304. Bläckpatroner

▼ VECKA 44: HOBBYS
 
Länka något som du behöver till din hobby just nu
Är så less på att inte ha bläck till skrivaren! Har haft slut sedan i våras. Behöver det till att skriva ut foton till min dagbok. Behöver det också till att kunna trycka tröjor med t-shirt transfer paper. Älskar vår skrivare, men den behöver sex olika färger. CMYK, grå och ytterligare en svart. Här är en länk till inkclub.se.
 
BTW, det är Halloween idag. Yay!

303. Professionals

▼ VECKA 44: HOBBYS

Om du kunde, skulle du vilja leva på din hobby?
Få pengar för att se på tv-serier? Hahah, OMG yes! Tror dock inte det är möjligt. Inte heller att få betalt för att skriva sin egen dagbok. Nagelterapeut är möjligt att bli, men som jag känner nu vill jag inte jobba med det.

302. The price you pay

▼ VECKA 44: HOBBYS
 
Hur mycket pengar och tid lägger du ner på din hobby varje månad i snitt?
Orkar inte räkna massa matte, men ska göra så gott jag kan.
 
Dagbokning
Kräver minst tre notebooks per år. Köper dem för ca 30 kr / styck på Åhléns, IKEA
eller Lagerhaus. Pennor inhandlar jag för ca 100 kr två gånger per år. Klistermärken har jag börjat köpa det senaste åren. Förra året för ca 200 kr, och i år för ca 600 kr. Planerar att de ska räcka ett bra tag nu, haha. Och så limmet. Damn. Använder säkert ett halvt limstift per månad. Har testat många, men gillar Clas Ohlsons för 19 kr bäst. Använder mig mycket av gamla tidningar osv. Klipper ut bilder osv. Det är gratis.
När jag väl sätter mig för att dagboka tar det tid. Det tar nog en timme att skriva ner och pyssla ihop en dag (alltså anteckningar, texter och bilder från en dag).

Tv-serier
Kostar bara internet och el. Har som mål att äga de bästa på DVD eller Blu-Ray, men hittills har jag bara hela Gossip Girl, halva Game of Thrones och tre femtedelar av 90210 och en säsong av Pretty Little Liars. Skulle säga att jag inte betalat mer än 2000 för dem alla. Ser i genomsnitt ett eller två avsnitt per dag skulle jag tro.

Naglar
OMG. Nagellack köper jag kanske 10-20 per år och de kostar mellan 50 och 150 kr. Målar om naglarna var tredje dag ungefär, och det tar några timmar om man räknar in torktiden.

Top Model
Har en bok som jag köpte förra sommaren. Den kostade ungefär 150 kr. Färgpennorna har jag haft sedan jag var 12, har bara köpt ett dussin nya sedan dess. I genomsnitt ritar jag kanske en eller två timmar per månad.