427. Hemmet

▼ VECKA 10: HEMMET - Kollage från förra årets hem-tema, still accurate

Vad tycker du om gäster som inte plockar undan efter sig?
Drygt. Om de frågar om de får ta fram och kolla på något och inte tar bort det sedan... Man ba SUCK. Sedan tycker jag att man kan bära bort glas osv till diskbänken efter sig. Hatar att gå runt och plocka disk i lägenheten. Om det bara är en eller två gäster, visst, då kan jag väl ta bort det. Om det inte är min brorsa. Han får fan ta bort efter sig själv.
 
Var köper du helst dina möbler?
Helst från massa olika ställen. Jag gillar inredning. Och om jag hade varit rikare skulle jag gärna slippa begränsa mig till IKEA och Lagerhaus. Även om de ju har massa bra och fina saker, är det roligare med omväxling. Sedan är ju verkligen inte DIY och begagnat att förglömma.
Soffan och fåtöljen jag har nu fick jag gratis (mot avhämtning), de är dock väääääääldigt slitna (det var de redan från början). Helst skulle jag vilja ha en i Chesterfield-stil, men får nog bli en simpel från IKEA när det blir dags för nytt. Mitt vardagsrumsbord har jag ärvt av mormor. Älskar det, trots att det kanske är i minsta laget. Har också fått ett par fina mässingljusstakar av henne, och hos farfar hittade jag en fin guldram och en lampfot i marmor.
 
Vilket är hemmets "hjärta" enligt dig?
I min gamla lägenhet satt mest i vardagsrummet, så förmodligen det. Gjorde allt där. Hängde med vänner, pysslade, ritade, satt vid datorn, såg på filmer och serier, åt frukost och ibland även middag... Jah. Annars är inte sängen fy skam. Speciellt inte på morgonen, hehe.


Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback