Serier jag sett

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Alla serier jag sett klart från början till slut. 90210, Gossip Girl, Heroes, Lost och Veronica Mars tillhör mina absoluta favoriter. Har inte räknat med serier jag såg som liten på SVT, t.ex. Blue Water High och Flight 29 Down som var på sommarlovsmorgon. Omöjligt att komma ihåg alla.

Jag gillar att se serier som lagt ner emellanåt. Då kan jag ha maraton om jag vill och när det är slut är det slut och jag får bocka av ännu en serie från min lista. I nuläget är det Kyle XY (2006-2009) som gäller. Har bara en säsong kvar and it's good.

Thailand part IV


29 december 2014
Vi tog en promenad till ett tempel i närheten av vår by. Fascineras av alla detaljer och färgstarka byggnationer.

 
Träffade elefanter i fångeskap (elefantridning). Vi sa hej, sedan gick vi hem.
 
 
Spenderade eftermiddagen med att fota huset i bodde i. Här är mitt och Kims sovrum. Till höger bakom väggen fanns dusch och toalett. Man fick inte spola ner papper i toaletterna i Hua Hin. Fick panik varje gång jag spolade och ba "SPOLADE JAG NER PAPPER NU?! NEJ?! ELLER?! VAH!!!". Jag gjorde inte det. Bara en gång. Med råk. Det blev inte stopp. Puh.

 
En elefant som är fri.
Det här är vid muren som låg bakom vårt hus och omgav hela byn. Vi stod och väntade på tuk tuk in till stan. Häftig syn.
 

30 december 2014
Kim och jag testade att äta på en restaurang där vi fick tillaga maten själv. Det är lax på stekplattan och sparris i vattnet runt om.
I loved it! Fast vi beställde för lite mat eftersom Kim sa att han inte var hungrig (men åt ändå upp hälften, taskigt).
 
 
31 december 2014
Nyårsafton, bitches! Last day of the year!
 

Kolla söten. Stackarn var förlamad i bakbenen </3
 

Vi åt roti, Thailändska pannkakor. Banan i och Nutella på. Mums.
 
 
Nyårsmiddag på Ketsarin Seafood (en restaurang på en brygga). Det ni ser ovan är förrätterna.
Vitlöksbröd, vårrullar och strips (jag fick även i mig en vitlöksmussla). Huvudrätterna bestod av diverse kycklingrätter och hummer.
Nu vet jag att jag inte gillar hummer.
 
 
Tolvslaget firades på stranden. Vi släppte iväg Khom Loy-lyktor och tittade på fyrverkerier. Det var himla fint.
Har skrivit mer om min nyårsafton h ä r.
 
Sa att det skulle bli högst fem delar, men resterande elva dagar lär knappast få plats i ett inlägg.
Sorry, börjar ni bli less? Tur att jag inte åker utomlands så ofta, haha...

Bra Instagram-konton


Jag vill tipsa om tre Instagram-konton som jag tycker är bra, intressanta och läsvärda. Instagram handlar ju framför allt om bilder, men i det här fallet är det som står skrivet det viktiga.

@HUMANSOFNY
Humans of New York är ett väldigt fint konto tycker jag. Bilderna är street-foton av en (eller ibland två) New York-bor och i texten följer en liten berättelse ur personens liv. Ibland korta, ibland långa. Sorgliga eller lyckliga. Dåtid eller nutid. Det är väldigt intressant, eftersom det bevisar att varje individ bär på en unik livshistoria, stor som liten. Alla har något att berätta.

@KLASSHAT
Baserat på inskickade berättelser och erfarenheter av att växa upp eller leva med dålig ekonomi, att behöva vända på varenda krona. Om klasshat, fördomar och folk som tar för givet att alla har råd. Ett viktigt konto bland trångsynthet och vardagslyxande. I medel- och överklassen tar många så mycket för givet, allt från julklappar och utlandsresor till riktig mat för dagen som om deras verklighet matchar alla andras, och tänka "de som är fattiga är dumma och får skylla sig själva". Ögonöppnare och mycket "feels", ibland även lite igenkänning (vet inte riktigt vart jag ska placera mig själv, men skulle säga att min familj var nedre medelklass under min upppväxt, kanske övre arbetarklass i perioder?).

@HORSTIGMAT
Baserat på inckickade berättelser och erfarenheter av sexarbetare, och de fördomar deras yrke ofta innebär. Jag vet inte varför eller hur, men jag kan inte minnas att jag någonsin sett ner på sexarbete, mer än då jag förlitat mig på bilden som samhället målat upp för en (att bara de som mår dåligt eller är outbildade skulle överväga att bli prostituerad eller strippa). Den bilden kom jag dock att riva sönder någon gång i tonåren, och jag tycker att prostitution borde vara lagligt (om man är över 18). Jag tänker inte motivera mig vidare eftersom det förmodligen skulle behöva ett eget inlägg, utan säger bara: Följ. Varesig du ser snett på sexarbete, stöttar det eller bara är intresserad av andras åsikter och erfarenheter inom detta område.
 

Ber om ursäkt in advance för att jag är sämst på att uttrycka och motivera mig ibland, haha. Det jag vill få ut är att dessa konton är värda att följa. Punkt.

And we're gonna let it burn...

Det här är den absolut bästa versionen av Ellie Goulding's Burn (som jag lyssnade sönder för länge, länge sedan) jag kommit över. Okej, jag har typ hört orginalet och denna, men jag tvivlar på att jag kommer hitta en bättre. Denna finns på Punk Goes Pop 6 och framförs av Crown The Empire (bandtips). bild via
Om ni inte har Spotify kan ni lyssna på Youtube h ä r

Life update: Har spenderat kvällen framför jag vet inte hur många avsnitt av Kyle XY (2006-2009). Det tog en halv säsong, men nu har jag fastnat.

Thailand part III

 
26 december 2014
Alla ville hänga i solen vid poolen utom jag. Drog med mig Kim på en promenad till mataffären Tesco Lotus istället,
eftersom utländska mataffärer är så himla roliga att gå omkring i. Vi såg en blå vägg och katt på vägen dit.
 
 
Tesco Lotus var som en Thailändsk version av Ica Maxi. Jag köpte en elefant. En ljusblå, fluffig.
På entréplan hade de restauranger och caféer, så vi passade på att äta på KFC. Älskar KFC.
 
 
Till vänster: The beauty of KFC.
På kvällen gick vi in till Siam Square för att äta middag och gå på marknad. Hittade finaste påsväskan MED ANANASER PÅ!
 
 
27 december 2014
Vi lämnade Bangkok mitt på dagen för att åka söderut, till Hua Hin där vi hyrt ett hus i Kah Noi village. Vi kom fram sent på eftermiddagen. Huset var fint, med en kall pool och takterass mitt emellan två torn. Kim och jag fick sovrummet i ett av tornen.
Det satt en liten ödla på väggen när vi kom dit. Skitsöt! Men de flesta ödlorna höll sig utomhus.
 
 
28 december 2014
Åkte tuk tuk för första gången (tog bilden från den).
Eftersom vi var nio personer fick vi en ombyggd pickup med sittplatser och tak på flaket, istället för den klassiska trehjulingen.
Ascoolt tyckte jag.
 
 
It's a beach day! Det ser ut att vara jättedåligt väder, men det var det inte, det är bara väldigt disigt i Thailand.
Jag glömde smörja ansiktet så jag brände mig rätt rejält. Den tabben gjorde jag inte om kan jag lova!
 
 
Vattnet var skönt då man väl doppat sig. VÅGOR! BADA! ROLIGT!
Jag är feg då det kommer att doppa sig, så jag är glad över de höga vågorna som skötte den biten.

Fortsättning följer...

Gold // Schwarz


Årets första nail art! Bar detta för två veckor sedan, tssss. Superglittriga Deborah Lippmann - Glitter And Be Gay och svarta China Glaze - Liquid Leather (letar ni ett bra svart lack rekomenderar jag detta, det täcker skitbra redan vi första lagret).

Var till en nagelsalong sista dagen i Thailand och ville ha något liknande. De sa att det inte gick, bara med akryl. Med tanke på att de inte ens kunde fixa en fransk manikyr tvivlar jag på att de hade lyckats ens med akryl (vi tog bara första "bästa" salong, och det råkade bli en mindre bra). Så jag bestämde mig för att testa själv hemma. It worked. Blev nöjd. H ä r är orginalet. Vill säga att jag inspirerades, men jag härmades rakt av.

Korvgrillning i minusgrader


Jag fick någon idé om att det skulle vara mysigt att åka och grilla korv. Typ som då man var mindre och hade utflykt med fritids. Aw. Det var inte mysigt. Mina vinterskor suger nämligen på att vara vinterskor så mina fötter blev snart till is, och då det händer är det kört #villbagrina #pussy. Sedan är jag inte så förtjust i minusgrader överlag. Men det v a r ju kallt (-4°). Mitt vatten började frysa till is...
 
Men på bild ser det fint ut!  Vi var först upp till Varvsberget. Fin utsikt men ingen grillring, så vi åkte vidare till Lungviksparken. Veden var inte på vår sida, men tillslut fick jag min efterlängtade korv. Wie ♥

Thailand part II


25 december 2014
Dagens frukost inhandlad på 7 Eleven. En mjuk crossiant och cookies & cream-mjölk. Mjölken var god, den smakade glass.
 

Vi åkte till Siam Square. Utanför Siam Center hade de pyntat med en tv-julgran och vita snopp-gubbar.
 
 
Jag träffade Britney Spears.

 
Haaaaaaaah, som om någon gick på det där.
Vi besökte Madame Tussaud's. Ovan ser ni Beethoven, George Clooney med Kim och Jag med Hello Kitty.
Skulle vilja besöka Madame Tussaud's i London också.
 
 
Efter Madame Tussaud's gick vi vidare till Ocean World, som ligger längst ner i Siam Paragon (en shoppinggalleria).
Där fanns det bland annat maneter, en asstor bläckfisk, små grodor som förmodligen var giftiga och hajar.
På ett ställe var det glasgolv till hajarnas tank, det var lite läskigt.
 
 
Resten av dagen gick spenderades i Siam Center och MBK. Siam Center hade butiker som Sephora, Forever21 och Victorias Secret, men allt hade samma priser som hemma så det blev inga köp (man blir snål i Thailand). MBK var skitstort och väldigt rörigt och jag var superless så jag köpte inget där heller.

 
Middag på Pizza Hut. Pepperoni och räkor på min minipizza.
De började spela Michael Bublé's julskiva jättehögt ur en högtalare precis ovanför vårt bord, så vi knappt kunde höra varandra.
Man ba schysst, haha. Men maten var god.

Part III kommer om ett par dagar!

Semlooooooor!


Oh no you didn't?! OH YES I DID! Okej, såhär. Då jag var i Thailand nämnde en i sällskapet ordet semla and I was like "OMG DROOOOLZ! Yep, då jag kommer hem ska jag ha en semla". Said and done. Men traditionerna dååå? Pfft. Vet ni ens varför semlor existerar? Som de sjunger i den där jullåten... "Nu är det jul igen... och julen varar än till påska, men det var inte sant... för däremellan kommer fasta. Vi ska ha fasta, sedan får vi äta semlor. Haha.

Nä. Jag vill ha en semla per år, och råkar jag bli sugen och affärerna säljer dem, vad hindrar mig? Muhahaha. Min årliga semel-craving har stillats. Jag är nöjd.

Gillar ni semlor?

Mitt barndomshem till salu

 
 
 
Det var bara en månad sedan jag sist lade upp ett hemnet-hus på bloggen, och nu är det dags igen. Men denna gång är det mitt barndomshem som är till salu.

Egentligen är det väl inte riktigt mitt barndomshem. Mitt barndomshem blev ganska nyligen rivet, och innan dess fick vårt garage ryka för att göra plats för denna gulröda skapelse, ritat och delvis byggt av min pappa. Vi flyttade in sommaren innan jag fyllde 15, så det blev ändå några år, sex år för att vara exakt. Men sex år räcker gott och väl för att skapa minnen.
Här bytte jag musikstil, favoritband och klädsmak otaliga gånger. Här utvecklade jag mitt bakintresse till det bättre. Här har jag fotat åtskilliga egopics och selfies. Här har jag ägnat timmar åt att rita och måla. Mitt tonårsrum har fått bevittna halvtaskig dans, kreativitet, emoperioder, tumblr-nörderi och den ena kändiscrushen efter den andra, samt fått lyssna till min icke vackra sångröst allt för många gånger. Och slutligen, här har jag avverkat dagbok efter dagbok för att föreviga alla mina tonårsupplevelser och äventyr (my bedroom was not where the magic happened).
Jag kommer sakna Åmynnet-på-sommaren. Att kunna gå till Bäverbadet och bada. Min PW-runda (som alla verkar se som långtråkig, men som för mig var helt perfekt). Andas in sommarnatten efter Torparvägen, och vid Åmynnesfjärden. Där var det okej att vara ensam. För att filosofera, ventlilera alla tankar. Själv.

But I left that life a long time ago.
Jag tar minnena med mig.

 
Jag är ledsen över att jag aldrig fick se huset bli helt färdigt. 2007, då vi flyttade in var jag så himla glad. Jag skulle äntligen få ett eget rum efter att ha delat med min bror i hela mitt liv. Jag såg fram emot att äntligen få bo ett fint hus. Då vi flyttade in var det långt ifrån färdigt, bara mitt rum och min brors hade golv och tapeter, och det saknades fläkt i köket. Jag trodde verkligen att allt skulle vara färdigt inom ett år #naivfemtonåringosv. Tapeter och golv kom så småningom, "fönsterrummet" fick sitt klinkergolv, ett trädäck som veranda byggdes, men det större badrummet, tvättstugan, loften och entrén förblev grå och ofärdiga.
But you know, you get used to it.
Jag vet ju varför det blev som det blev. Jag trivdes där ändå. Det var ju mitt hem.

Jag är glad över att jag flyttade medan det fortfarande var ett hem. Att jag flyttade för att jag ville, inte för att jag var tvungen. Jag är glad att jag kunnat åka hälsa på båda mina föräldrar samt lillebror medan huset fortfarande var som då jag lämnade det. Som ett hem. Nu är det liksom bara... ett hus.
Det som är ledsamt är inte att gå vidare från huset, för i nuet känner jag verkligen inget för det. Det som är jobbigt är att klippa ännu ett band från det förflutna. Så många av mina minnen har inte längre något fysiskt att fästa sig vid, det som återstår är liksom bara minnen. Jag vet inte om allt detta bara låter som bullshit i era öron, men för mig är hus mer än bara hus. Det sitter minnen i väggarna. Sedan är jag en väldigt nostalgisk person. Det som varit har svårt att lämna mig (både på gott och på ont). Det är därför jag nu skriver det här inlägget. Som ett farväl.


Jag hoppas verkligen att huset hittar sin rätta ägare som kan slutföra pappas projekt och göra det till sitt eget. H ä r hittar ni annonsen på Hemnet. Det är visning söndag 1/2.

Hur känner ni inför ert/era barndomshem?

3 nya Disney-filmer jag ser fram emot

Bild: 1 / 2 / 3BIG HERO 6

Premiär: 30 januari i Sverige
Handling enligt iMDB: The special bond that develops between plus-sized inflatable robot Baymax, and prodigy Hiro Hamada, who team up with a group of friends to form a band of high-tech heroes.
Inte att förglömma: Mina favorit-Youtubers, Danisnotonfire och Amazingphil, ska tydligen ha haft en liten roll i filmen och Fall Out Boy, ett av mina favoritband, har skrivit låten Immortals som spelas i eftertexten.MINIONS

Premiär: 3 juli i Sverige
Handling enligt iMDB: Minions Stuart, Kevin and Bob are recruited by Scarlet Overkill, a super-villain who, alongside her inventor husband Herb, hatches a plot to take over the world.
Unicorn toy: Papoy! Men antar att jag kommer få nöja mig med ba-na-na.


INSIDE OUT
Premiär: 28 augusti i Sverige
Handling enligt iMDB: Told from the perspective of the emotions inside the mind of a little girl.
Tankar: Då jag såg trailern i julas tänkte jag "Är det här en film på riktigt?!". Det är det. Tycker hela filmidén känns väldigt ny och kreativ. Spännande!

Ser ni fram emot någon tecknad / animerad film i år?

Thailand part I

 
22 december 2014
Min livs andra långflygning, med mellanlandning i Amsterdam. Jag är inte flygrädd (tycker det känns som att åka tåg, fast det låter mer), men förundras alltid över hur så stora fordon faktiskt kan flyga. IT'S MIND BLOWING! Tycker den h ä r bilden är klockren.
Sedan var det så himla fint att flyga över Amsterdam, skulle jättegärna vilja resa dit, det verkar vara en väldigt mysig stad.
 

23 december 2014
Landade i Bangkok med migrän. Typiskt. Sömnbrist I guess, för det gick över efter en tupplur i taxin till hotellet. Hotellet vi bodde på i Bangkok hette Twin Towers, och jag måste säga att deras hamburgare var en katastrof. Så dålig att jag inte ens tog någon bild.
Colan var dock okej. Okej.
 
 
Resten av dagen sov jag för att jag var livrädd för att få migrän igen. På kvällen testade vi hotellets room service.
Mycket bättre än hamburgaren!

 
24 december 2014
Vi besökte den flytande marknaden utanför Bangkok. Det är som en stor by, fast istället för vägar tar man sig fram i båtar på kanaler och i centrum finns en stor marknad. Det var en häftig upplevelse, och väldigt mysigt.
Blev nästan sugen på att flytta in i ett av de söta små husen...
 
 
Next stop: Wat Pho templet med en liggande Buddah. Han var jättestor och svårfotad, så ni får nöja er med dat chill face.
Alla byggnader runt hela tempelområdet var helt guldiga och glittriga. Ah!
 
 
So kewl.
 

Då vi kom tillbaka till hotellet hade alla fått varsin julklapp på sängen, innehållandes chocolate chip cookies. Cute! Är helt nöjd med min julafton, och saknade inte den klassiska, svenska julen alls. Fick fira jul helgen innan jag åkte och det räckte för mig.

Det får räcka för denna gång, to be continued... ♥

Läste ett asbra inlägg idag...

Klicka på bilden för att komma till inlägget

Kom över ett asbra inlägg idag som alla borde läsa. Det låg på blogg.se's startsida härom dagen, så om ni hänger där kanske ni redan läst det. Det handlar om skönhetsideal och om hur det inte tillåter tjocka / icke smala att tycka om sin kropp osv för att skönhetsidealen obviosuly är helt diskriminerande (och det är FEL). Typ. Alltså läs bara.

Har en inläggsidé i min saker-jag-vill-blogga-om-lista som jag döpt "Varför är tjock = ful?", och det jag ville säga i detta ännu ej existerande inlägg blev sagt i ovannämnda fast säkert 100 gånger bättre. Kommer ha kvar det i min idélista ändå, och skriva det då jag känner att jag hittar de rätta orden, eftersom det är ett ämne som tåls att ta upp flera gånger om. Ända tills i alla fall en bråkdel av världen fattat och tagit farväl av sin trångsynt...het.

PS. Bonus. Hela hennes blogg är helskön.

Meningslöst

T-shirt || Tank
 
Be positive they say. Buy me that shirt I reply. It suits me so well... (från KillStar)
 
Egentligen tycker jag inte att allt suger. Allt känns bara meningslöst. Inte så att livet är meningslöst, utan snarare att allt jag gör eller har att göra saknar mening.
Igår hade jag en tid på Vårdcentralen på förmiddagen, och när det besöket var klart kände jag en tomhet eftersom jag hade en hel, oplanerad dag framför mig. Gick hem och ba "Nu då?" trots att jag hade, och har saker jag kan göra. Blogga, pyssla, filma t.ex., samt mer viktiga saker. Men allt saknar liksom betydelse. 
Kunde inte ens glädjas över att det var fredag. Efter 13 år i skolan sitter längta-till-helgen-känslan kvar djupt därinne, fast det för mig egentligen kvittar vilken veckodag det är. Same shit, different name.
 
Hatar att känna så här. Jag vet inte ens v a d som skulle vara betydelsefullt att göra. Rädda världen? I don't even know. Det slutar bara med att jag inte vill göra någonting över huvud taget.
 
Tur att jag är jet laged fortfarande och blir trött redan åtta på kvällarna. Haha. Fuck Yeah, party hard!

Silver linings of 2014


Några av lapparna ♥
 
 
Stora som små saker...
Har redan börjat på min 2015-burk.

Can't promise that things won't be broken

 
Det här är min favoritlåt med Sleeping With Sirens. Jag lyssnade på den mycket år 2012, året då Kim och jag blev tillsammans. Låten förknippade jag med oss. Självklart lyssnade jag sönder den, men nu har det gått tillräckligt lång tid för att kunna plocka fram den igen, och jag inser att en del av texten blev sanning. En del av texten som jag alltid tyckt om, men som då saknade erfarenhet.

They say that love is forever
Your forever is all that I need
Please stay as long as you need
Can't promise that things won't be broken
But I swear that I will never leave
Please stay forever with me

För att göra en liknelse: Det är lätt att säga förevigt när en är nykär (och nej, jag ser inte heller 2,5 år som någon evighet). Det är lätt att säga att en kommer stanna bland hjärteskärvor när det ännu inte hänt. But suddenly things were broken. I let my heart bleed red, but I never left. Jag har svårt att föreställa mig att något kommer kunna göra ondare än det. Men jag stannade ändå.

Nu har den här låten en ny innebörd. Them feels...

My game plan

Två random bilder från Thailand

BLOGGPLANERING
♥ Blogga om Thailandsresan. Ska göra en resedagbok i tre - fem delar, med få bilder och tillhörande bildtext. Därefter tänker jag göra några bildinlägg utan text med bilderna som inte kom med i resedagboken, men som jag ändå vill visa.

♥ Fixa en summering av 2014 innan januari februari är slut. Samma upplägg som förra året, månad för månad uppdelat i tre delar.

♥ För att det inte ska bli så tjatigt ska jag publicera annat emellanåt. Om det inte händer något i nutiden har jag alltid några inlägg i utkast som jag är väldigt nöjd med.

Ikväll ska jag öppna min burk med fina minnen från 2014. Minns att det var en väldigt fin upplevelse då jag öppnade burken för 2013 förra året så det ser jag fram emot. There will probably be tears, hehe.

I'm back!

 
Hello guys. Jag kom hem tidigt igår och gick runt som en zombie hela dagen efter att ha varit på resande fot under hela lördagen (12 timmar flyg, en timmes väntan, 2 timmar flyg, 2 timmars väntan, 6 timmar i bil...). Det blir inte mycket sömn. Blöh.
 
Jag har haft en bra resa. Efter tre veckor känner jag mig minst sagt nöjd. MEN. Jag orkar inte med vinter-Sverige. Jag klarade inte ens en minut i snön utan att vilja fly under ett tjockt täcke och inte komma fram förrän sommaren är kommen. Att vistas i ett varmt klimat under vinterhalvåret har fått mig att hata kylan ännu mer än innan. Det finns bara två alternativ för att jag ska överleva kommande vintrar: 1. Flytta långt åt fanders, eller 2. Aldrig resa utomlands (varma breddgrader) under vintern igen.
Jag vet att det är onödigt att slösa energi åt sådant man inte kan göra något åt MEN KYLA FÅR MIG ATT VILJA GRINA. Ska inte lämna lägenheten på 4 månader.

Bra saker idag
Min frukost. Det är varm choklad, grekiskt lantbröd, apelsinjuice och kvarg-med-blåbärsyoghurt-linfrön-hallon-och-vindruvor. Till frukosten såg vi (jag, Kim, katter, filtar, tofflor) The Maze Runner and I loooooved it. Det var en sådan film som fick mig att känna "Jag kanske borde läsa boken", vilket endast hänt en gång förut. Den ingår i samma genre som The Hunger Games och Divergent, men det är en trend som faktiskt känns vettig just nu. Både The Hunger Games och The Maze Runner känns som en avspegling på världen vi lever i nu men i sci-fi-förklädnad. Ni vet, krig, u-länder, jordens undergång...

Nu ska jag sova. Gute nacht.

Saker jag längtar efter och kommer sakna


Idag har jag legat på stranden och snorat. Ja, jag blev ju förkyld igår. Bara fem av oss nio som inte åkt på någon förkylning. Än. Haha. Men det verkar kortvarigt som tur är.
På lördag åker vi hem. Gah. Vill inte. Tur att vi ännu har några dagar kvar. 

Saker jag kommer sakna med Thailand 
- Sommarvärmen 
- Strandbesök och havsbad. Kommer dröja många månader innan det är möjligt igen.
- Att allt är så billigt.
- Den glada atmosfären med marknadsstånden, gatuköken och de pastellfärgade husen.
- Palmer.
- Sykes [sajks], en av de tusentals hemlösa hundarna. Han är så fin. Ser ut som en Rottweiler i teckningen men mindre och "spetsigare" till formen, som de flesta hemlösa hundarna här. Ja, Kim och jag döpte honom efter Oliver Sykes i BMTH. Hehe.
- Watermelon smoothie / shake. 
- Att kunna gå barbent utomhus (utan att frysa).
- Att vara någon annanstans än i Sverige. 
- Sommar (igen).

Saker jag ser fram emot med att komma tillbaka till Sverige 
- Mina tissetatter (katter) Jamie och Vicky. Kan bara föreställa mig hur sur Jamie kommer vara över att vi varit borta i TRE HELA VECKOR. Liksom, han blev sur i somras efter jag varit på Bråvalla... Då var jag bara borta i en vecka.
- Att få spola ner toalettpappret i toaletten istället för att slänga det i en papperskorg bredvid.
- Bregott. 
- Grekiskt lantbröd. Brödutbudet här i Hua Hin suger.
- En varmkorv med bröd på Ica Kvantum. 
- Alkoholfri öl.
- Frisk(are) luft.
- En vanlig jävla grönsakssallad med salladshuvve, röd paprika och en fet gurka. Kanske en skvätt babyspenat också.
- Min säng och mitt kök.
- Drickbart kranvatten. Med citron! 
- En semla. En räcker.
- Ha foto-visnings-fika med mamma och Stefan.
- Säsongspremiärer och nya avsnitt av massa bra serier.
- Att ta tag i vardagen, livet och börja framtidsplanera lite smått.