Sailor Moon

ebay.com, fashionology.nl, halloweencostumes.com, ifashionwarehouse.com, notonthehighstreet.com
 
Idag är det den trettioförsta oktober och därmed Halloween. Då kan man klä ut sig till Sailor Moon. Om man vill.

You're great though

 
 
Kvällarna. Jag vill sova, men jag fruktar att gå och lägga mig. Det är väntan. Och flykten från allt jag inte vill minnas men som kommer krypandes ändå. Men i natt grät jag mig i alla fall inte till sömns.
Mornarna. Då jag blir lämnad ensam inför ännu en värdelös dag. Det finns inget att hämta här. Sov mer, fly till det ställe som inte finns men ändå är så mycket bättre än verkligheten. Bara för att bli lämnad med ångest då drömlandet vägrar att finnas mer.

Nej. Jag vet faktiskt inte vad som är värst.

Men era kommentarer är i alla fall fina. Jag försöker inte ens. Ni är här för att ni vill vara här, och det är jag tacksam över.

Dududu-du-duu dudu-du-duuuuuuu!

bilder via google
 
MUSIKLISTAN, DEL 1
Kan inte släppa den där 100-dagars-musik-listan jag började på i min förra blogg. Det har typ blivit till ett av mina livsmål att göra klart den. Älskar listor kanske lite för mycket. Bara därför börjar jag om från början, 100 delat med tio per del. Muhahahah.
 
A childhood memory TV theme tune - Kenny Starfighter
Rubriken nynnar på detta intro. Flygande bussen ffs!
 
A funny song that a bride should walk down the aisle to - A Little Piece Of Heaven ♦ Avenged Sevenfold
Lite svart humor kanske, men ett utmärkt val, för låten innefattar även en vigsel med trohetslöften och allt.
 
A song from band I'd love to see live, even if they are no more - Second & Sebring ♦ Of Mice & Men
Of Mice & Men då Shaley fortfarande var en del av bandet. Hans röst är underbar.
 
A song I think would be hardest to learn to play on an instrument - Save Me ♦ Avenged Sevenfold
Like shiet. Gitarrerna. Trummorna. Even the bass. Och det faktum att jag har noll tålamod att lära mig något stränginstrument, suger på trummor (inte bokstavligen the Miley-way alltså) och låten är 10:57 minuter lång. Enough said.
 
A good duo song - Give Your Heart A Break ♦ Lea Michelle, Dean Geyer (Glee Cast)
Fin version av Demi Lovato's låt som jag tyvärr, möjligtvis kan ha lyssnat sönder.
 
A song I can remember from an advert - Children Of The Sun ♦ Tinie Tempah, John Martin
NRJ-reklamen! Den kommer alltid då Kim och jag ser på Idol och vi måste sjunga med varje gång. Vi har inte ens hört hela låten förutom den lilla biten från reklamen.
 
A feel good song - Still Into You ♦ Paramore
Hur kan man i n t e vilja hoppa runt och sjunga med då man hör denna?
 
A song I can remember my parents listening to - Another Day In Paradise ♦ Phil Collins
Min pappa har flera hundra LP's, och då och då tar han upp ett par, spelar dem i några dagar och sedan kan det gå ett tag helt utan musik. Tänkte egentligen ta en Led Zepplin-låt här, men pappa kunde tyvärr inte komma på namnet på hans favorit.

A song people wouldn't think I'd like, but I do - I Need Your Love ♦ Calvin Harris, Ellie Goulding
Den är ju bara sååååå allt som varit bra sen sensommaren ända fram till nu. Och den är sååååå varma septemberkvällar i New York. Och jag sååååå lyssnade på den då planet lyfte från JFK 9/11.
 
A song from one of my favourite albums - Just One Yesterday ♦ Fall Out Boy, Foxes
FOB's Save Rock And Roll är helt genialiskt.
 
Den medföljande, obligatoriska Spotify-listan: Helt hundra

The Queens adventures

 
New York, 5 september.
Vårt plan hade blivit försenat med nästan 12 timmar, egentligen skulle vi ha kommit fram kvällen innan. Vid tio AM befann vi oss i alla fall på hotellet i Queens. Vi hade inga som helst planer för dagen så vi ba:
"Nu går vi, sedan ser vi vart vi hamnar".
 
 
Vi lyckades hitta Subway. Man kände sig lite noob när de ba "Cheese?"
"Yes"
"What kind?"
"Oh... Eh... Vaaaaanlig, duh"
Hahah. Nej, jag skojar bara. Det sista är inte sant.
 
 
Vi gick mot Manhattan's silhuett så långt det bara gick innan East River kom i vägen.

 
Vi gick över fetlängsta bron, Koch Queensboro Bridge, för att komma till Manhattan. Sedan råkade vi hamna i ett litet hörn av Central Park där vi hade en liten afternoon-picknick. Mys.
 
 
Town houses i närheten av Upper East Side. Så fina. Vill bo där ♥

 
I think I can get used to this veiw.
Fortsättning följer.

Engageeeeeeeed!


Oh yessss. Den 6 september frågade Kim om jag ville gifta mig med honom. Vi stod ute på 86:e våningen i Empire State Building och han höll fram en ring. OH EM GEEE. Jag sa nej. Fast ja. Jag vill gifta mig med dig, Kim, men inte nu. Jag är långt ifrån redo för något sådant. Kim höll med.
"Inte jag heller, men det kändes så perfekt att göra det här. Lite som i Gossip Girl"
Oh, he knows what makes me happy! Så vi har förlovat oss i alla fall.

Ringen han hade med sig till New York var inte äkta, because of reasons. Men nu så, nu är det real deal! And we're looking faaaab!

Stars but no stripes

 
Jag tror jag aldrig haft så här barnsliga naglar någonsin. Ändå kan jag inte låta bli att tycka det är lite småfint, trots att det är så anti-hardcore det bara går. # ba målar utanför hela tin
 
Produkter
1 lager Essie Grow Stronger basecoat
2 lager OPI Don't Burst My Bubble
2 lager Fergie for Wet n Wild Hollywood Walk Of Fame
1 lager OPI Don't Burst My Bubble

New York


I september var jag och Kim i New York. För att (1) jag vägrade fira min födelsedag i Sverige, (2) det är staden högst upp på min lista av städer jag vill besöka och (3) why the hell not? Har alltid varit lite kär i USA. Hur som helst var det fvkgjabegkjabövjklNAÖngjkang bäst i hela världen och jag vill boooo dääääär nu nu nu.

Jag tänkte att det kanske vore av intresse att visa lite bilder därifrån osv, det har i alla fall min kära vän Linnea hintat om att det skulle vara. Hihih.

I don't even want you to care

Bara lyssna, för jag har inga ord för vad jag känner då jag hör den här låten. Den har satt sig i min själ, så är det bara.

Bild: Metaltown 2013
 

Save the bread, save my day

 
I've done nothing productive all dayyy. #missmatchar halsband

Oh, wait! Så, jag hade precis fixat ett par rostade mackor, och katten satt nedanför på golvet, beredd att hoppa upp på köksbänken och slicka i sig allt smör så fort jag tittade bort.
Dilemma: Behövde gå på toaletten nununu.
You ain't gon' touch mah bread, caaaat, not even with that Looord ya got in front o'ya name *black woman voice*
Lösning: Tar med katten till toaletten.
So clever of me, it must be my clever day today.

I want to teach you a lesson in the worst kind of way

 
 
 
It's so hard loving you, because it's only that easy to love someone who left me hurt a dozen of times. I hate that I had to hurt you in return, because it's simply not illegal to be a douch bag, or to break hearts for that matter. I felt like dying and you never seemed to understand. I just had to do s o m e t h i n g .

I never hit so hard in love

 
Director's cut, för att jag är inte heller något fan av Miley's tunga. Ja, av all bra musik i världen väljer jag att starta upp en ny blogg med Miley, men den är så fin. Grät första gångerna jag hörde den. Rakt i hjärtat. I can relate.

Deeper, always deeper

 
Köpte Orly's Go Deeper i somras men har inte kommit mig för att testa det förrän nu. Mitt tredje lack från Flash Glam FX-kollektionen. Det fick bli en jelly sandwich - VAD ÄR DET? - eftersom Go Deeper matchar så himla fint med ett lack jag har som är så fult att jag vägrar bära det som det är, nämligen Depend #331.
Blev superfint. Får en att tänka på djupa hav och sjöjungfrur. Det är ännu mer djup IRL, speciellt i solen, men mobilkameran kunde tyvärr inte få fram bättre bilder än så här. Saknar systemkameran Kim och jag fick låna då vi var till New York i början av september.
 
Produkter
1 lager Essie Grow Stronger basecoat
3 lager Depend #331
2 lager Orly Go Deeper
1 lager Depend #331
2 lager Essie Let It Shine topcoat

I'd get married in UNIF

 
Holy cow, I just love UNIF. Vill ha. Vill ha allt. Bara det att de är så himla kåta i droger. Droger dödade bästaste The Rev. Men å andra sidan var det alkohol som tog livet av honom med. Bra eller dåligt, coola kläder har de vilket fall.

12 mm

 
Min lilla samling pluggar och tunnlar. 12 mm och färdigtöjd. De superfina från UK Custom Plugs längst ner till höger är tyvärr bara 10 mm. Det var den minsta storleken som fanns, ville egentligen inte ha större än 6 mm förrän jag såg dem. Och nu står jag här med det dubbla, redo att låta min plugg-samling växa ♥

Allt (ej rosen och ugglan) kommer från crazy-factory. Det första paret samt döskallen är BikBok-örhängen jag satt på vanliga svarta pluggar och The Devil Wears Prada-logon har jag målat över en vanlig triangel.

I fight for a life that beat me down

 
Jag är trasig. Så jävla trasig. På ytan ser jag hel ut, för att alla vill ha mig. Ni ger mig känslan av att vara åtråvärd och jag suger åt mig allt. Men ni får mig inte. Jag har redan den enda jag vill ha, och han möter mig då jag kommer hem. För att sedan kunna sitta och hålla ihop mig då fasaden inte längre kan hållas uppe. Och du finns där hela natten.

Nu vankas krabbfest


En bloggares mardröm


Ni vet det där iPhones och andra smarta telefoner råkar ut för allt som oftast då det ba säger CRASH och så har man ingen spegelblank skärm längre and then that damned crack will haunt you in your sleep forever. Ni vet, DET! Det hände min datornskärm i somras, because of fair reasons. Det var ett mordförsök på min telefon som råkade gå snett. Mobilen ba:

"Hahah, I ain't gonna die, so I'll just kill ur computer screen instead muhahahah REVENGE IN UR FACE!!!"

Och så var det med det. Men så härom dagen blev jag less på nackspärren (bilden där jag ligger som en dinosarie med teven som skärm) och beställde en ny skärm. FINALLY LAPTOP AGAIN! Som jag saknat att kunna sitta vid datorn VART JAG VILL i lägenheten.

PS. Tack för hjälpen, Kim ♥

Let go or be miserable forever

 
 
These days I have two main moods.
1. "Fuck everything I don't wanna live in this world anymore", and 2. "Whatever, this shit will do".

Jag vet att jag borde lyssna på mina hjältar.
You'll never find happiness while you live inside hate. And you can only blame your problems on the world for so long, before it all becomes the same old song.
De sjunger till mig men jag vägrar att lyssna, för jag vet, jag vet, men snälla håll bara käften.

Du. Om det nu var möjligt för dig att bara glömma allt, kan du inte bara göra det ogjort också?
Eller låt mig komma ihåg att det förflutna bara existerar då man bär det med sig.

First fade ever


Läs rubriken, räkna bort glittertoppar och påståendet är sant. Så med tanke på att det var mitt första försök är jag nöjd, så när som på ett lager topcoat för lite. Så här gör man.
Det är faktiskt alldeles nyligen jag börjat intressera mig för nail art. Jag menar nagellack är ju alldeles underbara som de är, så varför kladda mer? Men efter ett antal timmar på Pinterest lät jag mig bli övertalad. Lite i alla fall, är inte helt övertygad. Vill inte gå runt med ett konstmuseum på naglarna. 

Produkter
1 lager Essie Grow Stronger basecoat
H&M Blue My Mind fade över
2 lager OPI Don't Be Such A Budapest
2 lager Essie Let It Shine topcoat

Normal cat's sleeping position

 
This is how a normal cat should look while sleeping, otherwise he's doing it wrong.

Men Kim, gult är ju fult

 
Mysprupp, jag älskar dig ♥

Fogel flyger inte mer

 
En dag var Kim sugen på kyckling så han stekte min fina fågel-äggklocka. Fast han sa att det var med råk att fogel dog. YOU OWE ME NEW ONE! Men det fanns bara gröna foglar och jag gillar inte gröna foglar bara vita. Hittade en annan cool i stället. Och så levde vi lyckliga i alla våra dagar.

Båda är, eller var, från Åhlen's.

Don't burst my bubble


Ah, how pretty? Älska dessa små ljusa, oskuldsfulla, prinsessnaglar. I feel like a fairy. Sunbeam är så vackert att jag i sista sekunden hejdade mig från att slutföra min jelly sandwich = jellylack, jellylack, kanske ännu mer jellylack, glitter och till sist jellylack. Annars tycker jag att Don't Burst My Bubble gör sig himla fint ovanpå glitter, glittret blir liksom mer soft.

Produkter
1 lager Essie Grow Stronger basecoat
3 lager OPI Don't Burst My Bubble
1 lager W.I.P Sunbeam
1 lager Essie Let It Shine topcoat

Skobaberget

 
Att Skoba är ett namn påhittat av en yngre version av mig själv, med hjälp av två följeslagare, gör det inte till ett mindre värdigt namn. Och det bidrar verkligen inte till att skogen blir till en midre attraktiv plats.

Introducing Lord James

Jamie loves that I loved Urban Outfitters at Oxford Cicus so that I would shop myself one of their bags for him to chill in.

OMFGG

 
Efter att ha varit ett hardcore Gossip Girl-fan i tonåren, för att totalt skita i serien i ett par år och sedan ägna halva 2013 till att köpa varenda säsong på DVD och sträckse dem allihop, måste jag bara få skrika att JAG HÄRMED ÄR TOTALT XOXO:ad. Alltsåaaaaåååå. DET ÄR SLUT! GOSSIP GIRL IS SO OVAH! OMFG. Det var genialiskt. Så underbart att ha ett så bra serieavslut att jag faktiskt kommer att kunna gå vidare utan tårar och heartache. Franska slängpussar åt alla!

The sky under the sea

 
Hej. Välkommen till min nya blogg, som blogg.se tvingar en till att säga. The Sky Under The Sea. En låt av Pierce The Veil, vars titel egentligen är finare än själva låten. Don't judge, jag älskar dessa fyra mexikanare. Längtar varje dag till december då de kommer hit med Bring Me The Horizon som jag också tycker mycket om. Texten i headern är också Pierce The Veil, bästaste Bulls In The Bronx.

2013. Så sämst. Och jag trodde jag hatade 2011. Fast det gjorde jag ju, nu är det 2013 som hatar mig. Nej, det är jag som varit fylld av hat. Jag kanske har levt mer än jag någonsin vågat göra förut, men vad spelar det för roll då man alltid går runt med en demon som följeslagare? Jag har mått skit. Jag har gjort saker jag inte borde.
Och mitt bland allt detta tappade jag bloggen. Hur kan man ens vilja vårda något som innehåller så mycket skit? Hur ska jag kunna gå vidare från det som varit om jag fortfarande bär det med mig? Ida fucking We påminner mig om allt jag inte orkar vara en del av längre. Jag stavar inte ens mitt efternamn med W längre.

Men så kom jag in på blogg.se härom veckan, jag minns inte ens varför, men jag hamnade där och så kände jag den där längtan efter att få ha en blogg att göra fin, att skriva i, att måla upp bilder i. Jag vägrar att gå tillbaka till Idawe, så jag gjorde en ny. Så annorlunda mot hur min förra blogg var i slutet (om man bortser från mina allra sista emo-inlägg) kanske den inte kommer att bli, men det skiter jag i. Jag vet att jag inte är samma person längre, både på gott och ont. Jag bär med mig det jag fortfarande älskar, resten kastar jag bort.
 
Maybe I'm the vilian, but baby, just maybe I'm only trying to find my way again.