Hemma

 
Hej! Kom hem från mina äventyr igår på morgonen. Stupade i säng direkt. Var förskyld då jag vaknade. Min hjärna är moooooooos! Tänker väl så smått börja kolla genom mina bilder och lägga upp här, börjar självklart med Avenged Sevenfold och därefter Bråvalla. Åh, Bråvalla. Fan vad less jag var på det stället under lördagen. Frös och var blöt och hade ont fötterna och min hjärna skrek typ "Low battery level". Ni vet inte hur mycket jag saknade min katt heller. Därför drog vi hem redan vid midnatt. Fick i alla fall se många fina band.

Fyra x glass

Varje år då GB kommer med sina glassnyheter tänker jag "Gotta catch 'em all!™". Och sedan gör jag inte det :pPPpppPP Testar högst en och sen ba nej. Fast nu (i mars faktiskt) så testade jag fyra stycken! *duktig*


Panda Lakrits ★★★★★
Lakritsglass med lakritsöverdrag. MUMS! Jag har hittat en ny favoritglass! Mycket bättre än Lakritspucken eftersom det inte är någon tråkig vaniljglass som förstör, utan bara lakrits helt igenom. Och utan att kännas too much. Perfect.


Magnum White ★★★✰✰
Det här är en come back vad jag har förstått. Jag gillar vit choklad, så jag tycke den var god, även fast den inte var så speciell.


Magnum Limited Edition med Marc De Champagne ★✰✰✰✰
Ooooh fancy! Fast nej, den var jätteäcklig. Den ska smaka champagne, men det kändes mer som avdunstad vodka (alltså vodka som inte har någon alkohol kvar). Inte ens silveröverdraget kunde rädda den. Magnum guld 2010 glittrade i alla fall i solen.


Winner Taco ★★★★✰
Ett glasstrutsrån som ser ut som en taco, med vaniljglass och nån kolasås med choklad och jordnötter på kanten. Eh ja. Trodde att denna skulle vara äcklig, typ som glassbåtar MEN DEN VAR JU ASGOD! Älskar jordnötter, älskar kolasåsen. Ja.

Luanna-na-na-na


♥ Luanna / Le Happy kommer föralltid att vara min största inspirationskälla då det kommer till kläder. Så det så. ♥

http://www.le-happy.com/

There's snow one like you


China Glaze - There's Snow One Like You + OPI - Alpine Snow

Köpte There's Snow One Like You i mars (a little reminder), för att det var/är likadant som Essie - Belugaria, fast vitt! Som snö! Must have! Men kom mig aldrig för att använda det, för att liksom, vem vill ha snö på naglarna då det börjar bli vår? Och sommar? Och icke-vinter? Inte jag i alla fall.

Men nu! There's Snow One Like You är ett texturlack, som ni ser. Hade två lager och det blev jättefult. Det såg ut som att jag hade risgrynsgröt på naglarna! Seriöst! Nästa gång kommer jag att ha ett vitt cremelack som grund och sedan ett lager av TSOLY, för att det var finare men täckte tyvärr inte på egen hand.

Bråvalla begins

Tidsinställt 

Är på plats på Bråvalla! Förutsatt att jag inte dött de senaste dagarna. Let us hope not. Fixade ett litet schema över de band jag vill se. Vi får se vad som hinns med, och vilka som läggs till på listan, man vet liksom aldrig vad som händer då man är på festival. Men jag har i alla fall mina must-sees som jag vägrar att missa!

Världsbäst!

 
Internet på tågstationen! Har precis kommit fram till Norrköping, bara att vänta på mina vänner dårå.

A7X-konserten igår var den bästa jag någonsin varit på! Åh, helt underbart! De spelade in till live-DVD:n och energin var på topp! Träffade Arin Ilejay (trummisen) i förmiddags också. Wih! Han var supertrevlig och väldigt down to earth. Vill bli hans vän :3 Berättar mer då jag kommit hem från Bråvalla! Kramar!

Snart får jag vara nära mina hjältar igen

Metaltown 2011

Hovet 2013

Snart, snart, snart får jag se världens bästa Avenged Sevenfold för tredje gången ♥

Utanför Scandinavium

 
 
Hi you guys! Sitter utanför Scandinavium nu, började köa tillsammans med Twiggy, Erica, Daniel redan igår. Jag har nummer 2 i kön :3 Allt för att få komma nära bästa bandet in the world <3
Det är inte alls jobbigt faktiskt, till skillnad från i höstas då Avenged Sevenfold (de jag köar för) spelade på Hovet. Då gick de 20 timmarna i snigelfart, och nu har 20 timmar nästan flygit förbi. Sommar och Göteborg <3 Har till och med lyckats sova en massa.

Det mörka röda är hjärteblod, hjärteblod!


bildkällor - 1, 2, 3, 4, 5


Det var ett tag sedan, men nu är den här! Musiklistan del 7.

A song from the year I were born
- Rhythm Is A Dancer ♦ Snap! från 1992
Åh, så roligt! Musiknostalgi! Hittade ett helt gäng bra (eller bra och bra, haha) och valde att vara lite oseriös. Eurodance alltså.

A good 60's song - Bad Moon Rising ♦ Creedance Clearwater Revival från 1969
Ett av mammas favoritband! Nog är The 60's mycket bättre än 50's i alla fall.

A Michael Jackson song - Smooth Criminal
Min favorit med Michael Jackson. Fast jag föredrar nog Alien Ant Farm's cover, haha.

A good song from the 2000's - Holiday / Boulevard of Broken Dreams ♦ Green Day från 2004
Är det något decade man har koll på är det ju detta! Åren 2000 till 2009 är ju liksom då jag växte upp. Jag gick från att vara en mesig 8-åring som gillade Nickelback och Kent till en 17-åring som gått igenom en identitetskris vad gällande musik de senaste åren. Från radiorock till pop på Rix FM till r n'b till alt-rock till pop på Mtv till rap och r n'b igen och jag vet knappt själv. Det var inte förrän 2010 jag började hitta hem.
Ni förstår alltså inte hur svårt det var att välja en endaste låt. Nostalgi eller oseriöst eller något som håller i sig än eller vaaaaad? Fick bli mina favoritlåtar året 2004 eller 2005. En gång skulle mamma förklara att hon hört Boulevard of Broken Dreams på radio, och hon ba "Jag hörde Boulevard-låten på radion idag, den som du gillar!" och jag fattade ingenting, like "Bållevard-låten, vad menar du?!".

The worst song by one of my favourite artists/bands - When You Can't Sleep At Night ♦ Of Mice & Men
Så himla tråkigt att denna lista tvingar mig att framhäva det sämsta av något annars så bra. Men i alla fall, den här låten är ett sömnpiller och man ba sluuuuuuuuuuta!


bildkällor - 1, 2, 3, 4, 5

For a laugh, I'd like to see someone choose this song for Karaoke - Hjärteblod ♦ Raubtier
Jag förstår inte riktigt varför jag skulle skratta över att någon sjunger karaoke, vare sig hen är bra eller dålig. Men nog skulle det vara rätt kul om någon sjöng Raubtier på karaoke, speciellt om hen inte kan svenska.

This is the first line from a song I like: - "I know I'm finding it hard to breathe"
Låten heter Rescue Me och framförs av underbara You Me At Six och Chiddy. Är helt kär i låten.

A song from a genre of music I don't know much about - Revenge ♦ Black Flag
Tog en random bokstav (O) och kollade genom Wikipedias lista över genres. Mitt val föll på Oi! som jag knappt hört talas om. "Oi! är en subgenre till punk-rock som härstammar från UK under sent 70-tal". Måste tyvärr säga att detta inte riktigt var min grej.

A song that will get me on the dance floor - 23 ♦ Mike Will Made It, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J
Hör jag denna måste jag dansa. Och sjunga med! Den är rätt slow, men alltså, den är skön. Trots att den handlar om Michael Jordans skomärke, haha.

The next song I want to buy/download - The Draw ♦ Bastille
Hela All This Bad Blood-albumet faktiskt. Lagligt såklart, eheheh.

Hej då för ett tag


Heeeeeeeeeeeej! Typ prick precis nu åker jag ner till Göteborg. Eftersom jag bor i Narnia (typ) så kommer det att ta hela dagen. Minst åtta-nio timmar. Ska läsa Catching Fire (Suzanne Collins) och lyssna på musik. På tisdag (24/6) ska jag stå längst fram på Avenged Sevenfold's konsert och vara helt lycklig, och dagen efter det drar jag vidare till Norrköping för att fortsätta vara lycklig (hoppas jag) på Bråvalla. På söndag rullar jag hemåt, denna gång i bil med mina vänner, och kommer inte hem förrän på kvällen. Kanske natten. OMG.
Så det kommer att vara rejält dött här på bloggen i en vecka... NOT! För jag har varit snäll och tidsinställt ett gäng inlägg. Puss.

PS. Jag är inte gangster.

Kim & jag

Pier Pressure, 2010

Fyra år sedan.
Om vi bara visste.

Glitter and be gay


Fick något fnatt och beställde fyra nagellack från Deborah Lippmann. Här är ett av dem, Glitter And Be Gay. Guldiga och blå prismatiska hexglitter i klar bas. Glittrar ett nagellack även i skugga som detta, då är det ett bra glitter! *nöjd*
Var lite osäker på hur bra det skulle täcka så jag hade OPI – Love.Angel.Music.Baby under, men det behövdes knappt. Har tre lager här och det täckte ju hur bra som helst (man får dock dutta på det här och där, men ser det inte som något problem). Torkade relativt snabbt dessutom. Yay. Och så måste det bli blankt såklart, det fixade 3 eller 4 lager Seche Vite. Perfffffffff.

Slåttdalsskrevan



Var till Slåttdalsskrevan i Skuleskogens nationalpark med Harriet och Kim igår. 8 km vandring i skogen. Gött. Det enda jag har att klaga på är regnet, som ingen av oss var klädda för. Men man är väl inte gjord av socker heller.

Behind his back




I'm crying behind his back. Every day, I'm crying behind his back.


The night was all you had

 



I och med att jag ska till Bråvalla föll det sig ganska självklart att börja lyssna på artisterna och banden som ska dit. Och nu har jag blivit lite småförälskad i bandet Bastille. Well, I didn't see that coming. Älskar dialekten. Ääääälskar trummorna i låten Pompeii (ni vet precis innan andra refrängen, man ba ahhhh). De låter som sommarkvällar, och sommarkvällar är jättefina.

De jag hade trott att jag skulle gilla var Imagine Dragons. För att 1. De har typ finaste bandnamnet i världen, och 2. Min brorsa älskar dem, men inte en enda låt (kanske en) har fallit mig i smaken. Samma med Lana Del Rey. Bara jättetråkig musik. Men ja, man kan inte gilla allt.

Bråvalla-peppen är på topp. Ser nog mest fram emot You Me At Six och Of Mice & Men.

Avenged Sevenfold at Download 2014

Bildkälla

Bästa bandet och bästa festivalen. Damn, vad jag önskar att jag varit där. Men hade inte möjlighet, på grund av inga pengar mest. Inte nog med att mina hjältar var headliners för första gången, resten av line-upen var också riktigt fin: Linkin Park (spelade hela Hybrid Theory), Fall Out Boy, Miss May I, Bring Me The Horizon, Bury Tomorrow, Alter Bridge, Bless The Fall, Trivium, We Came As Romans, Skillet, The Pretty Reckless, The Used, Memphis May Fire... Ännu bättre än förra året med andra ord.

Men jag ska få se Avenged Sevenfold om en vecka ♥ Och sedan blir det Bråvalla. Det duger mycket väl. Är så peppppppp!

Kan ändå inte låta bli att känna mig lite trasig. Som att det fattas något i mitt liv. Lite bittersweet typ. Var nämligen på Download förra året och det var så himla bra, trots att jag var helt emotionellt ostabil förra våren och sommaren. Åh. Saknad ♥

Student 2014



Bildbomb! Damn älskar Amandas kamera som jag har fått låna, och älskar objektivet (alltså jag är ingen fotograf, men något zoomigt, 55-200mm).

Hur som. Studenten. Var först och kollade på Sara (min pojkväns syster) som gick ut dansestet vid Nolaskolan (där jag också gick, fast bildestet). Det är ju tänkt att den första klassen som springer ut ska gå nerför hela trappen och sedan fylls det på eftersom så att alla får plats, men de verkade inte fatta det och stannade högst upp jättelänge. Man ba, smarta ni är, ni har stoppat upp hela utspringet och hälften står inomhus. Oh well.

Vi åkte vidare till Parkskolan för att se på min bror Stefans utspring. Han gick tydligen EEDAT, man ba jaha, jag fattar precis. El och något med datorer i alla fall. Aw, blev nästan tårögd. Ibland önskar jag att han fortfarande var den söta två-åringen på plakatet.
Gick sedan ner på stan med mamma och kollade på flaken. Blir lite ledsen i hjärtat, för att jag skrev i min dagbok att jag själv hade skitkul då jag tog studenten för tre år sedan, men jag minns det inte alls (inte pågrund av alkohol, jag var inte full på flaket). Inte från mitt perspektiv i alla fall, bara utifrån de foton som finns. Jag vill minnas, annars känns det inte riktigt som att det faktiskt hänt.

Sist men inte minst: Studentmottagning! Grillen strulade för att alla som var där var noob på klotgrillar, och jag ba: "Man har kolet först, sedan galler ett + två, duh!" vilket var heeeeeelt fel. Det tog två timmar innan vi gjorde rätt och kunde börja grilla. Tur att mamma hade bakat baguetter, gjort chorizo i smördeg och tzatziki. Mums. Mammas tzatziki är bäst ♥
Åh, just det, min katt tycker inte om hundar, haha. Can you tell?

Längre text än planerat, sorry. Tur att ni kan kika på i princip lika många som bilder.

Where did my blogglust go?


Whaaaaa. Where did my blogglust go? If found call 07#?!*$##&!!?7 Bjuder på en bild på mig från i lördags och lite lägesuppdatering, tihi.

Har haft fullt upp idag. Alltså det är typ lika stressigt att ha ett syskon som tar studenten som det är att själv ta studenten. Nästan. Har bakat tårta till både min brorsas studentmottagning och Kims syrras studentmottagning (som jag inte ens ska på lol). Puh. Tur att det är kul att baka.
Imorgon (läs idag, fredag) smäller det. Känner mig gammal. Redan tre år sedan jag själv tog studenten och jag har ådstakommit mindre än en vad en snigel gör under hela sin livstid. Man ba, yes. Nä, now is not the time to be bitter.

Har för övrigt fått låna en systemkamera igen, för att jag har en schysst kusin, hurra. En Nikon D40 denna gång (vilket säger mig väldigt mycket, not). Fänks, Amanda (för att jag kunde få föreviga min masquerade-dress-up med en riktig kamera).

Svammel, svammel, god natt (läs morgon)!

Galaxxxy

 
Nail art challenge, tema 11 - Galaxy
Något jag tänkt att jag måste testa på i ett par år nu. The day has come (well, för ganska precis en månad sedan faktiskt)! Ovan ser ni två lager Orly - Androgyne, som är perfekt om man vill ha en Galaxy-look men bara använda ett enda nagellack. Svart crelly bas, guldflecks och multifärgade hexglitter. Love it.

Men jag ville köra all in och dutta med massa metallics (eller chrome, öh, vet inte vad jag ska kalla dem) och ha mig. So I did. Exprimenterade lite, tog vad jag trodde skulle passa. Detta är alla lack jag använde:


Do it yourself
1. Som sagt, Orly - Androgyne som grund, två lager.
2. Duttade på med metallics (eller vad ni nu vill kalla dem) fläckvis på naglarna. Svartgröna W.I.P - Peacock, blått från Paris Memories, lila Viva La Diva - 121 och grönguldiga Lady Luck från H&M.
3. Insåg att det behövdes lite stjärnor så jag gjorde två-tre små vita prickar på varje nagel med OPI - Alpine Snow.
4. Tyckte att det behövdes ännu mer stjärnor, eller åtminstånde lite ljus, så jag duttade på guldskimrande China Glaze - White Cap och glittret Sunbeam från W.I.P
5. Överlack! Jag använde alltid Seche Vite för att det torkar asfort, speciellt bra då man har många lager lack på naglarna. Sedan blir det superglansigt ♥

Nedan ser ni slutresultatet. Inte illa för att vara första gången.


Fast jag vet inte, det kanske mer ser ut som satelitbilder av jorden, haha.

Btw. Har anpassat min blogg (designen) för telefoner nu. Asbra.

Emetofobi

Bild 1 & bild 2

Klev upp imorse (hah, no kidding), men lät Kim få fortsätta sova. Jag åt frukost, såg The OC, fixade med tvätten, gick ut på en promenad-och-jogg-tur, duschade, sminkade mig... Vid det laget var klockan tre på eftermiddagen, och Kim sov fortfarande. Jag väckte honom med vattensprutan, because I'm evil like that. Och han ba: "Jag tror jag har magsjuka". SAY WHAAAAAAAAAAAT?!

Flydde lägenheten direkt.

(okeeeeej, jag cyklade till stan för att köpa nya hörlurar, vilket jag hade tänkt redan innan jag väckte Kim, men det lät för odramatiskt)

I alla fall. Jag har emetofobi. Förut trodde jag att jag att jag överdrev då jag kallade mig själv det, men jag får verkligen panik då jag känner mig minsta lilla spyfärdig. Jag får ångest då jag mår illa för att jag är så himla rädd för att spy. Och därför är jag också rädd för att bli bakis, för att är man bakis mår man illa, och mår man illa känns det som att man ska spy, och känns det som att jag måste spy börjar jag grina. Skitjobbigt.
Och hör jag ordet magsjuka måste jag kartlägga huruvida jag varit i närkontakt med den sjuka personen de senaste dagarna. OCH JAG HADE SOVIT BREDVID KIM! AHHHHH! Blev fantom-magsjuk på direkten. Blev helt nojig då det började göra ont i magen, trots att jag får ont i magen rätt ofta (min mage är elak). Nu var det inte kräksorten han trodde sig ha fått, men ändå. Magsjuka is the worst curse word in the world!

Mår lite illa nu, men jag hoppas att det är på grund av huvudvärken och inte att jag har magsjuka, för då kommer jag överväga att skjuta mig själv i huvudet. Nästan. Så jobbigt tycker jag att det är spy.

Har ni någon skit-mega-jobbig fobi?

Arin dumped me for a more realistic relationship

 
De var ju meningen att jag skulle gifta mig med honom*. JAG! Ska gå och dränka mina hjärtesorger med godaste Texas Pecan-glassen och senaste avsnittet av Game of Thrones. Tur att jag i alla fall har Kim kvar ♥ #nejjaghadeingetbättreattbloggaom

*Arin Ilejay, trummis i Avenged Sevenfold

Update: Vad i allsin dar hände igår? 211 unika besökare? Brukar ha typ 30. Jag menar, hur? Varför? Vägrar att tro att det bara är slumpen. #måstehasvarpåallt

Ensam i Göteborg

 
Den 24 juni ska jag se Avenged Sevenfold live i Göteborg. På midsommardagen, den 21 juni åker jag ner och kommer fram under kvällen. Det har varit planerat sedan några månader tillbaka, och jag skulle åka dit med Twiggy. Bara hänga i Götet första dygnet, sedan börja köa från och med söndag kväll. Men så fick hon jobb (vilket såklart är bra) och var tvungen att boka om resan, så hon kommer inte dit förrän på måndagen, kvällen innan konserten. Jag har ingen lust att boka om resan, eftersom att det är SKITDYRT (lägger hellre de pengarna på annat liksom, typ någonstans att bo tills det att jag börjar köa). Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. I Stockholm känner jag i folk, men i Göteborg? Noll personer.

Ensam i Göteborg.

Fast egentligen är det väl lika bra. Som jag skrivit tidigare är jag oerhört socially awkward (typ symptom av socialfobi enligt min psykolog), det tar tid att lära känna mig och till en början får man typ tvinga mig till att prata, not gonna lie. Är bara så himla nojig över detta. Fattar inte. Första gången jag reste utanför Skandinavien (England) hade jag inga problem med att åka helt själv och börja snacka med folk... Nu handlar det om Göteborg i två ynka dygn, en stad jag varit i förut. ÖH ORKAR INTE. Jag vet egentligen inte ens varför jag skriver det här inlägget.

Har folk börjat köa till konserten redan under lördagskvällen kan jag ju dra dit. Umgänge samt sovplats (nåväl) solved. Men alltsåååååå, jag pallar inte att köa i fucking TRE DYGN!

Jag ba klagar. Jag vet. Sry. Hej då.


Sveriges Nationaldag


Firade Sveriges Nationaldag igår för det tycker jag man ska göra. Om man vill. Tycker i alla fall att svenskarna är sjukt dåliga på att fira sin nationaldag, om man jämför med t.ex. Norge och USA. Bakade en chokladtårta (recept), drack öl, spelade kubb, grillade, hängde i hamnen... Bra dag!

Po-po-po-Polyvore

Heading to The Festival of the festivals



Adida-di-da-di-da-da


A chilly summer night party oh yeah
 

Efter att ha bojkottat sidan i flera år, fastnade för Polyvore förra veckan, typ sist i hela världen. Har tidigare nöjt mig med den liknande sidan Fashiolista, som jag fortfarande tycker är bättre på några plan:
› Lättare att hitta saker i min stil.
› Upplever att det är lättare att hitta saker som INTE är "sold out", och dessutom billigare varianter från trevliga webbshopar man annars inte hade snubblat in på.
› Jag har över 500 följare, vilket är det mesta jag någonsin haft någonstans.

Men hallå, man kan ju göra grymma kollage på Polyvore! ASLÄTT! Jag trodde det var skitsvårt! Och ta ut sitt överdrivna behov av att organisera genom att göra 1000 olika collections för varje specifik grunka (sorry bror, det är ett roligt ord). Och sedan kan man lätt se när det är dags att gå och lägga sig:
Dicks are weak
 
Kommer nog dra mig för att göra beauty-fashion-wanties-kollage i Photoshop numera, för det tar så mycket längre tid.

Curry-ris-chorizo-med-paprika


Kim gjorde bästa maten idag! Det ser dock jättevidrigt ut, fattar inte vad som hände med den bättre av de två bilderna jag tog. Jag behöver verkligen en riktig kamera (systemkameran var bara på lån).
Hur som, medan vi åt insåg jag att det var exakt ett år sedan han gjorde denna curryris-blandning för första gången! Häftigt! Det var innan vi gick in till stan och blev fulla och såg Crash Dïet, även känt som kvällen då jag spårade och ba förstörde allt. Jag kan va ett spår.

I alla fall. Eftersom det är Kim som är mästekocken i detta hem vet jag egentligen inte hur man gör, men för er skull tog jag reda på det. Man kokar riset och steker Chorizo- och paprikabitarna. Sedan häller man riset i stekpannan och slänger på massa kryddor. Typ curry, cayennepeppar, vitlökspulver, kycklingfond och till sist lite vatten. Blanda. Ät. Munorgasm. Mätt.

Alpine


Hej. Jag känner mig som en bajs.

Här ser ni i alla fall den senaste nyansen mitt hår antagit. Nu är jag nöjd.
Jag tror jag ska gå och äta glass trots att klockan är midnatt och jag egentligen borde gå och lägga mig.
Värdelös dag.

(nej jag är inte alls bitter, haha, bara lite)

Leo print & simple design


Känner att jag ligger rejält efter med att visa naglarna från Nail Art Challenge. Oh well, här är i alla fall:

Nail art challenge, tema 9 - Animal theme
Leo-fläckar var det första som slog mig, men jag dissade idén direkt. Hur svårt måste inte det vara liksom? Men hittade en tutorial på Pinterest, och det var inte alls så svårt som jag trott. Grundade med några lager OPI - Don't Touch My Tutu, och använde OPI - Love. Angel. Music. Baby och OPI - Black Onyx.
Resten av naglarna är målade med OPI - Visions of Love och pyntade med små Playboy-kaniner, haha.


Nail art challenge, tema 10 - Simple
Det fick bli Neon Sapphire från Klean Color, vars lack är starkt parfymerade och ger mig huvudvärk. Blä. Och blå nageltejp (från Ebay) på det.
Den bästa nail-arten är simpel sådan tycker jag. Om man inte är pro. Fast kanske inte ens då, eftersom jag tycker det är jobbigt då naglarna har massa mönster och är i massa olika färger. Hur som, detta blev inte så bra som jag tänkt mig. Och överlacket fick den blå färgen på tejpen att försvinna och blev typ rosa, vilket fick hela nageln att se mörklila ut istället för mörkblå. Bajs.

Fucking Bangerz


Otursdag
Dagen började ju mindre bra. Först strulade det då jag skulle skriva ut några papper innan bussen ner till Stockholm. Och nästan direkt då jag satte mig på bussen råkade jag starta om min telefon OCH JAG KAN INTE MIN PIN-KOD. Började typ grina. Min retur-bussbiljett fanns liksom på mobilen. Och jag behövde ju kontakta hon jag skulle gå med. Lyckades som tur var fixa det då jag kom fram till Stockholm. I Stockholm där det kändes som att alla stirrade på mig (tills jag kom till Globen-området). Antar att det är sånt som händer då man har väldigt grönt hår.

Ensam
I alla fall, väl vid Globen så fick jag beskedet om att tjejen jag skulle gå med blivit sjuk (sjukhus-sjuk). Vadå otur?! D: Gick in själv för det fanns inte så mycket mer att göra. Satt på rad 4, sektion A26, typ asbra plats! Det ser kanske inte ut så på bilderna, men hade inga problem att se Mileys face om man säger så. Och tjejen som satt bredvid mig hade också fått gå utan kompis, så vi snackade lite. Otroligt med tanke på att jag är den mest socially awkward personen jag någonsin träffat.

Konserten
Förbandet var *måste Googla* Sky Ferreira. Faktiskt helt okej. Lite halvrockig tjej typ. OCH MILEY CYRUS KONSERT VAR... TRIPPY! Min tredje konsert i Globen (Tokio Hotel 2010, Red Hot Chili Peppers 2011) och min andra popkonsert (Lady Gaga, Gröna Lund 2009). So yeah, det var lite annorlunda jämfört med vad jag är van vid. Väldigt mycket skrev-taffsande och supermånga glittriga bodys! AHHH! Miley kändes lite flum, men flum är bra. Och backgrunds-screenen visade fett balla/trippy/coola animationer och en svartvit, artistic video som jag blev helt kär i. So hawt! Och Muffsen (den rosa strutsen kan inte beskrivas som något annat än en muffs). Och den feeeeta avbilden av hunden Floyd. Och en överdimensionerad korv-med-bröd. Mycket show med andra ord.
Hon spelade alla låtar från Bangerz utom sista spåret, fyra covers, varav några i en mindre akustisk spelning på en mindre scen bak i arenan (känns som att många gör så på stora spelningar, Fall Out Boy då jag såg dem i New York till exempel). Älskar The Smiths-låten hon körde, som också Anberlin gjort en underbar cover på, that's why. Samt två gammlåtar i form av Can't Be Tamed och Party In The USA.

Det var verkligen grymt att få se henne efter att ha gillat och lyssnat på henne från och till sedan 2007. Awesome!

Första juni

 
Laddade över några avsnitt av The OC för att kunna se det utomhus. Tänkte att "Ja, då kan jag se det utan att gå miste om sommarvädret, smart ju". Fast jag glömde bort den planen nästan direkt och bestämde istället att Kim och jag skulle gå till stan och köpa mjukglass. Måste nog säga att det var en bättre idé ändå. Vi gick förbi Kebab House på vägen dit, och Kim var hungrig, så efter glassen bjöd jag oss på kebabtallrik. Gött.
Inte för att detta var en bakisdag, men hädanefter ska jag bara äta kebabtallrik som bakismat istället för pizza. För att pizza är faktiskt ganska äckligt. Om det inte är Papa John's, men känner att det är lite långt att åka utomlands för pizza, eller?

Put on my J's and dance the whole night away


↑ Feta tunes alltså ↑

Hej! Kom hem från Stockholm igår kväll, men fick inte tillbaka internet förrän idag #fuckyeahbegränsatinternet, #detdogredanitorsdagsbajs.
Anywhore. Konserten var FET! Skriver mer om det i ett annat inlägg + massa bilder trots att de suger #hatarmobilkamerorforever. Miley syns inte på en enda. Hon blev liksom bara som en glowing white silhuett, som om hon vore ett helgon. Det gör inget, för mina ögon såg henne hur bra som helst.

Men eftersom det är super sunny och trevligt ute tänker jag ta vara på det, bye bye ♥