447. Mina resor

▼ VECKA 13: RESOR

Vilka länder har du rest till?
Jag reste aldrig (nåväl, en gång) utomlands under min uppväxt, så första gången utanför Skandinavien skedde inte förrän jag var 20 år (2013). Därför är jag så himla glad över att jag ändå fått möjlighet till att göra några resor de senaste åren, och att jag fått resa över huvud taget. Min lillebror som fyller 20 om några veckor har fortfarande "bara" varit i Danmark. Här är min lista:

› Danmark, sommaren 2004. Vi åkte husbil genom Sverige (det är inte så bara då man bor i norrland) och sedan över till Danmark där vi åkte runt i en dryg vecka. Var på Legoland, besökte Skagen osv.

England, sommaren 2013. Min första utomlandsresa på nio år drog jag i väg på helt själv. Flög till Manchester för att sedan ta tåget till Download Festival (min drömfestival) mitt i England. Spontant, oplanerat och väldigt värt.

Norge, sommaren 2013. Kim och jag bestämde oss för att ta en roadtrip genom Norge då vi skulle till Metaltown i Göteborg. En väldigt vacker omväg.

USA, hösten 2013. Bästa staden jag någonsin besökt! New York! Min födelsedagspresent från Kim det året. Svårslaget ♥

› England, hösten 2013. Vi såg att bandet Crown The Empire skulle spela i London dagen efter vi kom hem från USA, så vi drog dit då vi liks var på resande fot. Det blev en kort weekend i London med konsert och shopping.

› Thailand, vintern 2014/2015. Jag följde med Kims familj för att fira jul och nyår i värmen.


Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback