Tårta


• Tårtbottnarna (choklad) och fyllningen (chokladganache och mascarponefrosting) blev awesuuuume. Tog alla recept från finaste tårtboken Lomelinos Tårtor av Linda Lomelino.
• Den bruna sugarpasten (som var vinröd innan jag kavlade ut den) var sämst i hela världen (seg och skitäcklig) och gick knappt att kavla ut. Såg sedan att den "bara" hade en dryg månad kvar av sitt bäst-före-datum, medan den mycket smidigare rosa hade ett helt år kvar. Lärdom: Köp så färsk sugarpaste som möjligt.
• Måste träna typ hundra år till om jag ska bli sugarpaste-pro. Det kommer nog inte hända eftersom det är så mycket godare att täcka tårtor med frosting.

▾ Oslofru säger:
Vilken vacker tårta :)
Svar:
Ida ☯ the sky under the sea
▾ Tea säger:
gud så fin, ser skitgod ut också!! :D
Svar:
Ida ☯ the sky under the sea
▾ Gosia säger:
Snyggt blev det i alla fall!
▾ Skogsraah ☾ säger:
Men så fin! Ser riktigt god ut!
Svar:
Ida ☯ the sky under the sea
▾ purposes.blogg.se säger:
Sockerpasta har jag aldrig testat men velat testa. Men nu kände jag mig lite kluven haha xD verkade inte vara en höjdare direkt xD
Svar:
Ida ☯ the sky under the sea
▾ Celine säger:
Så himla fint det var!
Svar:
Ida ☯ the sky under the sea
▾ Lilly säger:
Jättefin blev den!
Trackback