366. Nyårsafton

▼ VECKA 1: FÖREGÅENDE ÅR

Hur firade du in det nya året?
Det här blir en uppföljare på d e t t a inlägg, där jag försökte sia om hur mitt nyår skulle bli. Jag trodde det skulle bli sol, bad, värme och festligheter. Hm. Passar på att skriva utförligt här, eftersom jag inte kommer göra det på min vanliga blogg.

Här är facit:
Plats: Hua Hin, Thailand.
Var det varmt uomhus? Ja. Badades det i poolen? Ja. Vill minnas att jag stod vid poolkanten och läste / målade naglarna. Sedan började jag må dåligt och gick in och grinade. Lyssnade på musik och sminkade mig för att komma på andra tankar.

Framåt kvällen åkte vi in till Hua Hin (vi bodde en bit utanfär staden) och testade roti (Thailändska pannkakor) för första gången sedan åt vi middag på Ketsarin Seafood, en restaurang som ligger på en brygga vid havet. Åt mig rätt på förrätten (vitlöksbröd, vårrullar, strips, vattenmelonsmoothie). Testade hummer också. Intressant, haha.

Vi fortsatte på en krogrunda (vi besökte två pubar), vilket ju var skitkul-not för mig som var helnykter (tråkigt alkoholfritt utbud), men tröstade mig med att önska Drown - Bring Me The Horizon och King For A Day - Pierce The Veil feat. Kellin Quinn till DJ:n. Underbara låtar.

Tolvslaget skålades in (med en Coca-Cola) på stranden. Vi släppte iväg flera Khom Loy-lyktor (fin fint) och föräldrarna i sällskapet var fullare än alla vi unga vuxna tillsammans, haha. Kysste Kim på tolvslaget och fick nackspärr av att bevittna alla fyrverkerier på himlen.

En grej som är nämnvärd är att sista låten jag hörde 2014 var Fiction - Avenged Sevenfold och den första låten 2015 This Means War med samma band. På väg till och från stranden gick vi nämligen förbi ett skumt marknadsstånd med massa dammiga böcker, vintage bandtröjor och en tavla med en Deathbat som spelade A7X.


Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback