A house has a heart


Vardagsrummet: before & after

Vi börjar med hjärtat av huset. Vardagsrummet. Matsalen. En gång i tiden var matsalen ett vardagsrum, och vardagsrummet var ett minimalt sovrum.
Här ovan ser ni planritningen av vårt hus. 90-nåt kvadrat. Helt lagom. Och som ni kan se valde vi att plocka lite väggar för att göra planlösningen mer öppen. Vi tog även bort dörrarna, inlusive karm, och fodrade om helt.

Ska visa några bilder på hur det såg medan vi höll på. Och med vi menar jag inte Kim och jag, för vi jobbade hela tiden, så det är Kims pappa / morbror / morfar som ska ha cred.
Look at this mess:

 
Efter grovgörat ni kan åskåda ovan var klart målades väggarna vita, direkt ovanpå de gamla tapeterna (i hallen var det dock målad board, i en konstig gröngul färg). Då det var olika rum och därmed olika golv rev vi bort det gamla och lade på ett mörkt laminatgolv. Där hjälpte faktiskt Kim till för övrigt.
Ovansidan av den öppna spisen (som inte får eldas i btw) har jag klätt om med grå marmor-dekorplast. Innan var det illa målat i grönt för att efterlikna något slags stenmaterial.
And this is the aftermath:

 
Åh, alltså. Älskar att jag såg potential i det här huset som alla andra ratade. Visst, när en ser alla utgifter vi har framför oss är det inte riktigt lika kul, but still. Älskar vårt hus ♥
 



▾ Bunny Therése säger:

Åh så mysigt! Har också köpt hus, längtar så!

2018-08-15 ✖ 15:01:08
http://bunnydrugz.blogg.se/
▾ Sanna säger:

Så otroligt roligt och inspirerande! Ska snart själv äntligen få renovera och sätta egen prägel på ett hus. Bästa feelingen som finns :D

2018-08-15 ✖ 20:15:12
http://syndrome.blogg.se
▾ Mirano säger:

Vilken förbättring! det blev skitsnyggt ju!

2018-08-18 ✖ 11:52:44
http://miranodesign.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback