars kommer jag bryta ihop. Är i alla fall enormt tacksam över de dagar hon sover över lunchen, för de timmarna behöver hon.
 
Och jag har tillslut tagit fram sittdelen till vagnen. Ivy fick den redan från 5 månader, men Luna har fått plats och varit så nöjd med att sova i liggdelen att det inte funnit någon anledning till att byta. Men nu börjar hon bli för lång. Är dock lite irriterad över att hon knappt kan sova i sittdelen så nu är det bara bilen som fungerar, och eftersom hon sitter stadigt nu ska vi byta bort babyskyddet mot bakåtvänd bilstol (som hon tar över från Ivy som i sin tur ska få framåtvänd stol) så nu kommer även bilsovningen bli compromised. Vet inte hur jag ska orka. Luna har liksom inte fattat att man bara kan ligga ner och blunda när man känner sig trött. That's some rocket science you guys.



▾ Denise Taylor säger:

Åh sötnosen :D

Svar: <3
Ida ☯ the sky under the sea

2020-05-06 ✖ 20:06:54
http://taylorsroom.blo.gg

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback