Twiggy | Part 3

 
8 - 10 mars 2017. Avenged Sevenfold igen! Tredje konserten vi (och Erica) attendar tillsammans. Vi delade på ett hotellrum, var ute och åt på Hard Rock Café första kvällen och kvällen därpå hade vi VIP-pass till A7X. Bortsett från att konserten var sådär (vi stod i scenen, ja i scenen) så var det grymt!

Blogginlägg: Avenged Sevenfold VIP exprience
 
 
28 juni - 3 augusti 2017. Efter ett år på Burger King vankades det semester. Valde mellan Bråvalla och att hälsa på Twiggy (som nu flyttat till Göteborg). Det fick bli Göteborg. Tog med Ivy och tågade ner över Sverige. Vi gick runt på stan i både Göteborg och Kinna, besökte Borås Zoo och Liseberg. Superkul! Både Ivy och jag var dock helt slut på efter denna vecka.
 
 
13 - 16 april 2018. Efter nästan ett år var det dags för ännu en Göteborgs-tripp. Ville vara med och fira Twiggys 25-årsdag. Fick också träffa hennes amerikanska pojkvän, och vi bakade tårtor som blev mindre bra, men det var kul i alla fall.
 
 
24 - 25 juni 2018. Twiggy var tillbaka i Skellefteå. Jag hade tagit med mig hennes gitarr från Göteborg för att hon skulle ha en väska mindre att bära vid flytten. Så att lämna tillbaka den var min ursäkt att åka, men tjejkväll var den riktiga anledningen. Det blev en kort visit (hade både jobb och skola), men ack så värt!

 
26 - 28 augusti 2018. Twiggy fick se vårt hus för första gången. Hon och Kim hade Guitar Hero-kväll en kväll, och den andra gjorde vi rosa pantern och såg It (2017). Twiggy var barnvakt medan jag tatuerade mig, och när hon skulle åka hem följde Ivy och jag med till Umeå en sväng. 
 
 
20 november 2018. Det har gått längre tid utan att vi setts förut, men ibland kan 3 månader kännas som mycket, så vi bestämde oss för att ses i Umeå. Det är rätt najs att kunna ses mitt på liksom. Vi fikade på Espresso House och åt middag på Pinchos. Så bra!
 
Blogginlägg: Veckans bästa dag
 
 
18 - 20 mars 2019. Planen var att jag och Ivy skulle åka till Twiggy, men sedan gick inte det så Twiggy kom till oss. Det började rätt kasst, men att tåget strulade och dog (?!). Ivy bjöd på mat i hennes rum, och vi hade myskväll med film som vanligt ♥
 
 
13 - 15 april 2019. Roadtrip! Med en liten Luna i magen bilade jag och Ivy upp till Skellefteå för tårtbak 2.0, för även denna april var Jason på besök från USA. Vi såg också Marvel-filmer och testade Bastard Burgers.
 
 
17 - 19 oktober 2019. Vi snackade om att Twiggy skulle komma ner till oss, men så dog hennes mamma (kan fortfarande inte riktigt greppa det) så jag tog med Luna och åkte till henne istället. Det blev relax deluxe, bebisgos (och skrik in på småtimmarna) och massa onyttigheter.
 
Blogginlägg: En helg i oktober
 
Nu längtar jag till näst gång vi ses. Om en vecka är det påsk - och hennes födelsedag - och hade det inte varit för dessa coronatider hade hon kommit hit då. Nu får vi istället bara vänta tålmodigt till det lugnar ner sig.




Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback