7. Childhood

▼ VECKA 2: BARNDOMMEN
 
Hur var du som barn?
Tystlåten, försiktig och blyg med stora drömmar. Älskade allt som var övernaturligt och bad ofta pappa berätta om vålnader och andar. Var helt såld på B. Whalströms Ungdomsrysare som fanns på skolbiblioteket. Vrakskeppet, Pestgropen, Den Utvalda, Offerbålet. Jag ville läsa alla. Sedan kom Harry Potter och W.i.t.c.h. och allt som var magiskt blev intressant. Jag var en fantasynörd. Har alltid gillat att fantisera ihop nya världar och så. Då jag var jätteliten hade jag en fantasi om molnen. Jag och min kusin Amanda bodde där och vi var prinsessor med vita enhörningar och jättemycket tårtor. Då himlen skiftade i rosa och rött som den gör då det är skymning, då var det egentligen vi som hade fest. Haha, oh lord.
 
Älskade att leka, att vara leken hellre än att ha leksaker. Har alltid haft bra fantasi, och mycket av det också. Älskade också att rita. Jag hade inte så många vänner födda samma år som jag, utan umgicks mest med de som var ett år äldre eller ett år yngre. Det gjorde det lite jobbigt då jag började sjuan i en annan skola.
Sedan var jag också livfull och glad. Nära till ett leende allt som oftast. Men jag blev också ledsen lätt. Känslig unge. Och grymt kräsen på mat. Fick alltid klagomål om hur lite jag åt och hur jobbigt det var att jag tyckte att allt var äckligt. Åt inget som haft kontakt med sås eller lök. Som jag suttit och petat bort det "äckliga" i mina dagar. Ost och ketchup tycker jag fortfarande inte om. Jag minns att jag inte åt kyckling förrän jag var åtta-nio år. Ansåg det som äckligt innan. Det tog ett tag innan jag började äta kött som inte var korv, mammas pannbiffar eller stekt torsk. Min favoritmaträtt var pannkaka. Idag ser jag det som frukost.

▼ Twiggy Lundberg säger

Det var så enkelt, jag var också påhittig och hade fri fantasi. Var man ledsen var det så enkelt att bara hitta på en lek (tog ofta ifrån filmer eller så) och bara vara. aaah.

Svar: Ja eller hur! Inte var det svårt att leva sig in i saker heller. Typ, det är ju självklart att jag är i en ny stad för att jag cyklat ett varv runt huset, haha! (ja, jag kunde cykla runt huset för vår tomt var konstig)
Ida ☯ the sky under the sea

2014-01-07 ✖ 21:54:31
http://shadowoftheday.blogg.se/
▼ Chris säger

Underbart att läsa och vilka härliga bilder du delar med dig av

Svar: Vad glad jag blir av dina ord! :)
Ida ☯ the sky under the sea

2014-01-08 ✖ 19:33:57
http://xn--husetphjden-28a6t.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback