317. Otrohet

▼ VECKA 46: FÖRHÅLLANDEN - En favoritlåt hösten 2008, haha
 
Om din partner var otrogen, skulle du kunna fortsätta vara tillsammans med personen?
Nej, jag tror nog inte det. Generellt talat, eftersom det är svårt att jämföra ett förhållande med ett annat. Saker händer ofta av en anledning. Men jag tror att min tillit gentemot personen skulle vara förstörd.
För mig går otrohet vid känslor eller sex. En kyss behöver inte vara ömsesidig. Inte för att jag skulle bli så glad om min partner pussar någon annan, men jag skulle inte göra slut för en sådan grej.
 
Om personen jag är tillsammans med har fallit för någon annan och går bakom min rygg är det ändå inte värt att vara kvar i förhållandet. För det första går han bakom min rygg och för det andra är han kär i någon annan. Jag tycker att man borde avsluta ett förhållande innan man inleder ett nytt.

Om personen jag är tillsammans med ligger med någon random... Då måste något vara fel. Det kan vara förhållandet som är dåligt, personen kan må dåligt eller så är han bara en douche. Man kan slå slint och göra saker utan att tänka, speciellt om man inte är helt klar i huvudet (mentalt ostabil, påverkad av någon drog, I dunno), men t.ex. om personen som gör detta sagt flera gånger att han aldrig skulle kunna ha sex med någon han inte har känslor för, stämmer personens handlingar inte överens med hans ord, och det är lika med lögn. Än en gång, trust issues som inte går att fixa. 
Visst kan man kanske bygga upp tilliten igen i särskilda fall, om man vet bakgrunden till varför det hände. But I don't forgive and forget.


Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback