Don't be a dickhead



Imorgon / idag är det Halloween. Yaaay!!!
But please, don't be a dickhead.





Fann detta på tumblr. Idiotiskt.
Sexy ebola nurse costume. Seriously?!

Pluggar & tunnlar


Här är min lilla samling av pluggar och tunnlar. Den har växt rätt bra sedan sist jag visade min samling. Expanders... arna är kvar sedan jag töjde, så jag har egentligen ingen använding för dem längre. Har 12 mm just nu och så kommer det att förbli. Ibland känns det lite (skulle kunna tänka mig ha 14 eller 16 mm) men jag orkar inte töja mer då jag har så många smycken.

Töjningarna kommer från Crazy Factory (favorit), UK Custum Plugs, eBay och några är DIY. Fast jag är tråkig och använder mest bara metall-tunnlarna (de i guld och silver som ligger bredvid varandra på bilderna).

Vad tycker ni om töjningar?

Tatted up

 
Dagens awesome. Såg till att fördubbla antalet tatueringar på min kropp idag. 2 blev 4. Yaaaaay. Älskar tatueringar. Vill vara en tatuering. Nästan. Längtar tills jag har så många att de liksom förenas och blir en enda. Typ. Heheh. Vill inte visa dem helt eftersom de är inplastade och helt blodiga, så ni får nöja er med denna suddiga uppenbarelse tills vidare.

Dagens blä. Twiggy och Krille skulle ha kommit till helgen för att fira Halloween här. So much funzzzz. Men så hände diverse tråkiga saker som satte stopp för den planen. Halva min Halloween-pepp dog lite där, men det är sådant som händer. Detta har jag egentligen vetat hela helgen, men tänker grina över det en sista gång nu. Buhu. Krya på dig, Twiggy ♥

Black and yello... eh, gold


Målade dessa igår. Är på testa-nya-nailarts-humör, så kommer nog göra om dem imorgon. So much funzz, yay. I alla fall, grundade med OPI Love.Angel.Music.Baby, och toppade med några lager Viva La Diva nr 68. Det svarta är China Glaze Liquid Leather, det bästa svarta nagellacket jag testat.

Jul-pepp

 
Jag har alltid älskat julen, men förra året längtade jag aldrig efter den. December kom och jag kände noll julkänslor. Jag skrev att Faktumet att det just nu är december ger mig ångest. Jag tror december blev bra ändå då jag väl genomhärdat månaden, och i år tar jag igen för missad jul-pepp. Tydligen.

Det har inte ens varit Halloween ännu (snaaaaart, yaaaaay) och jag börjar redan känna jul-peppen komma. I vanliga fall brukar den krypa fram lagom till att Åhléns plockar fram julgranspyntet, men i år ligger jag före. Har redan börjat lyssna på några få jullåtar (det kommer ett inlägg med massa grymma jullåtar den första advent, stay tuned), tänka på julbak, köpt en julklapp (det har jag aldrig gjort innan november förut) och idag skapade jag en Christmas board på Pinterest.
Känner bara hur jag vill ta fram julgranen, pynta (lite lagomt, stylish sådär), slå in fina presenter, pyssla ihop en adventskalender, hitta på mysiga decembersaker att göra... Planera jul, planera jul, planera kul. HERREGUD STOP IT ALREADY! Fast nej, I will embrace this feeling to the fullest ♥

Längtar ni efter julen?

Beslutsångest

 
Ahhhhh, vilket klistermärke ska få pryda min fickplunta?! Such beslutsångest. Very vet ej. Much help me. Wow. Klistermärkena är inköpta på Ebay, by the way.

Update. Då andra har gett sin åsikt vet man plötsligt hur man vill ha det. Nästan. Det blev Transformer-logon som fick pryda pluntan trots att diamanten vann. Den passade helt enkelt inte. Andraplatstagaren Mario kändes för nördig. Så jag valde en fyraplatstagare #idalogic
 
Här är resultatet från både blogg- och Facebook-omröstningen.
Vinnare: Diamant (5 röster)
Tvåa: Mario (4 röster)
Trea: Banan, inget taffs, Svampbob (3 röster vardera)
Fyra: Panda, mustasch, Transformers, Rolling Stones, Ghost Busters (2 röster vardera)
Femma: Superman, "Blind" (1 röst vardera)

Tack för era röster, kul att så många svarade ♥

Don't let me drown


Älskar Bring Me The Horizon's nya låt Drown. Videon är dessutom skitrolig. Vet inte om det är meningen att den ska vara det, men då alla ser helt stela och uttråkade ut och deras reaktioner då de blir "förändrade"... Haha, I just can't. Much fun, very LOL. Och texten sedan... Them feels.

What doesn't kill you, makes you wish you were dead
Got a hole in my soul growing deeper and deeper
And I can't take one more moment of this silence
The loneliness is haunting me
And the weight of the worlds getting harder to hold up
 
It comes in wave, I close my eyes
Hold my breath, and let it bury me
I'm not ok
And it's not alright
Won't you drag the lake and bring me home again?
 
Who will fix me now?
Dive in when I'm down?
Save me from myself
Don't let me drown
Who will make me fight?
Drag me out alive?
Save me from myself
Don't let me drown

What doesn't destroy you, leaves you broken instead
[...]

Frivillig utväxt


Blev less på min utväxt. Löste det genom att ge mig själv ännu mer utväxt. Whaaaat?! Ja, det kändes logiskt. Det blev bruuuunt. Passade också på att uppdatera det gröna eftersom jag inte gjort det sedan maj. Jag fattar inte hur det är möjligt att det gröna kan sitta så hårt. Kommer aldrig bli av med det. Tur att det är min favoritfärg.

Fuck you, cancer


100 kronor till Ungcancer
För att cancer inte borde få finnas.

I like it ruff-ian


OPI Pink Friday (Nicki Minaj-kollektionen 2012) och Essie Midnight Cami.

Fick för mig att testa en ruffian-manikyr, mest för att den kändes enkel att free-handa. Och det var den också! Men ni får inte se höger hand, hehehehe... Tror detta skulle bli ännu snyggare i svart och vitt eller nude och röd, men ville använda Midnight Cami som jag inte rört på över ett år. Man kan ju variera färgerna i oändlighet. Så är ni sugen på en enkel manikyr som går snabbt, try this one!


Hej då prövotiden

 
Idag är det ingen vanlig dag för att idag firar jag och mitt körkort två år tillsammans. Wohooo. I made it through the prövotid. Är man uppmärksam och håller sig till reglerna ska det väl inte vara några problem, men jag tycker ändå att det är värt att firas. Allt som är bra är värt att firas #idawisdom

Preparing for Hell-oween

 
SNEAKPEAK! Hahah eller? Var och köpte lite pysselsaker (och hämtade ut en peruuuuuk från ebay) till min Halloween-kostym. I'm so exited! Kläderna är redan fixade, bara några extra accessoarer som saknas. Går det ens att gissa vad / vem jag ska vara? Hehehehehe. Lovar att visa då det väl gäller.

Ska ni klä ut er på Halloween?

I'd buy it

 


Fall Out Boy need to put out a fragrance
"Smells Like You Only Sweeter"

 
via

Fackteckning


Jag ritar tyvärr inte så mycket längre. I tonåren desto mer. Så för att inte låta min rita + måla-kategori ska eka alltför tomt tänkte jag visa några gamla alster. Gick ju igenom allt sådant i och med mammas flytt.

Dessa ovan är uppgifter till Facktecking & Design-kursen som jag läste i ettan av gymnasiet 2008/2009. Fackteckning var mitt favoritämne. Det var väldigt inriktat mot mode, vilket mitt 16-åriga jag älskade. Jag var nog den mest modeintresserade i klassen. Drömde om dyra märkesskor och att i framtiden få designa kläder. Minns att Gucci-skon här ovan var min drömsko och blev SKITARG (eller extremt avundsjuk snarare) då Kenza senare köpte dem. HAHA ROTFL.

Gillar / gillade ni bildämnena i skolan?

Woman in black



 
7 juni 2014
Hade älskat att få gå på maskeradbal en dag.

Klänning, Dry Lake ♦ Mask & peruk, eBay ♦ Skor, Pleaser

Blandaaaaat


Hahaha. OMG this. Hittade denna via TheFineBros (Elders React) och det är nog den bästa och roligaste mensprodukts-reklamen någonsin (himlar med ögonen över att mens vanligtvis är blått på tv, so ridiculus). Fast jag rekomenderar menskoppen framför bindor och tamponger alla dagar (hälsosammare, miljövänligare och mer ekonomiskt t.ex). Skrev ett inlägg om dem i våras, läääääs.

Vad jag gjort / gör idag: Nördar Youtube, online-shoppar en fickplunta, sminkar mig fabulöst och är på släktmiddag hos Kims faster. Det blir nog trevlisch.

Vad jag egentligen velat göra idag: Åkaaaaa tåg ner till Stockholm för att sedan ösa gärnet till Asking Alexandria, Crown The Empire, The Ghost Inside och Secrets. Men nu blev det inte så. Det här året har inte bjudit på så många konserter för min del, inte om man jämför med förra året. Kan trösta mig med att jag sett samtliga band (minus Secrets) minst en gång.

Soft shades


Första gången jag är nöjd med mina naglar sedan jag klippte dem überkorta för tre veckor sedan. Förutom att jag är alldeles för ivrig då det kommer till skira lack, så hälften hamnade utanför. Yay.
Gradient med OPI Don't Touch My Tutu som bas och Mavala Sparkling Silver över. På accentnageln bär jag min favorit OPI My Boyfriend Scales Walls.

Matreklam alá 1991


Har fattar det som att 90-talet är hett just nu. Oh yeah. Men nostalgi har en tendens att sugar-coat-a allt och måla över allt det fula med glitter. Kolla bara in den här matlagningstidningen från 1991 (den är äldre än jag omfg) som kröp fram då jag hjälpte mamma att flytta.
Om man jämför med dagens matlagningstidningar (och tidningar över huvud taget) så ser allt enormt oaptitligt ut i de gamla. Jag förstår inte. Hur lyckas de få alla bilder att bli helt mörka och se osmakliga ut? Vi lär aldrig få veta.

Reklamen är desto roligare. Tycker att det är kul att se hur förpackningarna (oftast) utvecklats till det bättre. 90-talet var ju tyvärr inte lika charmigt som 50-talet då det kommer till sådant. Kolla bara taco-tillbehören från Santa Maria?! HAHAOMGWTFLOL! Jag visste inte ens att tacos hade hunnit bli en grej i Sverige innan år 2000. Whaaaaat.

Bada katten

 
Glömde visst bort att blogga här igår eftersom jag var upptagen med min andra blogg. Den där 365-listan-bloggen som endast ca 4 personer läser (thank you very much I love you), men som jag ändå fortsätter att lägga ner tid på. Because anti-yolo eller något.

Tröstar er med ett par kattbilder. Meow. Lord James var tvungen att bada idag eftersom lös mage och lång päls inte går så bra ihop. Tur att han nästan gillar att bada, hehe. Han ligger och sover här bredvid mig nu. Han ser ut som en hover-cat ready for take off. LOL.


Fast ibland känns det 89% mer

tumblr

Jag lovar, jag känner så utan alkohol också. Bara för att jag imorgon kommer att vakna upp helt nykter betyder det inte att allt är okej. Jag kommer fortsätta skolka från livet, be tiden gå bakåt istället för framåt, drunka i värdelöshet. Men jag är för stum för att tala, och de för tröga för att förstå.

Gone Girl


Var på bio med Kim ikväll. Först tänkte vi se The Maze Runner meeeen den visades bara i Palladium 3 (typ ett vardagsrum med bioduk, dvs skitlitet, nej tack), så det fick bli en film vars trailer har tryckts upp i mitt face i varannan Youtube-reklam den senaste månaden. Gone Girl alltså.

Eftersom jag har alldeles för lätt att tycka om filmer, speciellt då jag ser dem på bio (vi snackar 9 fall av 10) så kanske inte jag är den mest lämpliga att rekomendera filmer, men... This was some really good shit. Lämnade biografen med ett "WTF, jag fattar ingenting" (jo, jag lovar, det är ett bra betyg) efter att den sista halvtimmen-eller-så suttit och känt mig rädd (ahhh, don't kill me alternativt helt mållös). Och dessförinnan empati, förvirring, lättnad och jag vet knappt vad. Jag har fått för mig att filmer ska framkalla känslor för att komma in på gilla-listan, såååå check! I guess.

Blev fängslad av trailern och filmen levde upp till mina förväntningar. Jag gillar kriminalar-ish filmer och serier. Fall som ska lösas, frågetecken som rätas ut, fler som tillkommer. Lite drama, lite psycho, lite mystik.
Och så fanns det ju en katt. Som den crazy cat-ladyn jag är, måste jag säga att hen kom att bli den egentliga stjärnan i filmen och det är extremt orättvist att hen är helt uncredited. Hen tillförde enormt mycket. Äntligen en film som gestaltar katter på ett helt korrekt sätt. All my love goes to that cat ♥

Meh. Ska tysta mig själv innan jag börjar svamla för mycket. Se filmen, avgör själv. Jag rekommenderar den i alla fall.

And I think I hate you

 Until the day I die, I'll spill my heart for you
My hands are at your throat and I think I hate you
We made the same mistakes, mistakes like friends do

Flytthjälp

 
Dagens tystnad grundar i att jag hjälpt mamma att flytta heeeeela dagen (vi behöver dock inte gå in på att jag förmodligen var den minst hjälpsamma i sällskapet). Är lite avis på hennes lägenhet faktiskt. Pga balkong och inget snetak mest. Min och Kims lägenhet kryllar av snetak (eller... alltså... eh... ja, ni fattar). Den är mysig, fin och så, men inget jag vill bo i resten av mitt liv.

Nu blir det Sherlock S02E03. God natt ♥