36. Lägenhet 1103


▼ VECKA 6: HEMMA

Vilken stil har du hemma?
Tänkte låta bilderna tala. Vet inte riktigt om jag har någon speciell stil. Bor i en liten lägenhet med snedtak och väldigt lågt i tak, så det finns inte så mycket väggyta. Synd, eftersom jag gärna haft vägghyllor och tavlor. I princip allt går i vitt och brunt och svart, precis som jag vill ha det. Naturfärger och inte så mycket pynt!
Den svarta fondväggen i sovrummet är inte riktigt min smak, men helt okej, däremot att ha cappucinofärgade väggar och rödbrunt trägolv till tycker jag är en konstig kombo. Eftersom det är en hyresrätt är det inte fritt fram att göra om heller.
Vi har dock en annan tv-bänk nu, med en vit bokhylla bredvid istället för mörkbrun och mitt mini-skrivbord står i vardagsrummet.

Med tanke på att det är min första lägenhet är jag väldigt glad över att jag ändå lyckats få till min stil g a n s k a bra i alla fall. Och att lägenheten är så fräsch! Har till och med fått min beskärda del av tegel i form av skorstenen som skiljer köket från vardagsrummet. Stör mig på stedtaket nå djävulsk bara.


Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback