Tillväxtultraljud

Lilla Fetus i vecka 19 på rutinultraljudet ♥

Idag ska Kim och jag på tillväxtultraljud. Jag fick träffa en barnmorska på specialistmödravården för ett tag sedan då jag var orolig över att jag inte äter tillräckligt bra, men eftersom min vikt och allt annat var normalt blev det inte mer än ett tillväxtultraljud inbokat i vecka 32. Och den dagen är alltså kommen.

Ihh. Spännande. Det känns som att allt står bra till, men det ska bli skönt att (förhoppningsvis) få det bekräftat. Och sedan är ju Fetus så mycket större nu och jag är "rädd" att jag kommer lyckas se vilket kön hen har. När vi har väntat så här länge vill jag att det ska bli en överraskning. Fast samtidigt vill jag veta... Ah!▾ Twiggy Lundberg säger:

Lycka till <3

Svar: Tack <3
Ida ☯ the sky under the sea

2015-06-03 ✖ 10:06:52
http://shadowoftheday.blogg.se/
▾ Lilly säger:

Åh denna tiden minns jag. Jag ville inte veta vilket kön det var, men fick olyckligtvis veta ändå då pappan insisterade på att han ville veta.

Svar: Nej, vad tråkigt! Inte för att det är hela världen att få veta, och de kan ju faktiskt se fel, men tråkigt då du inte ville. Jag slapp iaf veta. Det var inget varken jag eller min sambo kunde se ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2015-06-03 ✖ 10:33:07
http://babydollsugardust.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback