Take me back to Broadway


I söndags följde jag med Malin på Isgalan (en årlig konståkningsshow i Örnsköldsvik). Temat var Lejonkungen och Broadway. Det förde såklart tankarna vidare till då jag såg just musikalen The Lion King på Broadway, hösten 2013.
 
Det var en upplevelse. Så himla häftigt och välgjort. Like wow. Tyvärr var det väldigt utmattande att vara i New York (vi åt dåligt och promenerade flera km per dag) så jag somnade under andra akten. OMG SAY WHAT?! JAG SKÄMS! Ni fattar inte hur jag kämpade med att hålla ögonen öppna, men tillslut gick det verkligen inte. #sadface

Jag vet inte om jag egentligen varit så himla intresserad av musikaler innan, men att faktiskt gå på en gav mig mersmak. Jag vill se The Lion King igen (utan att somna), jag vill se Aladdin, och Frozen när den kommer, men också musikaler som inte är Disney. I nuläget kommer jag dock bara på Mamma Mia och The Phantom Of The Opera. Tror inte att komedi-musikaler är något för mig i alla fall.

Har ni varit / skulle ni vilja gå på musikal?▾ Daniella Åberg säger:

Wicked! Abba's! Sound of music! Billy elliot <3

2015-04-24 ✖ 11:42:24
http://vapenbroder.blogg.se/
▾ Ellie säger:

Jag såg We will rock you i London för drygt 2 år sedan, den var sååååå bra! :D Bara Queen-låtar och sångarna var sjukt duktiga, det är ju verkligen inte lätt att ta sig an låtar av Freddie Mercury. Tyvärr så slutade den gå för ett tag sen dock :/

Svar: Åh, rock-musikal låter ju hur grymt som helst, speciellt då det handlar om Queen-låtar! Tråkigt :( Men den kanske kommer upp igen någon gång, vem vet :)
Ida ☯ the sky under the sea

2015-04-24 ✖ 13:21:45
http://elliemariah.tumblr.com
▾ Koehler - Skönhet - Tips - Åsikter - Vardag säger:

åååh jo jag har varit på flera, älskar musikaler!

-Jo men det blir det nog! Kram!

Har förresten startat en FB grupp "Blog Update". Gå med och länka dina inlägg där för fler besökare. Vi är redan över 170 personer. SUperkul! :D
Direktlänk: https://www.facebook.com/groups/1479169619012736/

2015-04-24 ✖ 13:50:19
http://fames.se/koehler
▾ Skogsraah ☾ säger:

Vet faktiskt inte om jag varit på en riktig musikal... Opera har jag dock varit på, i Wien! Mäktigt.

sv: Men eller hur! Ja alltså man har ju alltid haft åsikterna, i princip. Sedan när feminismen fick sådan fart igen var det ju så himla rätt :) Nej det är ju så jävla sjukt hur vissa tänker... Och det är ju tyvärr inte bara män heller, suck.

Svar: Åh, häftigt ändå med opera!
Ida ☯ the sky under the sea

2015-04-24 ✖ 16:10:03
http://skogsraah.blogg.se
▾ Annelie säger:

åh vad kul :) jag har bara sett musikaler här i sverige när ja var yngre, typ Sune eller nåt haha, inte så jättehäftigt :)

Svar: Haha, Sune som musikal, lät intressant ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2015-04-24 ✖ 16:16:59
http://lie7.for.me
▾ ♫♪ sandra säger:

står på min bucketlist att gå på musikal på broadway. Finns så många som verkar bra. oh just det står på min bucketlist att jag visst vill vara med i en också..

Svar: Håller med om att det finns många som verkar bra! Hoppas du får bocka av båda punkterna. Hade jag kunnat sjunga hade jag också velat vara med i en musikal, ba för kul ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2015-04-25 ✖ 10:34:17
http://www.sandramusic.spotlife.se

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback