I'm back!

 
Hello guys. Jag kom hem tidigt igår och gick runt som en zombie hela dagen efter att ha varit på resande fot under hela lördagen (12 timmar flyg, en timmes väntan, 2 timmar flyg, 2 timmars väntan, 6 timmar i bil...). Det blir inte mycket sömn. Blöh.
 
Jag har haft en bra resa. Efter tre veckor känner jag mig minst sagt nöjd. MEN. Jag orkar inte med vinter-Sverige. Jag klarade inte ens en minut i snön utan att vilja fly under ett tjockt täcke och inte komma fram förrän sommaren är kommen. Att vistas i ett varmt klimat under vinterhalvåret har fått mig att hata kylan ännu mer än innan. Det finns bara två alternativ för att jag ska överleva kommande vintrar: 1. Flytta långt åt fanders, eller 2. Aldrig resa utomlands (varma breddgrader) under vintern igen.
Jag vet att det är onödigt att slösa energi åt sådant man inte kan göra något åt MEN KYLA FÅR MIG ATT VILJA GRINA. Ska inte lämna lägenheten på 4 månader.

Bra saker idag
Min frukost. Det är varm choklad, grekiskt lantbröd, apelsinjuice och kvarg-med-blåbärsyoghurt-linfrön-hallon-och-vindruvor. Till frukosten såg vi (jag, Kim, katter, filtar, tofflor) The Maze Runner and I loooooved it. Det var en sådan film som fick mig att känna "Jag kanske borde läsa boken", vilket endast hänt en gång förut. Den ingår i samma genre som The Hunger Games och Divergent, men det är en trend som faktiskt känns vettig just nu. Både The Hunger Games och The Maze Runner känns som en avspegling på världen vi lever i nu men i sci-fi-förklädnad. Ni vet, krig, u-länder, jordens undergång...

Nu ska jag sova. Gute nacht.▾ Amanda♥ säger:

Så fina bilder! Jättesöt katt också!

2015-01-12 ✖ 21:17:14
http://amandaforsman.blo.gg
▾ Jennisbeauty säger:

Superhärliga bilder! :)

2015-01-12 ✖ 21:18:46
http://www.jennisbeauty.blogg.se
▾ Christina säger:

Jag har en stark önskan om att flytta någon annanstans under vintern. Min kropp fungerar ju inte i kylan och mörkret :/
Sv: Jag har sjuk ångest och gråter bara jag tänker på det. Hade en del bilder på min pappa som dog för två år sen, en del har jag fått tillbaka, men det känns som att jag ska dö på insidan eller har ramlat ned i ett hål. Det var över 100 000 bilder som är borta, och den ligger inte i papperskorgen tyvärr. Tack och pris så har jag bloggat 98% av alla bilderna, men inte alla filmer.
Ledsen för långt svar :/

Svar: Känner likadant. Hatar verkligen vintern!
Tur att du hade de flesta bilderna på bloggen. Fattar att det är sjukt jobbigt ändå! Något av det värsta som an hända ju D:
Ida ☯ the sky under the sea

2015-01-13 ✖ 11:43:12
http://jinxedchrissie.blogspot.com
▾ Julia säger:

så söt katt och frukosten lät och såg god ut! :)

2015-01-13 ✖ 12:31:04
http://jjuliees.blogg.se/
▾ Erika säger:

Haha nej kylan är inte kul, dock älskar jag snö :)

Svar: Snö luras med att se mysigt ut, men egentligen är den bara blöt och kall :(
Ida ☯ the sky under the sea

2015-01-13 ✖ 13:09:28
http://icanpikan.blogg.se
▾ ɑ n n i k ɑ säger:

Så fina bilder :)

2015-01-13 ✖ 17:51:27
http://blogofphoto.webblogg.se
▾ Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ säger:

Jag förstår dig precis. Jag har inte velat resa under vintern just för precis det där.. Man borde bosätta sig utomlands halva året, typ från oktober till april:D

Ska i alla fall bli kul att se alla dina foton och läsa om din resa:)

Svar: Hade inte alls tänkt så innan, haha. Ja, det hade varit underbart! Finns ju ändå rätt många som gör så, men då ska man ha råd också ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2015-01-14 ✖ 09:38:15
http://patriciac.blogg.se
▾ sarah säger:

Söt katt :)

2015-01-14 ✖ 18:50:56
http://klarahs.blogg.se

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback