31. Kenza

▼ VECKA 5: SOCIALA MEDIER

Länka till en person / företag som du tycker sköter sig bra i sociala medier
Kenza! (klicka på bilden) Hon verkar väldigt smart, godhjärtad och down-to-earth. Tycker hon prioriterar vad hon ska lämna ut om sitt liv och inte väldigt bra. Även om hon ibland kan verka ha allt, så är hon inte en av de som försöker skapa en illusion av att allt är perfekt jämt och ständigt (vilket många i bloggvärlden kan ge intryck till). En fin förebild helt enkelt!

30. Blogg.se vs Tumblr

▼ VECKA 5: SOCIALA MEDIER

Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på, vilket skulle det bli?
Det blir en svår kamp mellan bloggen och tumblr. Bloggen för att det är det mest kreativa jag har på internet. Kan skriva av mig på ett annat sätt än min privata dagbok, lägg upp inspiration, tankar, bilder, kollage samt fixa fint med designen. Tumblr för att det är min flykt från verkligheten. Mår jag dåligt, känner jag mig deppig, ja, då går jag dit. Vackra bilder blandat med inspiration och humor får mig 98% av fallen på bättre tankar igen.

Mitt slutliga val faller nog på tumblr ändå. Tumblr är en microblogg-platform, så möjligheten att fortsätta blogga n ä s t a n som vanligt finns. Det är internationellt och även ett perfekt ställe att samla inspiration på.

29. Facebook

▼ VECKA 5: SOCIALA MEDIER

Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?
Åh. Jag är den som går in på Facebook ett par gånger per dag, kollar mina notifications, scrollar igenom det första, sedan drar jag. Ibland går jag in för att skicka ett meddelande till någon via chatten då sms inte passar (typ till min lillebror som aldrig har pengar på telefonen). Väldigt sällan jag skriver egna statusuppdateringar (om man jämför med min vän Linnea i alla fall, haha), men jag brukar kommentera mina vänner.

Skulle nog säga att jag är The Liker, men även lite av The Theif, för jag älskar att lägga upp saker jag hört och sett (lyrics, movie quotes, tumblr shit) samt dela andras (typ Bryan Stars) hilarious stuff.

Till sist kan jag säga att min kusin är Mr Popular. Har typ 64801654086 vänner bara för att. Och min pojkvän är lite av en The Cynic. Skulle nog kunna säga att jag också är den, men inte riktigt om man utgår från min Facebook, utan snarare Tumblr.