En torsdag

 
I torsdags. 20 02 2020. Ett foto i timmen. Ready set go!

06:45 - Luna vaknar för andra gången (första gången var 03:30). Amningsdags. Lyckas inte lägga ner henne igen, så jag låter henne ligga kvar vid bröstet medan jag försöker sova lite till i halvsittande läge.

08:20 - Dags att kliva upp! Det är Ivys dagmamma-dag, och jag måste väcka Luna. Ivy sitter redan i sängen och äter frukost och tittar på Youtube. Själv har jag bara lyckats halvsova den senaste timmen.

09:15 - Dags att skjutsa Ivy! I vanliga fall brukar Luna somna om i bilen, men inte idag. Typiskt.

10:15 - Äter frukost i soffan framför en serie. I nuläget är jag på sluttampen av Gilmore Girls säsong 5. Ammar igen.
 
 
11:40 - Promenad. Eftersom Luna inte somnade i bilen har hon blivit supertrött vid det här laget. Det är halt och blåsigt. Brukar vara ute i ungefär 50-60 minuter. Luna fortsätter sova efter promenaden, något som är mycket sällsynt, but it makes sense då hon var vaken mellan 08-11. 

12:30 - Luna sover! Egentid! Barnbidraget kom idag, så betalar lite fakturor och gör budget för den kommande månaden. Adulting and so on.

13:30 - Dator-tid! Passar på att måla naglarna trots att Luna nu sovit i två timmar och riskerar att inte hinna bli klar innan hon vaknar. Living on the edge.
 
 
14:40 - Luna vaknar efter nästan tre timmar. Naglarna är färdiga (har fotat dem till ett eget inlägg). Luna får lite gröt. Det tycker hon är gott.
 
15:10 - Diverse. Mellis till mig. Mys och bus med Luna. Ammar. Petar på telefonen och så vidare.
 
16:40 - Kim och Ivy ska äta korvstroganof till middag, vilket jag hatar, så jag har rotat fram en kycklingklubba som jag förbereder och stoppar in i ugnen.
 
 
17:25 - Sitter i soffan och ammar när Kim och Ivy kommer hem. Försöker få Luna att sova lite, men det går sådär. Hon sover i kanske 20 minuter.
 
18:15 - Middag. Farmor och farfar (dvs mina svärföräldrar) kommer förbi på kaffe.
 
19:15 - Oklart. Jag ammar lite. Ivy ska äta kvällsfika men har inte riktigt ro att sitta still. Jag går runt i hemmet. Bläddrar i en tidning. Luna hoppar hoppgunga.
 
20:00-ish - Nattar äntligen färdigt Ivy. Sedan får jag träna lite (hittade en "30 day prfect abs challenge" som jag gör lite för kul då jag ville se hur långt jag klarar, vilket visade sig vara dag 7). Glömde fota.
 
21:30 - Dusch. Dagbok. God natt. Jag sätter mig i sängen och ammar Luna till sömns medan jag ser på Gilmore Girls. Själv får jag sova runt 23.
 
Och så kan en vanlig dag se ut hos oss!




Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback