212. Hahahahaha

▼ VECKA 31: PINSAMT
 
Om någon gör något pinsamt, låtsas du som ingenting för att personen ska slippa skämmas eller retas du? 
Öh, beror nog på vem och vad. Trillar någon skrattar jag, känner jag att ett skratt behövs för att "loose the tention" skrattar jag, går det inte att låta bli att skratta, skrattar jag definitivt. Hahah. Men får jag bara säga en sak! Om man råkar fisa bland sina vänner är det så himla jobbigt om de låtsas som inget för det blir himla obekväm stämning då. Som om det är fel att fisa. Please laugh. Pinsamma saker blir så mycket enklare att hantera om man skrattar. Om man inte är själv och blir utstirrad. Då är det en helt annat grej. Kul att bli utskrattad liksom.

211. Shit va pin

▼ VECKA 31: PINSAMT

Vad är det pinsammaste som hänt dig?
Öh. Jag vet inte. Det pinsammaste har inte hänt än. Det pinsamma som har hänt mig bryr jag mig inte direkt om längre. Men kan berätta om något jag tyckte var skitpinsamt då jag var liten, kanske var 10 år.

Så, jag hatade att beställa mat ute eller prata med expediter förut. Tycker fortfarande att det kan vara rätt jobbigt, men man måste ju liksom. I alla fall, jag var på Sibylla och hon frågade något om krydda. Och jag svarade:
"PromFITTkrydda"
Jag ville dö. Jag sa liksom inte saker som fitta. Hahahahaah. Tycker det är askul nu, dock. Ska börja säga promfittkrydda.

210. Expert på att rondna

▼ VECKA 31: PINSAMT

Är du sån som har lätt för att skämmas?
Öh. Ja. Jag har socialfobi och vet ibland inte hur jag ska bete mig i sociala sammanhang om jag inte känner personerna bra. Ofta då jag tänker på saker jag sagt så kan jag känna "Oh no fuck, varför sa jag så?", medan andra inte såg det som något märkvärdigt alls och säkert glömt det direkt. Till exempel då jag träffade Arin Ilejay och då jag blev intervjuad till Avenged Sevenfold's live-dvd. Vet inte hur många gånger jag analyserade allt jag sa och inte sa och hur jag betedde mig, och tänkt att de måste tyckt att jag var fett weird.

Sedan blir jag jättelätt röd. Inte när jag tycker att saker är pinsamma, utan då jag borde tycka att saker är pinsamma. Och det är i sig pinsamt. Att andra tror att jag skäms när jag egentligen inte gör det. Det hände på dansen i skolan en gång. Läraren använde mig som försökskanin och jag fattade inte riktigt hur jag skulle göra. Kände hur jag började rodna, och alla andra såg ut att tänka "Stackarn, så awkward" medan jag egentligen bara kände IDGAF! Men jag är för socially awkward för att kunna visa att jag ofta har en I-don't-care-attityd. Har fått höra många gånger att jag är rätt svår att läsa av, haha.