Att fylla hela handen ♥ Ivy 5 år

 
Kvällen innan hennes riktiga födelsedag firades Ivy av pappa Kims släkt ute i stugan. Det var lättare att ta vår lilla familj dit än att ta hela släkten från stugan och hem till oss.
 
 
En solig kväll fylld med fika och presenter. Ivy var helt överlycklig över att få fylla år två dagar.



Måndagen den 13 juli efter lunch fick Ivy äntligen dra skynket av det nya fina mörkblå skåpet, och där i låg hennes presenter från mamma och pappa. Till vänster skiner hon som en sol i Elsa-klänningen från pappas moster och de superglittriga vingarna (samt tiara) från mamma och pappa.



Ivys favoritsyssla på hela jorden är att öppna paket och få presenter, inte helt olikt andra barn.
"Jag vill fylla år varje dag!"



Gäster på plats och fika framdukat. Idag var det dags för en mormor (Ivys), två fastrar, och fyra kusiner (mina) med familjer att äta tårta.

 
Regnbågstårta! Eftersom Ivy önskat sig alla möjliga tårtor under våren (Frozen, regnbåge, enhörning, choklad och godis) valde jag. Den blev helt klart godkänd, att spritsa multicolored frosting är mycket lättare än vad en kan tro, men nästa gång testar jag en frosting som är mer lämpad att spritsa.
 

 
Det allra bästa med dagen var nog ändå att få leka med sina tremänningar som är mellan 6-8 år. Hon saknar jämngamla kompisar (på fritiden) så mycket att hon önskade sig det i present. Förhoppningsvis hjälper det att gå från dagmamma till förskola till hösten ♥
 

Äntligen fick Ivy LOL-surprise babies efter en vår av trånande på Youtube. Är väldigt kluven till dessa. Älskar överrasknings-momentet och de söta, glittriga, mini-dockorna - so kewt gotta, catch 'em all!! Men det är just det som är problemet. De är alldeles för dyra för att riskera att få samma docka en gång till, och den risken finns ju eftersom det är en överraskning. Och att det finns flera olika att samla uppmuntrar till köphets. Men dessa är i alla fall från tre olika series. Min favorit är den med blått glitterhår - so kewllll
*börjar låta som CookieSwirlC på Youtube*
 
Till middag fick Ivy välja så det blev hamburgare. Mums, mama approves. Ivy är helnöjd med dagen (arna) och längtar förmodligen redan till nästa födelsedag, haha.




Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback