32. Skratta åt katter & döda tid

▼ VECKA 5: SOCIALA MEDIER - Så här fina bilder kan man finna på tumblr. 1 / 2

Hiss & Diss - Sociala medier
Härmed tänker jag börja att skriva ut dissarna först, eftersom jag personligen tycker att det är finare att avsluta med det positiva och därmed slipper orsaka att ni går vidare från min blogg med negativa tankar. Tjohej!

BLÄ
› Man ba "Idag har jag besökt tre kontinenter och pysslat med fem DIY-projekt" då man i själva verket endast suttit vid tumblr och dödat tid.

› Social på internet = osocial AFK. Hur ofta ser man inte kompisgäng som sitter med ögonen fästa på varsin smartphone. För inte så länge sedan gick jag förbi min pojkväns syster, hon var på något som skulle kunna liknas vid "simplare lunchdejt med pojkvän". Bara det att de inte verkade ta någon notis om varandra, utan bara satt där med varsin iPhone. Roligt. Jag är faktiskt lite rädd över hur mitt beteende kommer att förändras nu då jag köpt min första smartphone.

› Näthat. Mobbning. Anonyma fulingar. Att det inte finns någonstans där folk får ett sånt behov av att kasta ur sig nedlåtande kommentarer som på sociala medier.

BRA
› Konsten att kunna inspireras till tusen. Kläder, nail art, pyssel, inredning, resemål.

› Det är aldrig långt till ett gott skratt. Typ Cats taking selfies. Helt underbart.

› Musik. Innan internet fanns i mitt liv lyssnade jag bara på radio och Mtv (för de spelade faktiskt musik en gång i tiden). Alltså det media tvingade på en. Visst hittade man en del guldkorn då med, men inte som nu. Och konserterna. Jag tror inte att Download Festival skulle få för sig att affishera i Örnsköldsvik.

› Möjligheten att lära känna personer i alla världens hörn. Eller 23 mil bort, om man nu vill det. Jag lärde känna min bästa vän Linnea via min blogg till exempel. Hon lämnade en kommentar på min blogg en dag och jag valde att svara henne via mail. Sist jag var hos henne berättade hon att hon bara suttit och Googlat något Avenged Sevenfold-relaterat och hittat till mig så. Himla bra alltså!

▼ Ida säger

Åh så bra sammanfattat!

2014-02-02 ✖ 19:33:39
http://aidu.blogg.se
▼ Twiggy Lundberg säger

Åhja! Hittade bara en ascool bild som var redigerad och så hittade jag bloggen. Då läste jag inte ens bloggar kan jag tillägga och bloggade väl just å pass själv.. Har väl blivit seriös de sista halvåret? Hahaha!


Svar: Så awesome, tack Google hahah :D Nä det var ju därför jag svarade på mail, ist för i en kommentar. Tror inte ens svara-direkt-på-bloggen fanns då. Är verkligen glad att jag valde att svara!
Ida ☯ the sky under the sea

2014-02-02 ✖ 20:38:14
http://shadowoftheday.blogg.se/
▼ Liie säger

Det är svårt det där med smartphones, jag har lyckats ganska bra efter att ha skaffat en för typ 4 månader sedan, men då har jag inget internet på den om jag är utanför hemmet och en kass kamera, det hjälper mig nog ganska mycket tror jag. Lycka till med att inte fastna i smartphoneträsket!

2014-02-02 ✖ 22:57:50
http://heyli.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Jag heter:
Spara?

E-mail:


Min blogg:


Kommentar:


Trackback