27/11

 
Två som har varandra.

[ allt som är naket är inte porr ]

Natti.

Min katt tycker inte om mig

 
Det här med idag-är-läget-såhär-inlägg är inte riktigt min grej känner jag. Det händer ju inte så himla mycket i mitt liv just nu. So I'm like "let's blog about nailpolishhhhhh" för femtioelfte gången i rad typ. Därför ska jag bryta det mönstret för idag.
 
• Har Punk Goes Christmas igång mest hela tiden. Den lär äl vara sönderlyssnad lagom till julafton.
• I helgen bytte vi gardiner, och dvd-hyllorna kom äntligen upp på väggen. Blev genast mycket trevligare.
• Kims syster fyller 18 idag, så vi ska dit och fika ikväll. Hon ska få BABOY! Nono, paapoy. Ahhh papoy.
• Kim går runt och säger "papoy" hela tiden. Skulle aldrig föreslagit att se Despicable Me med honom.
• Jag har en fluffig katt. SO FLUFFY! Han sover. Helatin. Utom ibland.

Skulle min blogg bli mer intressant om jag skrev fler vardags-inlägg? Eller typ om jag visade mitt vackra face lite oftare? Huh, huh?!

Massive reblogger

 
Murder Liar Vengeance | http://murderliarvengeance.tumblr.com
Jag har ägnat massa tid åt att byta design [themes] på mina tumblrs. Jag har ett flertal. Ovan ser ni min main-tumblr. Bossen över alla mina tumblrzzz. Den innehåller allt möjligt fint, awesome, roligt, mindre roligt och sånt som är såååå jag. Häll ut mig över en tom sida i cyberspacen och du får murderliarvengeance punkt tumblr punkt com. 

Och nu tänker jag vara så pass dryg att jag publicerar resten av mina vackra tumblrs här nedan.
Alla bilder är klickbara!

 
Maybe if we never wake up we can see the sky | http://wannaholdhandz.tumblr.com
Bara för att jag tycker att bilder på händer och sängar och fluffiga täcken är bland det mysigaste som finns.
 

So fucking fluffy | http://sofluffyimgonna-die.tumblr.com
Fina, söta, roliga, vackra djur. Inte nödvändigtvis fluffiga.
 
 
I want you naked in my bed, okay? | http://iwantyounakedinmybed.tumblr.com
Fap fap fap! Ögongodis is presenterat av snygga killar. Ytligt värre.
 
 
Eat everything! | http://eat-it-eat-it-eat-it.tumblr.com
Det är gott att äta gott, men ibland kan man nöja sig med att bara se på det goda.
 
 
Unchain me | http://lethal--injection.tumblr.com
MÖRKRET! Här är det depressivt och destruktivt och fuck you. Och lite porr. Den fick vara som den var, la bara till en header.
 

Nothing lasts forever | http://saving-you.tumblr.com/
Min favoritfärg är grön, därför har bara grönt tillträde här. Colorcistic as fuck. But that's not even a word! I know, duh!
 
 
We left as greeks | http://nobandguywilleverloveme.tumblr.com
Band whoooore! Band guyz! Band instruments! Band slut! Band people! Band dicks! Band bands! And also musicbands. You get it.
 
 
Saved by the ocean | http://monsterkilledtheocean.tumblr.com
Mitt senaste tillskott. Här regerar havet. Jag älskar havet. Havet är jag.
 
Dats alles!

Monster mash!!!


Mina helgnaglar! Detta är supercoola Orly Monster Mash - somblevbajspåbild - från Flah Glam FX-kollektionen precis som Go Deeper. Tre lager direkt på underlacket, därav det lite blaskiga resultatet men jag kunde inte hitta något lack jag kände för att ha under (och jag äger ändå typ 15 gröna lack), sedan tre lager överlack för en shiny finish. AH SUPERGLITTRIGT!

1991 incorporated

 
 
Så vackert att jag nästan vill begravas i en av dessa genialiska skapelser. Snälla julklappar, innehåll en sån här!

www.1991inc.com

The birthday

 
 New York, 7 september
MIN FÖDELSEDAG! Presenteras av en väldigt flattering bild på mig på tunnelbanestationen. De i Stockholm är fancy jämfört med de i New York. Alla ser exakt likadana ut.
 
 
Pannkaksfrukost på IHOP - International House of Pancakes!
 
 
Hittade en jättemysig stadsdel, Greenwich Village, samt en skit-hyper-awesome Maskeradbutik. De hade ALLT! Jag köpte en Hufflepuffle-mössa och en krabbhatt. Fett värt.
 
 
 Vi gick och gick tills vi hittade The High Line, en föredetta järnväg en bit ovanför markytan som numera agerar park. Jättefint. Tyvärr för mycket folk för att kunna njuta av det fullt ut, trängselvarning liksom.
 
 
Randoms. På tunnelbanan & en tag efter Hunterpoints Avenue.
 
 
Kyrkogården mittemot vårt hotell. THIS ALLTSÅ! Så himla mäktigt. Vackraste kyrkogården jag sett.
 
 
Dags för dagens höjdpunkt! Detta ska då föreställa insidan av Barclay Center i Brooklyn, och på scenen står inga mindre än Fall Out Boy. Haha, man ser inte ens att det är dom.
 
MEN ÅH FALL OUT BOY! Mitt första favoritband, nördband samt mina räddare från radiomusiken. Var först bitter över att vi fick så kassa platser, men efter allt promenerande i den här enorma staden uppskattade jag verkligen våra sittplatser. Konserten var helgrym. Bra låt på bra låt på bra låt. Energin i arenan ♥ De spelade ASLÄNGE. Not that I'm complaining, not at all. De körde akustiskt på golvet i mitten av arenan mot slutet, blev joinade av Travie McCoy och som de körde Billionaire (Bruno Mars-låten??) med. SÅ VÄRT ♥

Catching Fire

 
Var och såg den andra filmen i Hunger Games-triologin igår. Deeen vaaar braaa. En bättre filmupplevelse än då jag såg den första filmen, eftersom 1) jag var så himla rastlös då, och 2) jag såg den inte på bio utan i en källare jag kommit att vantrivas i vid filmtittarstunder. Och såklart det faktum att jag inte läst ett enda ord av böckerna, men det var ju även något som var aktellt i gårkväll. Tyvärr.

Året var 2010 och jag läste om dessa spännande böcker hos blogglegenden (höhö) Pelle. I was like DESSA SKA JAG LÄSA NUUUU PÅ EN GÅNG. Men det hände aldrig. Läste inte en enda bok det året, med eventuella undantag för skolarbeten. Ett år senare började det snackas om filmatiseringen. "Men kom igen nu, Ida, nu är det dags! Första boken ska vara läst innan filmen kommer!". Men inte ens det var motivation nog till att börja läsa. Jag vägrade att se filmen i ett halvår tills jag tillslut så gav jag med mig, och insåg att jag aldrig skulle orka läsa böckerna.
 
Förrän igår, då jag såg prequeln. Satt och störde mig på detta - jag har inte läst böckerna, varför har jag inte läst böckerna, jag har inte läst böckerna, varför har jag inte läst böckerna - under hela filmen. Jag störde mig på detta så pass mycket att det första jag gjorde då jag kom hem var att plocka fram Hunger Games från bokhyllan och börja läsa. Lyckligtvis köpte Kim-som-aldrig-någonsin-läser hela triologin tidigare i år. På engelska. God bless.

Swag swag swag

bildkällor: x - x - x - x - x - x - x - x - x
 
Då var det alltså dags för Musiklistan - del 3 - igen!
 
A song that was a number one from any of my birthdays - When You Were Young ♦ The Killers
Jag tror detta var min favoritlåt då jag fyllde 17.
 
I think this is the most famous song by an band that I like - Afterlife ♦ Avenged Sevenfold
But who can blame you, det är en underbar låt. Det var inte den första låten jag började lyssna på med dem, men det var den första jag verkligen föll för.
 
A song by a gay artist I like - Closer ♦ Tegan And Sara
För att jag går verkligen runt och bryr mig om vilken sexuell läggning personerna bakom musiken jag lyssnar på har. Not. So let's just simply listen to this love song for everyone.
 
You got to listen to this song, it's wicked! Killing You ♦ Asking Alexandria
Hela deras nya album är asgrymt! Releasen blev uppskjuten både en och två gånger, men när det väl släpptes visade sig väntan vara värd. Bra jobbat killar!
 
A good 80's song - The Trooper ♦ Iron Maiden
Känner att jag borde ge mer tid till att lyssna på gamm'musik.
 
A song I want played at my funeral - You Won't See Me Tonight Part 1 ♦ Avenged Sevenfold
Fråga mig om och om igen, detta kommer föralltid att bli mitt svar.
 
The Eurovision Song Contest winner the year I were born - Why Me? ♦ Linda Martin
Irlands bidrag. Året var 1992 och låten visade sig vara urusel.
 
A song I used to like but now hate - Boyfriend ♦ Issues
En sådan klockren cover på den annars så lame-a låten av JB-I-think-I-own-the-world egentligen, men åh, så sönderspelad den är.
 
I dedicate this song to a friend of mine - Crimson Day ♦ Avenged Sevenfold
TWIGGY! Jag dedikerar denna låt, skriven av världens bästa band, till dig. För att du är min bästaste vän och för att den här låten är så himla fin. Precis som du ♥
 
A song that reminds me of an ex-boyfriend - Can't Have You ♦ Jonas Brothers
So accurate. Vem hade kunnat tro att jag var en sådan tönt att jag lyssnade på JB-the-original-from-Disney-Channel år 2009?

Alla låtar från listan publiceras i Spotify-listan Helt hundra

Skinny


Ahhhh. Satt och kollade genom årets ego-pic-mapp because of reasons och hittade dessa. Inte för att jag glömt bort dem, men det är inte direkt så att jag sitter och tittar på gamla bilder i brist på annat, speciellt inte på mig själv. April 2013, bara någon vecka innan jag flyttade in med Kim. And my point is: Scheisse vad smal jag var! Inte för att jag är tjock nu, men där var jag ju typ underviktig. Snudd på i alla fall. Och jag vet att det är ohälsosamt att sträva efter d e t d ä r men jag kan inte låta bli. Jag är precis så mainstream att jag vägrar att inse att jag fortfarande är smal bara för att jag inte är s å d ä r smal längre. Fyra kilo tyngre. Hallå, detta är ju löjligt! Men det är sant. Jag har inte varit "tillräckligt smal" i mina egna ögon sedan jag börjde sjuan, velat halvsvälta mig själv mer än en gång. En gång lyckades jag i en vecka och fick leva med migrän det följande året. Värt det? Inte det minsta. Och sedan inser jag i efterhand att jag visst var smal d å, men i n u e t är man bara fet. Suck. Fuck this.

Eat whatever you want. Look however you feel like. Feel comfortable with yourself no matter what. Okay.

I've been sleeping on stones

 
Har fallit handlöst för stenpluggar lately. Eller alltså I like. Stenpluggar ist great. Har haft de rosa (från crazy-factory) hur länge som helst, så jag kände för att uppdatera min samling lite. Hittade dessa fina på Ebay, gjorda av halvädelstenar. De blå glittrar underbart vackert, men tyvärr var de gröna jättefula IRL. Ser ut som kräks typ.

Akta så ni inte faller ner

 
16 augusti 2013
En gång i somras hade Kim och jag picknick på gångtunneln som går under E4:an där vi bor. Det var fint trots allt motorbuller bakom oss. Utsikten åt andra hållet var nämligen jättemysig.

I nuet har jag världens tråkigaste fredag med huvudvärk. Att hitta dessa bortglömda foton blev därför en fin överraskning. Tror jag ska spela lite tv-spel nu. Puss på er.

My home is in the words you sing

 
Det var en riktigt skum dag i tidags. Spenderade totalt 12 timmar i en bil. Shiet. Allt för Vans Off The Wall Music Night, och framför allt We Came As Romans. WCAR! WOOOH! Stod längst fram under Like Moths To Flames, Memphis May Fire och WCAR. Asbra allihopa. Jag tror Kyle Pavone blev kär i mig, I'm not even lying. Kanske lite då, men han kollade på mig hela tiden. Fast det kanske var för att han tyckte att jag var ful. I dunno.
 
Men det är ju så himla tråkigt med förband. De får ju inte nyttja hela scenen, sen spelar de så himla kort. Är så ledsen över att jag missade We Came As Romans' Sverige-konsert förra året. Så himla fint band. I förrgår körde de så konstiga låtar. De kanske valde sina mest populära låtar, inte vet jag. Så synd att de körde covern Glad You Came istället för typ A Moment, The Way That We Have Been, We Are The Reasons, Just Keep Breathing... Inte vet jag. Fick set-listen i alla fall.

Och Parkway Drive. Brukar inte lyssna på dem men de var riktigt bra live! Ville typ bara springa runt och hoppa. Typ. Sedan såg jag på Facebook att jag tydligen såg dem live i somras på Download. Hahah wat. I don't remember that.

Hey baby, I'm a rockstar

 
Ville göra något roligare med mitt lila glitter-nagellack Rockstar från Gina Tricot än att bara måla det över ett vanligt cremelack. Att bara måla som det var blev en katastrof, hade säkert behövt tio lager för att täcka hela nageln. Så jag gjorde helt enkelt en egen version av de där lacken med socker-finish som är så inne just nu. Doppade naglarna i ett lila nail art glitter, sedan toppade jag med Rockstar. Blev rätt bra tycker jag, men det kliar i fingrarna efter att få ösa på med massa topplack. Jag vill ha blanka naglar!

From the soil his blood cries out to me

 
These guys. This music. That fire.
Emoji Avenged Sevenfold for life! Emoji
 
Ja. Bättre än så här blir det inte med min mobilkamera. Är kär i sista bilden. Där lyckades vi allt.
Men åh, de är så fina. Synyster Gates är i princip så het man kan bli. Och Arin. Hfbvlasdbljabl. Har varit kär i honom sedan första dagen. Trummisar. Mums. Och de är så grymma på det de gör. Musiken. Att en konsert kan ha en så stor inverkan på hur jag mår. Insane. Men jag är så tacksam. Mitt hopp har varit på botten och jag är så tacksam över att kunna känna så här igen. Det är lycka.

Sömnlösa för Sevenfold

 
Nummer tio! Så, Linnea lyckades övertala mig till att köa i 18 timmar utanför Hovet inför Avenged Sevenfold. Jag och kyla alltså, dessutom har jag bara jobbiga erfarenheter av att köa. Men jag gick med på det tillslut.
Vi kom dit vid midnatt, och då var Erica, Emma, Zeke, Thilde, Jonathan (trevliga bekantskaper till Linnea) och två tjejer till där. Linnea och jag blev tilldelade nummer 9 och 10. Och det bästa av allt: jag överlevde! Det var inte ens så hemskt som jag förväntat mig, vi hade det faktiskt trevligt.
Har snott högra bilden av Linneaaaa. Så elakt av mig, hihih.
 
 
Första bandet Avatar. Kösystemet funkade felfritt, ända fram till insläpp. Känns inte så kul då nummer 12, 13, 14 och 26 får komma in i arenan före och norpa åt sig bättre frontrow-platser än en själv så man suttit ute och frysit hela natten för att hamna längst fram och få förtur på de bästa platserna. SÅ DÅLIG STIL!!!! Att dessutom stå och paxa plats åt sin s e g a kompis, nä. You are forever on my blacklist. Cunts.
Ja. Jag blev lite bitter. Det är inte direkt ovanligt. Att jag känner att inget kan gå fel och att allt kommer bli bäst sedan går något fel och jag vill bara hugga ner någon (jag må verka lugn men jag har ett riktigt våldsamt sinne) för att sedan lägga mig ner och bara ge upp livet. Det hjälpte inte att jag var riktigt opepp på förbanden. Like, ge mig A7X nu nu nu!
Men jag stod längst fram. Jag är nöjd. Tro inget annat. Och jag är glad att det inte dröjde så länge innan Avatar drog igång.
 
 
Five Finger Death Punch. Kanske inte några favoriter, speciellt inte då man väntar på världens bästa band, men helt okej spelning. Det finns fem 5FDP-låtar som faller mig i smaken tilläckligt mycket att jag ska kunna lyssa på dem, och som tur var körde de dem alla. Hurray. Här finner vi även kvällens enda fångst, i form av ett plektrum.
 

Avenged Sevenfold. Äntligen. De bästa. Andra gången live. Så mycket bättre. Tycker man om A7X i vanliga fall, älskar man dem live. Så är det bara. Så om man älskar dem i vanliga fall... Ja, då finns det inte mycket som slår dem live.
Okej. Kort reveiw. Jag måste erkänna att jag inte direkt öst nya plattan med lovord, den sätter sig liksom inte i själen på samma sätt som deras tidigare verk. Den saknar helt klart Jimmys touch, det går inte att förneka. Men att sätta Shepherd Of Fire som öppningslåt var genialiskt. Mums. Förutom den körde de ytterligare fyra låtar från Hail To The King, inklusive Requim som jag inte riktigt gillar. Vackra Fiction som tribut till Jimmy, The Rev. Visste inte vart jag skulle he mig. Gråta eller sjunga med? Tyvärr var jag för distraherad av drygt folk bakom mig, och att jag höll på att glida från min plats längst fram för att kunna uppskatta Fiction fullt ut. De två encoren bestod Waking The Fallen-klassiker. Unholy Confessions, inga konstigheter. Och käraste Chapter Four OMGOMGOMG! Alltså har dött efter att få höra den live sedan de körde den på Uproar! 2011, scheisse. Den där bibel-baserade låten är så himla grym. AHHHH! Lycka.
Ah. Fin konsert. Grym grym grym. Bästaste Sevenfold i eye defination. Fuck HD, liksom, när man kan stå så nära att man urskiljer vad deras tatueringar föreställer. La märke till att Arin har skaffat sig några nya sådana sen sist, minns tumblr-hypen då han gjort sin första (trädet som växer ur ett hjärta). Älskar att han såg så himla glad ut hela spelningen. Älskar hela bandets energi och att de fortfarande håller på att fula sig mot varandra, speciellt Johnny och Gates.
Love love love, I'm so happy, take me back!

Slutsats: Var det värt att köa i 18 timmar?
Ja, men det känns som att det inte gjort någon skillnad om vi bara köat 12.
Kommer jag göra det igen?
ALDRIG! Fast i och för sig, front row på Sevenfold är det bästa jag varit med om. Så jag kan göra det för dem, men inte något annat band i hela världen.

✴ LX ✴

blommorna
 
Idag fyller den här tjejen år. Många fina år. Flickan på bilderna är min mor som 5-åring.
♥ Emoji GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Emoji

Hail to the kings

via tumblr
 
[tidsinställt]
Ikväll smäller det. WOHOO! För att vi ska köa hela dagen och stå längst fram på Hovet.

Home alone

Kim gästbloggar medan jag är i Stockholm och fryser utanför Hovet
 
"Har ni någonsin skådat något så vackert?
Jag får kyssa henne och hålla om henne tills jag somnar. Och sen när jag vaknar så är hon det första jag ser. Hatar att lämna hon på morgonen, men jag blir lika lycklig varje gång jag kommer hem till hon.
Jag älskar dig, Ida ♥"

Kim, du låter som en kärlekskrank tönt. But I love you anywayz.

La-da-di-dadi, we like to parti

bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Musiklistan, del 2 är kommen. Håll tillgodo.
 
A ska song - Spiderwebs ♦ No Doubt
Denna ska-punk-låt lärde jag mig att gilla via Guitar Hero. Sååååå min genre. Inte direkt.
 
A song a friend likes but I don't - Gateways ♦ Dimmu Borgir
Kim lyssnar på det här, Psyclon Nine och Dawn of Ashes då jag inte är med. Musiken är det inget fel på, det är growlet jag inte gillar. Det är helt enkelt inte min grej. It's only fair though, för att han hatar A7X. Ja, h a t a r. "Jag tål inte Matt's röst meh meh mehbfksbgliuzs". FU.
 
A song in the current charts I like the most - Burn ♦ Ellie Goulding
Haaaaaaaaaah. LOL på att jag måste googla "top music chart". Men bara därför så vet jag också att just denna låt ligger 63:a på veckans The Hot 100 Billboard-lista. Det betyder att den klättrat upp fem placerigar sedan förra veckan.
 
A song I think most people would like - The Fox ♦ Ylvis
Alltså, alla som hört den måste åtminstånde vid något tillfälle ha tyckt den var bra/rolig/söt/random eller i alla fall lite catchy.
 
A good song for a break up - I Don't Love You ♦ My Chemical Romance
Ja. Jag vet inte. Men den är ju fin i alla fall.
 
A song I'd sing when drunk - We Can't Stop ♦ Miley Cyrus
And daaaaamn guuuurl I will twerk dance.
 
A really old song - Paint It, Black ♦ The Rolling Stones från 1966
Let us embrace the fact that this song is 47 years old. Dela det på hälften och jag är fortfarande yngre.
 
A song with a name in it - Ariel ♦ Fireal
Fin låt av folk från Finland.
 
A song I would ask a DJ to play at a party - Neon Lights ♦ Demi Lovato
Jag skulle inte requesta en låt till mr DJ. Dessutom är mina partylåtar för oremixade.
 
A song I can remember from when I were at school - All Star ♦ Smash Mouth
Då vi fick dansa till denna under hälsoveckan i tvåan och en kille i klassen nördade låten typ varje dag tänker man inte på mycket annat än ah-när-jag-gick-andra-året-på-gymnasiet då man hör den.
 
Spotify-listan med alla, hittills 19, låtar: Helt hundra

MMXIII

 
Alienface och We Came As Romans-tröjan.
Om en vecka kommer de - WCAR - till Stockholm, och det gör jag med.

(jag säger alltid VCR, men det är ju W-car)

Download 2014

bildkälla

Linnea kom med en fin nyhet idag. Avenged Sevenfold kommer att besöka Download Festival för fjärde gången. AVENGED FUCKING SEVENFOLD!! Jag är inte ett dugg överraskad, eftersom de är väldigt aktuella just nu och faktiskt ä r världens bästa band. Fantastiskt är det ändock. Linnea, seriööööst, we gotta go.
Jag behöver inte ens vänta på övriga bandsläpp. Download levererar alltid. Download ligger i England. Download lockar nice folk. Download är bästa festivalen. Download. DOWNLOAD. Jag vet, för jag var där i somras. Och nästa år kommer de dessutom ha Sevenfold. Det finns inget som talar emot.

update 5/11: Nu är även Linkin Park och Fall Out Boy klara! WOOOH!

Because I'm closer to the clouds up here

 
New York, 6 september
Hann med lite dagboks-skrivande på hotellet innan dagens bravader. Till det serverades nasty Pringles med Pizza-smak, bra frukost. Not.
 

Gick all in för att testa alla snabbmat-kedjor. Wendy's är helt klart bäst. Är villig att byta ut alla Burger King i hela Sverige mot Wendy's.
 

The Empire State Building, uppe på 86:e våningen. Finaste utsikten jag skådat. Vårt hotell ligger någonstans på andra sidan floden - in Queens that is.
 

Har redan berättat vad Kim gjorde där uppe bland molnen... P R O P O S E D

På kvällen skulle vi på någon läskig gothfestival, men råkade missa bandet vi [läs: Kim] skulle se pga spelschema-ändringar och jag höll på att bryta ihop för att jag hade hamnat i världens depression utanför Taco Bell innan, då jag bara ville åka hem [alltså hem på riktigt, till Sverige] och dö. Blä. Fast där emellan hände The Kentucky Drunk som in all honestness räddade min kväll. Han var påväg till en gay-klubb med ett gäng men stannade för att worshippa mig och mitt lila hår. Och mina mörkröda läppar [I have to say one thing, nevaah loose the lipstick]. Och mina händer. Och mitt "VOGUE-face". Och typ resten av mig också. Fast egentligen var han bara ute efter cigg. Alltså, han var skum men inte läskig för han såg som hämtad ur We Came As Romans, Sleeping With Sirens eller nåt annat sånt där coolt band.

Tyckte det var värt att nämna för jag var V E R K L I G E N nere den kvällen.

Halloween laquer

 
Mina senaste OPI-snyggingar, i en färgskala som passar säsongen perfekt - that would be Halloween. Texturlacket Jinx måste vara det vackraste av alla Liquid Sand jag sett, glittrar som om någon hällt i guld och diamanter, och är väldigt finkorningt. Därför blir det inte en superdryg knottrig finnish som fastnar i allt, utan mest bara fint matt glitter.
Light My Sapphire är så mörkt blått det bara kan bli, och lutar mot grått som om man har dragit ner på saturation...en... som det heter i Photoshop... heheh... Den är nästan svart alltså, och snarare stålblått än klart blå. Typ som havet på natten.
På bilderna har jag målat två lager, vilket gäller båda lacken.