370. Facebook och sånt

▼ VECKA 2: SOCIALA MEDIER
 
Vilket social media använder du flitigast?
Bloggen. Lägger ner mest tid på den. Har jättesvårt att bara skriva ett vardagsinlägg där jag rabblar upp saker om dagen. Kan göra det ibland, men jag vill helst känna "Åh ja, detta vill jag visa / skriva om".
Instagram kollar jag väldigt ofta, men lägger inte upp egna bilder så ofta. Facebook kollar jag också varje dag, men tappar intresset efter fem minuter.
 
Vad hatar du att se på facebook?
Statusar i den här stilen: "Alltså, nej fy fan vad vidrigt... nu ska jag aldrig mer... alltså gah!". Men de nämner inte själva problemet, får massa frågetecken i kommentarerna och så skriver personen "Skriver i PM". Tog nyligen bort en FB-vän pga nästan bara sådana statusar (det var ingen person jag egentligen kände så jag såg ingen anledning att ha kvar henom då jag bara störde mig på statusarna).
Klart man ska få gnälla lite och skriva om att man mår dåligt om man känner för det, men just den här typen tål jag inte.

Stör mig även på den här typen: "Då har man gjort det här". Vadå man? Det är ju d u som gjort det, varför inte bara skriva det direkt. "Man" låter så Facebook-äckligt i det här sammanhanget.
 
Fem (fyra) sociala medier du använder dagligen.
› Scrollar genom Instagram.
› Checkar Facebook i ca fem minuter innan jag inser att det är helt meningslöst.
› Blogg.se för att blogga. Ibland händer det att jag blir för trött för att slutföra inlägget (skriva, leta och redigera bilder kan ibland ta väldigt lång tid) och prioriterar sömn.
› Är Bloglovin ett socialt medium? Läser en massa fina och bra bloggar via den appen dagligen.
Det var allt.


bild via


Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback