Position of the day

 
Då jag köpte den här almanackan trodde jag att den skulle vara seriös. Så här i efterhand vet jag inte om jag kan hålla med. Vissa är mer möjliga att utföra än andra, om man säger så. Fast å andra sidan är väl alla möjliga egentligen, frågan är ju snarare... What the holy fuck?!

Aja, vi hörs väl senare, ska gå ut och ragga på söndertöade snögubbar.

Nagellackshyllor


OMG YES FINALLY! Tack till Kims föräldrar för materialet. Tack till pappa för bygget. Och tack till mig för målningen.

Ni vet inte hur less jag har varit på att inte ha någon ordentlig förvaring till mina nagellack. Sminkboxen jag fick av Kims mormor rymde bara hälften av mina lack, och det var svårt att få en bra överblick av dem där. Förvarar nagelfilar, nagelpynt osv där nu. I höstas började jag kika på olika nagellacksförvaringar på Pinterest, and damn vad jag har velat ha en nagellackshylla sedan dess. Kunna få en bra överblick på vad jag har och sortera dem i färgordning, and now I can. NAILPOLISH RAINBOW!

Hyllorna är gjorda av IKEAs kryddhyllor BEKVÄM som är sågade mitt itu (eftersom man inte behöver mer än ca 5-7 centimeters djup om man ska rada upp nagellack). Sedan fixade pappa sidorna av något överblivet trä han hade hemma. Fyra kryddhyllor blev alltså två hyllor med fyra hyllplan vardera. Det var bara 11-12 nagellack som inte rymdes. Buhu. Får väl bygga en till sen, haha.

Kan inte vara kvar här

 
jag ville ut, träffa random folk, skratta, dansa hela natten
men jag är en bara ännu en ensam själ, osynlig för resten av världen
att dricka sig berusad i ett ensamt hörn var nog ändå alltid det rätta för mig

så ensam kan inte vara kvar här hej då fml

Miss Vicky Fuentes


Säg hej till min och Kims nya kompis Miss Vicky Fuentes.

Vår ragdoll Lord James Silverstein (som är fyra gånger så stor och väger 4,4 kg) är livrädd för henne. Riktigt feträdd alltså. Han är inte så glad. Hoppas verkligen att de kan komma överens så småningom.

Jag skäms


All Time Low's småbröder.

Hahahahaaha. OMG I can't. Alltså jag råkade bli kär i den här låten och fuckvaddetärpinsamt.
#menrefrängenärjusåcatchy #guiltypleasure
Men besvikelsen då videon bryts precis då bandet ska klä av sig. Inte okej. Inte för att vara peddo men lite töntigt är det.
VARFÖR KAN INTE DE KLÄ AV SIG? Alla andra i videon gör ju det. Kan de inte stå för sitt eget budskap?!
Va? Va?! VA?!

10th anniversary


VÄRDSLÅNGT KOLLAGE OMG! Filmerna ovan har tioårsjubileum i år. 2014 that is, in case you had any doubts. Det betyder att de blev födda år 2004. År 2004 fyllde jag 12. Fuck vad tiden gååååååår. Folk säger att man inte ska blicka bakåt, utan fokusera på nuet och framtiden, men ibland är det rätt kul att ta en trip to the past. Som när det kommer till musik. Och mode. Och film.
Hade tänkt att se så många som möjligt av de jag tycker är eller verkar bra i år för att fira. De som är märkta med en grön ☑ har jag redan sett en, två eller tio gånger, men många har jag inte sett alls. Mina favoriter är de som är märkta med ♥ De flesta på grund av att jag älskade dem som liten.

Filmerna märkta med A i kollaget klarar Bechdel-testet (enligt MovieZine och Bechdeltest.com). Om ni inte vet vad det är, klicka på länken. Det är sjukt hur få filmer det är som klarar det. Bechdeltest.com var lite luddig och inte tillräckligt sträng tycker jag, så jag utgick lite från vad jag själv tycker. Därför kan jag ha valt bort vissa som egentligen passerat testet. Aja. Må så vara.

WATCH OLD MOVIES!

Bilder från IMDb.com:

Walk the journal

 
Wreck This Journal. Tie a string to the journal. Go for a walk, drag it.

Detta är en vecka sedan då det var värsta vintern. Nu är det helt plötsligt vår som bara den. PMS-väder. På grund av snön blev resultatet rätt tråkigt. Boken blev bara blöt. Och den blev blöt utan att ens förstöra det jag målat med akvarellpennor.

Wrecking level: 37,6

Har målat en dusch bredvid eftersom det på föregående sida står det att man ska duscha med boken.

Splatter


Är glad att jag i sista sekund valde gråvitt som bas istället för ljuslila. Jag blev förvånadsvärt nöjd med denna kombo. Det är tre lager av OPI My Boyfriend Scales Walls, ett lager av LA Girl Sputter och ett lager Seche Vite. Sputter är ett matt glitter, så det ser ut som färgstänk på nageln. Är inte lika nöjd med detta, som jag är med Spotted (se nedan), eftersom det här saknar de allra minsta glitterkornen.


Det här är LA Girl Spotted över tre lager Orly Pretty Ugly. Älskar Pretty Ugly. Både för färgen och för namnet, haha. Det har ett svagt shimmer som ser lilaturkost ut i flaskan, men som på nageln bara anas. Är också helnöjd med Spotted, för det ser verkligen ut som färgstänk tack vare de allra minsta glitterkornen. Fattar inte varför de skippade dem i alla de andra färgerna (vitt med guld, blå, turkos, rosa, röd eller orange). Blev kär i det här då jag såg det hos Killer Colors. Ser fram emot att testa det över andra färger, tex. grått.

LA Girl Splatter köpte jag på  Cherry Culture.
Vilket tycker ni är snyggast? Eller går matt glitter fetbort, haha?

Trettio frågor

 
1. Vad har du på dig? - Ett svart linne från Bikbok, svarta trosor och tofflor.
2. Hur lång är du? - 172 cm.
3. Några tatueringar? - foREVer i snirkliga bokstäver på vänster underarm och The Legend of Zelda crest under höger armveck lika med två stycken.
4. Några piercingar? - Ett dussin typ.
5. OTP? - Typ Kenza och Aleks. Blir det Keleks eller Alenza då? Om man får välja fiction väljer jag Robb Stark och EVENTUELL SPOILER Talisa Maegyr från Game of Thrones, för att de är de enda i den serien som gift sig av kärlek och inte för makt och adel.
6. Favoritserie? - Game of Thrones, Gossip Girl, Lost och Veronica Mars.
7. Favoritband? - Avenged Sevenfold. Följt av We Came As Romans, Of Mice & Men, Bring Me The Horizon och Asking Alexandria.
8. Någonting du saknar? - Sommar och liv och att få se något annat än Örnsköldsvik.
9. Favoritlåt? - Öhhhhh. Är så himla less på det mesta, även det brukade vara mina favoriter. Dessa låtar är i alla fall skitbra ↓

10. Hur gammal är du? - 21 år.
11. Stjärntecken? - Jungfrun.
12. Favoritcitat? - Snubblade över detta hos Genusfotografen:

”Jag tror att det finns ett raseri mot kvinnor som är sexuella på sina egna villkor. Vi är helt lugna med kvinnor som är sexuella, så länge de är det som objekt och är passiva, och vi kan slå på dem, slå av dem, ladda ner dem, radera dem, vad nu det är. Men så fort som det är kvinnor som vill ha någon slags uteslutande rätt angående deras intimitet, hatar vi det. Vi säger, ‘Nej, vi ska göra dig till en hora.’”
- Mary Anne Franks

SÅ HIMLA SANT!

13. Favoritskådespelare? - Snyggingarna nedan. Kolla in det här inlägget för namn och favoritfilmer de medverkat i.

14. Favoritfärg?
 - Grön.
15. Hög eller låg musik? - Jag säger b r a musik.
16. Vart går du om du är ledsen? - Oftast förmår jag mig inte att gå någonstans. Stirrar typ ut i intet. Är det inte allt för kört flyr jag till Tumblr. Kanske tar en promenad om jag orkar. Gömmer mig i Kims värme.
17. Hur lång tid tar det för dig att duscha? - Tio minuter till en halvtimme. Det går snabbare om jag är själv, men brukar oftast duscha med Kim.
18. Hur lång tid tar det för dig att göra iordning dig på morgonen? - Kan nog pressa ihop det till en halvtimme om jag måste, annars vill jag helst ha minst en timme på mig. Att välja kläder tar längst tid. Jag hatar kläder. Kan man inte bara få gå naken?
19. Rädslor? - Jag vill inte berätta dem för offentligheten för att, well, people might use them against me.
20. Senaste saken som fick dig att gråta? - Kärlek. Bra kärlek.
21. Senaste gången du sa att du älskade någon? - Jag sa det till Kim då vi åt middag.
22. Meningen bakom ditt bloggnamn? - The Sky Under The Sea är en låt av bandet Pierce The Veil (som jag tycker om). Tycker det låter himla fint bara. Min förra blogg hade ett kort namn, men denna gång ville jag ha ett lite mer Tumblr-ish namn.

23. Senaste boken du läste? - Oh well, Fifty Shades of Grey. Förra året började jag faktiskt komma igång med läsningen igen, men så började jag läsa ovannämnda som var så dålig att allt rann ut i sanden igen. Fick verkligen tvinga mig genom den. Föredrar spänning, fantasy, äventyr... Eller typ Gossip Girl.
24. Senaste serien du såg? - The O.C.
25. Favoritmat? - Stekt kryddig lax, pommes och lite grönsaker.
26. Plats du vill besöka? - Hela världen. Vill sätta min fot i varje kontinent. Men mest av allt vill jag till Italien, Kalifornien, Australien, Maldiverna, Island...
27. Favoritgodis? - Popcorn och mörk choklad. Eller all choklad från Lindt. Och rostad majs!
28. Senaste sporten du spelade? - Hahahahahahahahahaah. Nej.
29. Senaste låten du lyssnade på?

30. Favorit-raggningsreplik? - Hej. Hahahahahahahahahaah. Nej.

Lista hittad hos Celine.

Well, ask Alexandria 
 

Har fått håret klippt och igår blekte jag bort det lila. Trots att håret är grönt, känner jag mig blond.
Så ljust! Planerar dock inte att behålla det såhär länge till.

 ♦ ♦ ♦

XVII:LVII

 
Jag hatar att drömmar ska påverka mitt liv så himla mycket. Speciellt då drömmen i sig var hatvärd. Jag hatar att det som försigår i mitt huvud om nätterna och mornarna kan förgöra en hel dag.

Ni vet hur man kan bli helt besatt och kär av en speciell person, exempelvis en kändis (vilket är tusen gånger bättre än någon man känner för det har en tendens att bli riktigt awkward) en hel dag efter att man drömt om personen ifråga, även om man i vanliga fall inte är ett dugg intresserad av hen. Som den gången jag drömde att jag var vän med Kenza för att jag var awesome och hade hjälpt henne med något. Hade problem att läsa hennes blogg hela dagen därpå eftersom jag var förföljd av känslan att vi känt varandra, men nu inte gjorde det längre. Det är rätt okej då det händer. Men idag är det inte så.

Det var en dröm i en dröm och jag blev så jäkla arg och skrek ut mitt hat över att det bara skett i mitt medvetslösa undermedvetna. Bara för att det äntligen, till slut hade löst sig. Sedan vaknade jag på riktigt, vilket jag inte riktigt var redo för. Låt oss sova bort dagen, tack. Jag erkänner att i mitt vakna tillstånd kanske det inte var det mest realistiska. Liksom, så enkelt är det kanske inte att sluta fred med sin fiende, och sedan få praktik på SVT, men ändå, det är inte heeeeeelt omöjligt. Faktum är att jag kan skita i den sista delen, jag kände mig bara så himla lättad över att det äntligen var över, att jag därefter kunde släppa mitt hat. Det som är jobbigast egentligen är att det här inte kan släppa taget om mig, efter all denna tid. Att det är tvunget att hemsöka mig då jag sover, trots att jag inte längre låter det förstöra min vakna tid som för ett år sedan. Det är ett nytt år nu, snälla försvinn.

Det är inte många timmar kvar av idag, men det är timmar som kommer vara jobbiga.
Jag hatar att drömmar ska påverka mitt liv så himla mycket.

To move on is to grow


Lägesuppdatering.
Beundrade min lilla CD-samling. Plockade ner We Came As Romans senaste album på måfå, den enda WCAR-skivan jag äger i fysisk form (kan hända att det är Kims egentligen, höhö). Öppnade. Fann en DVD. Jaha, ja. Vilken fin överraskning. Såg den medan jag åt middag (chorizo med curry-ris och paprika i en enda röra omnomnom).

We Came As Romans är ett av mina favoritband och nu är jag bara ännu mer pepp på att fara på Bråvalla i sommar och se dem live för andra gången ♥
På tal om Bråvalla. Ska gå över till Jerry och ha Bråvalla-möte om 5.. 4.. 3.. 2.. cya.

One fake bitch


Less is not more #onefakebitch

Yesterday. Åt mat och försökte rycka upp mig. Tränade på att sätta fast lösögonfransar. Inte lätt då ögonen svider av för många tårar och fritösos. Men seriöst. Fattar inte varför det ska vara så jävla svårt. Och man får måla sina läppar större än vad de egentligen är.
Om man vill.

Död

"Jag orkar inte mer"
Hur många gånger har man inte hört sig själv säga den meningen?
Ändå så fortsätter kroppen att vara vid liv.

Idag längtar jag efter känslan av att inte känna alls.
idag hade jag lika gärna kunnat vara död.

♦ ♦ ♦

Alltså seriöst. Jag pallar inte. Jag förstår ingenting. Miljoner tårar. Ögonlocken bränner. Känslorna. Försvinn. Jag vill inte att det ska vara så här. Jag vill bara kunna visa er mina jävla naglar, vara kreativ och ha mina små dippar ibland men kunna få något fint ut av det och bara vara normal. Det känns som att det aldrig kommer att bli bättre. Jag vill gömma mig, men samtidigt orkar jag inte det mer. Hallå världen, det finns faktiskt folk som mår dåligt, man får må dåligt. Det är inte så att man bestämmer sig för det, ba "Ja, hej, nu ska jag må skit resten av mitt liv, ja, vad kul". Lika lite går det att bara bestämma att man ska må bra och så är alla problem ur värdlen. Just nu känns det som om jag kanar nerför en blixthal spiral och det går liksom inte att ta sig upp. Det finns bara en väg, och det är ner, ner, ner.
Och bara för att jag kan blogga om glittriga nagellack en dag betyder det inte att allt är bra. Det distraherar mig bara från att inse hur jävla värdelöst mitt liv är. Och bara för att jag (och många andra) skriver om mitt skitmående påbloggen betyder det inte att man är en attentionwhore som bara söker bekreftelse. Nej. NEJ. Vi måste få finnas, det här är faktiskt vår verklighet. Jag är inte ute efter sympati, jag är inte ute efter någonting. Jag orkar bara inte sitta och hålla allt inne. Jag orkar inte låtsas. Jag orkar inte ens le. Jag orkar inte göra någonting.

Alltså nej. Vad är det för fel på mig?
Kan någon bara tala om det för mig så att något kan bli bra någon gång.
Vill mest bara att den här dagen ska ta slut. Vet dock inte om jag orkar vakna upp imorgon.

Wreck This Journal

 
För två år sedan köpte jag en Wreck This Journal. Har varit oförskämt dålig på att använda den, trots att jag hade en kategori för den på min gamla blogg - här. Men så plockade jag fram den igår och kunde inte släppa den. Så himla kul att bara få vara kreativ utan att tänka på att det ska bli bra.

Härmed re-creatar jag mina kreativa kategorier!
Är typ bara ett inlägg per kategori än så länge mennnnn. Kanske borde ha klumpat ihop dem alla tills det blivit mer?

Veronica is back


Wohooo. Minns ni hur jag klagade över att Veronica Mars-filmen inte skulle visas på bio i Sverige? Yeah, there is always the internet, men tydligen var det inte tillräckligt för mig. Men vem försökte jag lura, jag skiter i hur jag ser den bara jag får se den liksom. Har jag sett serien på en dataskärm, kan jag väl se filmen på en dataskärm.

Jag såg den på Film2home för 9 kronor (verkar nu vara 49 kronor). Tack för den Pelle, är värdelös på att veta vart/hur/när man kan streama filmer på nätet annars. Är old school och ba #thepiratebay i vanliga fall, men handlar det om nio spänn betalar jag mer än gärna för alla sevärda filmer i världen hädanefter.

Var den sevärd? Hell to the yessss! Och jag kan även meddela att man inte behöver ha sett serien innan för att uppskatta den. Däremot tycker jag att man borde se serien eftersom den är... ... ... BRA. SEVÄRD. KUNG. Och jag tror att man uppskattar filmen ännu mer då.
Gillar att filmen var i samma stuk som serien. Man får följa Veronicas tankar emellanåt. Alla de viktigaste karaktärerna var med. En gatumusikant stod och spelade seriens vinjett i bakgrunden. Mhm.

I am pleased.

Barbie would be jealous

 
Först ut att testas av det senaste nagellacksinköpet fick bli China Glaze Hang-Ten Toes, det snyggaste rosa lacket so far enligt mig. Knallrosa, neon-ish, lite shimmer plus att visade sig vara matt. Say what?! Men det torkar såhääääääääääär snabbt så det är svårt att få det jämnt, högra handen blev en katastrof. Det krävs minst två lager för att få det snyggt. Det håller bättre med överlack, utan började det flagna bort redan efter ett dygn (samt en diskning, men hallå, sånt måste också göras).

Vid första försöket toppade jag det mesta med Seche Vite för att få det blankt, men lämnade en så liten del matt att det knappt syns. Det ljusrosa är OPI Pink Friday som fick pryda en nagel per hand. Blev inte så jättenöjd, men bara för att dekorationerna blev så fula. Så jag testade på en annan manikyr där jag behöll Hang-Ten Toes matt, och dekorerade med rosa nageltejp och några rihnestones. Mucho bättre. Mycket mer min smak.

Hittade en lista i min dagbok

 
18 mars 2013.

Jag vill ha
tillbaka mitt liv samt en bra sångröst.
Jag lyssnar mest på http://open.spotify.com/user/wekilledkenny/playlist/55iakv67SOVWHaeChd9hWW. Because fuck you that’s why.
Jag pratar när jag känner för det.
Jag gillar inte ost.
Jag avskyr när folk snackar om sånt de inte har någon aning om.
Jag är förlorad.
Jag gillar att havets färg är blå.
Jag kommer alltid att lida av undiagnosed bipolar disorder.
Jag är hemligt förälskad i Sam, och har varit det sedan vårterminen i sjuan. Men då trodde jag att han hette något annat. Kan du inte bara finnas.
Sist jag grät var igår medan Kim och jag gjorde middag. De var nära i morse på bussen med. Jag hatar mitt liv.
Min mobiltelefon är dålig men tar hyffsade bilder.
Innan jag går och lägger mig tänker jag för mycket, gråter en skvätt och hoppas att jag aldrig kommer att vakna mer, fast om jag gör det ändå så ska det vara som någon annan.
När jag vaknar på morgonen undrar jag varför jag fortfarande lever.
Idag har jag åkt buss, flyttat sängen, dammsugit, suttit på golvet, sett på Skins samt känt mig hopplös.
Just nu tänker jag på att allt är fel.
I kväll ska jag ändra det förflutna.
I morgon kommer jag inte göra ett skit.
Jag hoppas att jag vågar.

Deprimerande men lite fint. Kanske borde göra den igen, imorgon. Förhoppningsvis blir 2014-versionen inte lika melankolisk.

Skell Hell

 
Nu är helgen över och vi har rullat hemåt.
Tänkte bjuda på ett par bilder från vår Skellefteå-trip.

 
Kattmys med Sid och Morris. Morris hade jag inte träffat innan. Så fluffig ♥

 
Kort promenad i blåsvädret.


 Trollet med fyra km utväxt hurr hurr.

 
Selfies och meowies.
Morris älskade inte mig lika mycket som jag älskade honom.


Vi fick för oss att åka ut och leta spökhus. Vi hittade inget.

 
25-års-jubileums-glassen smakade skum(pa). Blä.
Vi tog en chillarkväll och såg skräckisarna Shutter och Sinister. Den förstnämnda var inte så utmärkande och Sinister hade jag sett förut och är en av de få skräckfilmerna jag faktiskt tycker är bra.

Tycker inte om skräckfilmer egentligen, för att 1. Spöken och demoner etsar sig fast i min hjärna och dyker upp i skuggorna då jag ska sova, och 2. Jag blir heläcklad i hela kroppen av att se folk bli styckade/cuttade/delade/skadade/torterade/dödade. Det är inte blodet, det är att se det hända #2br00tal4me.

Mot Skellefteå


Kim och jag har städat idag. Skönt. Det värsta med våren är att man drar in ett ton med grus. Blä för det. Men nu är det borta.
Började sakna Linnea, som numera heter Twiggy, enormt igår så ikväll åker jag upp till Skellefteå. Kim får såklart också följa med. Plus att vi fått låna hans syrras systemkamera över helgen. Jag grinar typ över att jag bara har mobilkamera då jag ska ta en bild av något. Försöker såklart göra det bästa jag kan med det jag har, men det är ändå inte samma sak som en riktig kamera.

Put your hands together for the curvers


Köpte en sån här Top Model-målarbok i somras för att DET ÄR SKITKUL ATT RITA KLÄDER. Har en lång bakgrund av sådant osv osv (egengjorda klippdockor). Dessa så kallade toppmodeller balanserar ett stor huvud på väldigt små kroppar, så jag fick en fin idé om att låta dem gå upp lite i vikt. Said and done, och de är fortfarande skitfina. Ni kan se att det ändå var rätt mycket jag la till, i den andra bilden, and they're not even fat. Det enda jag kan klaga på är min färgläggning av kjolen, huhuh.

Kraa-kraaaaaa


Lord James spanar på skator. Se men inte röra. Det är mig en fin katt.

Paranteser.
Dagen inleddes med solsken men slutade i åskmoln och tusen droppar av vått.

Today's mailbox harvest


Håvade in storfångsten ur postlådan idag. Att få hem nagellack är typ det roligaste att få av allt som kan dyka upp i brevlådan (också det jag oftast beställer). Var egentligen bara ute efter ute efter LA Girl's Splatter-lack, men såg att sidan jag beställde från - Cherry Culture - också hade hundratals China Glaze-lack. OMGOMGOMG. Har tre China Glaze sedan tidigare and they're great. Måste inte bara ha OPI, haha.

Från vänster - Sputter, Hang-Ten Toes, Spotted, Sunday Funday, There's Snow One Like You och Rich & Famous. Jag tror ni kan avgöra själva vilka som är LA Girl Splatter och China Glaze.

Är helt kär i Hang-Ten Toes, Spotted och There's Snow One Like You. Det turkosa är också skitfint, fast jag hade hoppats på att det skulle vara ljusare och klarare. Sedan äger jag typ tre rosa lack (vilket är lite om man jämför med hur många blå, lila och gröna jag har), därför köpte jag två. Men Rich & Famous var mörkare än jag förväntat mig. Nästan exakt samma färg som ett av de rosa jag redan har. Tråkigt. Aja. Det är nackdelen med att köpa från internet.

Haha LOL. Som om någon ens kommer orka läsa detta #fail

Blackfish


Filmstudion visade denna igår. En dokumentär om späckhuggaren Tilikum som togs till fånga för ca 30 år sedan och som sedan dess orsakat tre dödsfall. Den var bra, men hemsk. Blir så ledsen då jag ser sådant här. Jag älskar späckhuggare. Det är min favoritdjur i hela världen, och det har det varit sedan jag var en liten skit (i över tio år that is). Att få se en späckhuggare på riktigt, i en naturlig miljö, i det vilda ligger högt upp på min bucketlist. Visst skulle jag vilja få chansen att klappa en också, men det är inte värt konsekvenserna av fångeskap.

Bildkällor: ett, två, tre

And I'm like MEOW

 
Alltså. Vad har hänt med min stil? Inte för att jag har någon stil egentligen, men liksom det här skulle a l d r i g Taylor Momsen bära. Mitt motto är att det räcker med färg på huvudet. Men så kom kattröjan och förstörde allt. 

Nej då, jag gillar färg, men jag föredrar grått och svart och vitt. Och om jag inte varit på promenad hade jag matchat med mina Demonia-skor.

PS. Det är ingen idé att skriva vart plaggen är ifrån för jag handlar väldigt sällan kläder så allt är alltid last season och existerar inte längre.

Fem Mello-låtar

 
Hah. De senaste dagarna har jag bara bloggat på natten. Känns det som i alla fall. Scrollar ner och ba, wtf skrev jag detta? Fortsätter på det spåret. Nästan natt i alla fall.

Ur Bloggutmaning365 ▼ Vecka 10 - Melodifestivalen

Dag 68 - 5 låtar du gillat från Melodifestivalen
Undo - Sanna Nielsen - 2014 [spotify-länk]
Begging - Anton Ewald - 2013 [spotify-länk]
Soldiers - Ulrik Munter - 2012 [spotify-länk]
Road Salt - Pain of Salvation - 2010 [spotify-länk]
Johnny The Rocker - Magnus Uggla - 1979 [spotify-länk]

Bloggutmaning365 är skapad av Liie.
HÄR hittar ni min 365-blogg.

En lördag i mars


Livsuppdatering.
Vi öppnade persiennerna. Möttes av sol och blå himmel. Nej. Jag vill inte. I mörkret. Där bor jag. Kan jag inte få gömma mig under täcket resten av dagen? Men så stod jag ute i smält snö och fick grillröksdoft i håret och grinade inombords av rastlöshet. Åt ett ton strips med chorizos så blev allt okej igen.

Såg Melodifestivalen-finalen hos vänner till Kims familj. Gillade låten som vann. Jag som aldrig annars brukar gilla Sanna Nielsen. Sedan åkte jag och Kim till båten Poseidon och lyssnade på South And Maine. Skitbra. Och gratis.
Nu ser jag filmen Frozen för andra gången. Det är säkert på grund av den som vintern nästan uteblev i år. Disney använde upp all vinter för eget bruk. Och förstår ni vad fin den skulle kunna bli som musikal på Broadway? Åh, jag vill.


Tre favoriterÖh. Okej. Hur inleder man ett sånt här inlägg på ett naturligt sätt ens?! Oh well #jagskaaldrigbliskönhetsbloggare

Mina tre favoritparfymer
♦ Jennifer Lopez Live Luxe - Doftar sött och fruktigt. Bästaparfymensomfinns.
♦ Ralph Lauren Big Pony 2 - Doftar skitsött, typ som 100kg godis.
♦ D&G L'Impératrice - Den här doftar också sött och fruktigt, men lite mer diskret och mognare. I dunno.

Så av det här får vi ut att jag gillar söta och fruktiga dofter. Yummm. Man kan typ avgöra på flaskorna hur de doftar tycker jag. Nästan i alla fall.

Vilken är er favoritparfym?

Jag har uppfunnit en helt egen värld


Heeeeeeej. Jag har skitit i att blogga idag för att jag suttit och skrivit ner alla karaktärer i min... Jag vet inte riktigt vad det är. Typ som en tv-serie som inte finns. En novell fast skitmycket längre. En roman fast det kommer aldrig bli en bok. Typ så. Massa karaktärer är det i alla fall, och idag har jag ägnat mig åt dem istället för de trettiotal verkliga människor som kikar in här varje dag #badgurl. Nu känns det plötsligt lite tragiskt att jag umgåtts med massa människor som inte finns. Men jag har skapat dem, jag är deras gud och jag älskar dem alla.

Det finns verkligen inget mer att säga. Mitt liv är dött. Jag hänger med påhittade personer #omglol

Djungelvarning


Återfann mitt glitter häromdagen. Sånt här glitter man kan köpa på Ebay i typ alla färger. WOHOOO. På med det grönaste ba. Älskar grönt. Bästa färgen everrrrrrr.
Grundade med ett nagellack i ungefär samma nyans som glittret in-case-of-see-through. Depend #249 fick det bli. Sedan ett lager Seche Vite, doppa i glittret, trycka fast glittret, och toppa med ännu mer Seche Vite för glans. Egentligen tycker jag det är finare utan överlack, men det lossnar ju bara då. Två naglar fick se ut som fruktsallad bara för kul. Man kan köpa liknande krimskrams här.

Nästa gång jag leker med glitter vill jag ha neonrosa.

Rymdmannen


Har fått en tröja av Kim. En väldigt försenad julklapp är det. Tröjan kommer från 1991inc som jag skrev om någon gång förra året eftersom deras tröjor är ytsgxhabckjv. Bara att det tog över tre månader för den att komma. TRE MÅNADER. Shiet. Anledningar: 1. Företaget ligger i USA och 2. Deras plagg är "made to order" och kan ta en till två månader att trycka upp. WHAT. Okej, jag förstår att det tar tid, men det är värt att tänka på om man någon gång skulle vilja ha något mer därifrån.

Gordon Zola och tårta


Jag har köpt Lego. Inga konstigheter. Stod mellan detta, en glassbil med 2 in 1 och ett hus från Creator med 3 in 1. Vill ju ha så mycket för pengarna som möjligt. Lego är fucking dyrt. Fick bli monstersopbilen för att en av gubbarna hette Gordon Zola. Haaaaaaaah.
Är bara lite förundrad över hur de kan åldersgräns på Lego. Hallå dumt eller. Jag är 21 år och ska fucking äga ut alla 8-14-åringar på Legobygge. Inser nu att det här var första gången jag skriver ut min ålder här i bloggen. Åldersnoja och ångest och allt det där.

Men Legot får vänta en stund. Måste diska sedan ska jag baka en tårta med Kim. För att jag kan. En fet chokladtårta i amerikansk stil får det bli. Och ikväll ska jag gå på Filmstudio U på Folkan med mamma (de visar en film varje måndag klockan 19:00, tips till Öviksbor). Firnt de.

We should fuck eachothers mothers

bildkällor - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Känner att det är på tiden att Musiklistan del 5 får se ljuset.

A song with a good video - Closer To The Edge ♦ 30 Seconds To Mars
Den har ett fint budskap. Och så blir man glad av den.

A wierd song - Motherlover ♦ The Lonley Island, Justin Timberlake
Men catchy är den allt, hahaha.

A song that is over 7 minutes long - Second Heartbeat ♦ Avenged Sevenfold
Sju minuter och en sekund, haha.

A song for a romantic dinner - I'll Be For You ♦ Her Bright Skies
Den är mysig. Så fint att de blandar engelska och svenska.

A song from the 1950's - All I Have To Do Is Dream ♦ The Everly Brothers
50-talet är verkligen inte min grej. Blues och Rockabilly och allt det där. Jag. Pallar. Inte.

A good 70's song - The Temples of Syrinx ♦ Rush
Det är egentligen bara en del av en låt som heter 2112 och är 20 minuter lång. Albumet med samma namn släpptes 1976.

A Queen song - Another One Bites The Dust
Smoooooooooooth. Ah.

An ABBA song - S.O.S.
Jag är nog mest vän med Mamma Mia-låtarna.

A song from a classic rock band - Go Your Own Way ♦ Fleetwood Mac
Feel good på den här alltså.

The National Anthem should be changed to this song - Sverige ♦ Kent
För att det är Kent (det bästa i musikväg på svenska) och för att låten heter Sverige. Är inte mer långsökt än så ikväll.

Alla låtar kan hittas i Spotify-listan Helt Hundra.

Tumblr på en lördag


Dagens bästa Tumblr-fynd.

Ett. Katten och dammsugaren.
Två. Kurt Cobain med en kattunge.
Tre. Written by an 8th grader. Helt mind blowing.

Don't dump rubbish


London, september 2013
Direkt efter jag och Kim var i New York åkte vi till London i två dagar.
Då vi ändå var på resande fot liksom.


 
Londonväder.


Lite för mycket KFC.


With One Last Breath, Issues och Crown The Empire.
Anledningen till varför det blev London.


I'm fishin' n' chipsin', men det var inge gott.


Drop Dead ♥
Gick även vilse på TopShop och Urban Outfitters.

Hardrock Café en lördagskväll.