Throwback: Furuvik 2018

 
14 juli. Det var en lördag, dagen efter Ivys tredje födelsedag. Det blev så att vi hakade på Kims släkt ner till Gävle och Furuvik. Tre bilar och två husvagnar. Och sedan en fjärde bil och ett tält.
 
 
Ivy uppvaktades på födelsedagen en tredje gång, nu av pappas moster med familj.

 
Det var den där sommaren när det var så varmt. Vi behövde bada. Campingen låg vid havet, men vi fick leta upp en sjö för att finna en badplats.
 
 
15 juli. En heldag på djurpark och tivoli. Vi låter bilderna tala.
 
 
En nöjd Ivy som nyss fått pannkaka.

 
Det är inte ett stort tivoli, men några åk blev det. Provade de två mini-bergochdalbanorna, men bäst var helt klart den gamla favoriten från Gröna Lund: Extreme.
 
 
Vi kikade i djurparken innan tivolit öppnat, men avverkade sedan karusellerna innan djurskådningen fortsatte. Kängrun var en av mina favoriter. Trots att min bror just då (och nu igen) befann sig i Australien hann jag haffa en före honom.
 
 
Apsläktet fanns det gott om. Vem poserar bäst, jag eller schimpansen?
 
 
Efter glasspaus, flamingos, och strutsar hittade vi en annan av mina favoriter, nämligen maran. They be cool rabbit dogos.
 
 
Och kvällen avslutades i vanlig ordning med ett dopp i sjön. Trevlig badplats måste jag säga.

 
16 juli. Dag två i djurparken. En halvdag. Vi Tog igen det vi missat, och återbesökte våra favoriter. Hittade åt en gammal militärbunker. Avslutade med lite bad i vattenparken. Ivy-badkruka roade sig efter många om och men i bebispoolen.
 

När eftermiddagen kom begav vi oss ut på vägarna och norrut igen.
 
Ångrade inte en sekund att vi valde att följa med. Det var kul för hela familjen, och supermysigt att campa. Är tacksam över minnen som dessa nu när världen är mer begränsad.




Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback