29. Facebook

▼ VECKA 5: SOCIALA MEDIER

Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?
Åh. Jag är den som går in på Facebook ett par gånger per dag, kollar mina notifications, scrollar igenom det första, sedan drar jag. Ibland går jag in för att skicka ett meddelande till någon via chatten då sms inte passar (typ till min lillebror som aldrig har pengar på telefonen). Väldigt sällan jag skriver egna statusuppdateringar (om man jämför med min vän Linnea i alla fall, haha), men jag brukar kommentera mina vänner.

Skulle nog säga att jag är The Liker, men även lite av The Theif, för jag älskar att lägga upp saker jag hört och sett (lyrics, movie quotes, tumblr shit) samt dela andras (typ Bryan Stars) hilarious stuff.

Till sist kan jag säga att min kusin är Mr Popular. Har typ 64801654086 vänner bara för att. Och min pojkvän är lite av en The Cynic. Skulle nog kunna säga att jag också är den, men inte riktigt om man utgår från min Facebook, utan snarare Tumblr.

▼ Twiggy Lundberg säger

Haha nej är jag värst av dina vänner på att göra statusuppdateringar? X'D
Skyller på boring life of hell \o/

Svar: Får ju notifications då mina närmsta vänner lägger upp nåt, och av dem vinner du med hästlängder, haha ;) De andra har jag inte så stor koll på.
Ida ☯ the sky under the sea

2014-01-29 ✖ 17:11:00
http://shadowoftheday.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback