365. I MADE IT!

▼ VECKA 1: NYÅR
 
Utvärdera denna 356-dagarsutmaning! (Hur gick det, vad var svårast, roligast, tankar mm) 
WOHOOO I MADE IT! När jag påbörjade denna utmaning trodde jag att det skulle gå bra eftersom jag valde att göra den på en så kallad underblogg och jag hade rätt.

Skrev även detta: "Jag tror det kommer att komma dagar då jag bara känner "Fuck you all orka livet" och även dagar då livet kommer emellan. Men då kan jag ju alltid fuska och slänga upp missade dagar i arkivet då jag har tid över. Jag tror det kommer att gå vägen de första veckorna, sedan kommer jag att tröttna för att sedan vinna intresset igen. Jag vill trots allt inte spendera hela det nya året framför en datorskärm."

Jag minns inte, men jag antar att jag faktiskt satt och skrev ett inlägg varje dag? Jag slutade dock med det ganska snabbt, och började istället skriva inlägg för en hel vecka varje söndag eller måndag. Och ja, ibland glömde jag bort några dagar precis som jag förutspådde, men publicerade de inläggen i efterhand. No harm done. Det var vad som funkade bäst för mig.
 
Kategorierna då. Det känns som att det var 50/50 svåra-och-ointressanta-teman / roliga-och-intressanta-teman.
Favoriterna blev Bardommen, Film, Djur, Musik, Din blogg, Klädstil, Kreativitet, Namn, Random, Godsaker, Inför julen och Julen. Jag såg fram emot tv-serie-veckan väldigt mycket, men då jag såg frågorna blev jag lite besviken. Det var därför jag körde en bonus (vilka serier jag sett, följer atm, ligger efter med, vill se osv).
För 5 år sedan var nog den allra jobbigaste. Någon fråga gillade jag, men på det stora hela var det den vecka som var svårast att skriva om (pga dåliga relationer till 2009). Sport var tråkigast av naturliga anledningar (jag hatar sport). Andra ämnen som jag hade svårt för var Nyheter, Påsken, Framtiden, Jobb, Din stad, Ekonomi, Hälsa, Veckodagarna, Internet, Vintern och Skydd.

Här kommer en liten hiss och diss. The bad news first like always.
- Ibland så var det ett bra ämne men så var frågorna inte alls anpassade till det man mest hade velat skriva om inom den kategorin.
- Ofta var det negativa saker man skulle lista på 5-saker-söndagarna , vilket gjorde mig lite ledsen. Man ville ju liksom avsluta veckan med något bra, inte t.ex. böcker man inte gillat och tv-serier man bojkottat.

+ Det fanns verkligen något för alla.
+ Det var en bra variation på frågorna.
+ Det har varit roligt att dela med sig av sina åsikter och tankar angående olika saker, samt få ta del av andras tankar också.