So, I did it on 'em


OPI - Did It On 'Em (Nicki Minaj collection 2012). Det svartvia "glittret" är LA Girl - Splatter Spotted.

Är jag ledig 1,5 dag eller mer, då orkar jag faktiskt måla naglarna. Har jag 100 nagellack ska de banne mig komma till användning också.

The Doors

 
Drömmer om att pryda mitt framtida hus eller townhouse med en färgglad, chokladkake-dörr precis som i London. Vill ha en röd eller mörklila helst. Eller en mörkblå. Eller gul. Eller puderrosa. Åh. Alla är så fina. Waaaaant!

Alla bilder går att finna på min board Exteriör på Pinterest.

You'll never know the freakshow sitting next to you

 
Jag är nog team Marvel snarare än DC, om ens något, men jag är pepp på den här filmen. Suicide Squad, that is. Kanske är det alla andras pepp som smittar av sig, I don't even care. Men Jared Leto! Gå på bio! Gah, want! Och den här låten. Min bästa atm. Känns så mycket natt. Sommarnatt, betong och lite emo. I don't even know. Bara att den är braaaaaa.

Triss i strandbesök

 
Har varit på stranden tre gånger den här veckan (okej då, fyra om man räknar dagens doppa-sig-och-åka-hem).

Måndag ♥ Picknick i Nyänget. Det var halvmulet, men mysigt ändå. Och gott.
Tisdag ♥ Kornsjö. Ivy fick bada. Först tyckte hon det var obehagligt, sedan insåg hon att det var rätt kul att plaska ändå.
Torsdag ♥ Köpmanholmen. Min favoritstrand. Riktigt skönt i vattnet. Haha, alltså min brorsa hade med sig sin cajon och ukelele bara för att ta en bild till Instagram. POSER!

Första halvan av juli kändes det som att allt vad hette strandbesök skulle utebli även denna sommar. När jag inte jobbade planerade vi endera barnkalas eller så var det kallt. Men nu är Ivys 1-årsdag förbi och jag har haft världens chillaste jobbvecka. 4-timmarspass onsdag, fredag och igår, samt ett ynka MB-pass (kan likna det med när man hade teori på idrotten) i tisdags. Så, stranden it was.

DIY Swing Shelf

 
 
Jag gjorde en Swing Shelf till Ivy (med Kims hjälp, den hade varit omöjlig att montera själv). Är så nöjd. Älskar den. Hade en fransk tutorial Google-översatt till engelska som stöd. Denna. Tyckte den var rätt meh (förklaring; hade redan gissat mig till hur jag skulle göra via bilderna, och beskrivningen gav mig inget nytt) så jag fortsatte mest att bara inspirerades av bilderna. 
 
Eftersom de String-inspirerade väggkonsollerna Ekby Gällö från IKEA togs ur sortimentet och jag är för snål för en riktig String-hylla (till Kims glädje, han hatar dem) var jag tvungen att hitta på något eget. Flerplaniga vägghyllor under 1000-lappen är nämligen nästintill icke-existerande. I slutändan blev dock min swing shelf mycket dyrare än vad jag först tänkt. Oh well, worth it.
Hyllplanen är Hemnes från IKEA, snöret är metervara från Panduro Hobby, och träkulorna kommer även dem därifrån (fick borra om hålen på de mindre, för hålen var för små). Fäste hyllan med lampkrokar.

PS. Jordglobs-asken på nedre planet har jag också gjort. Såhär.

♥ Ivys 1-årsdag ♥

 
♥ Onsdagen den 13:e juli fyllde Ivy ett år ♥

Äntligen har jag lite tid över till att gå igenom Ivys kalasbilder. Var helt slut på onsdagskvällen. Först firade Kim och jag henne på morgonen med några presenter från oss, sedan åkte jag och jobbade några timmar. Slutade fyra. Jag hade skrivit en lista så att Kim kunde fixa det sista till kalaset innan jag kom hem, och mamma kom tidigare för att hjälpa till. De gjorde det jättebra.
Sedan fylldes hela lägenheten av Kims släkt och min släkt. Och massor av jättefina presenter till Ivy. Hängde knappt med. Räknade till 33 personer i efterhand. Puh. Så himla varmt. Men Ivy var glad, och vi andra blev glada när vi fick fika chokladpavlova med jordgubbar. Hade också bakat veganska, glutenfria cupcakes, confettibiscotti och chokladrutor. Inte mitt bästa bak om jag får vara ärlig.
Men jag är nöjd med kalaset, och Ivy var nog också nöjd. Och helt slut. Hon somnade som en stock sedan. Hennes mamma och pappa också.
 
Men gah, kan inte fatta att min lilla tjej redan är ett år

Lucy Lucifer fyller 1 år

 
Vår lilla djävulskatt fyller 1 år idag! Grattis! Ja, hon är djävulen. Har aldrig träffat en katt som gått mig mer på nerverna än henne. Men jag älskar henne, inte ändå, men också. När hon inte är djävulen är hon världens mysigaste. Pratig och kelig. Balla ögon har hon också. Det ena är grönt och det andra är brunt. Ser ni? Lite småcoolt så där. Just nu ligger hon och sover på sin nya favoritplats, i Ivys Tripptrapp-stol. Snart blir det blötmat.

Look for the light that leads me home

 
 
BREAKING BENJAMIN
Münchenbryggeriet, 20 juni
Support - Starset

Burger Queen

GIF! Klicka på bilden om du läser via mobilen.

Heeeeeeeeeeeej. Har nu klarat min första jobbvecka på Burger King! Yay! Har doften av rostade hamburgarbröd inbränd i näsan hela tiden nu, haha. Idag har jag dock varit ledig, men imorgon är jag tillbaka på jobbet med ett kvällspass.
Det har gått bra. Mycket att göra och tänka på mest hela tiden, men det passar mig. Jag kanske verkar rätt lugn, men jag blir lätt rastlös, och blir nästan obekväm eller stressad om jag inte har något att jag ska göra, eller ännu värre; om jag inte vet vad jag ska göra. Skulle bli uttråkad av ett stillasittande jobb, på typ ett kontor t.ex. *cringe*.
Det är ett kul jobb, och det är kul att jobba med mat. Who would've thought. Känner mig naken utan alla piercingar bara, haha. Men jag trivs och det är det viktigaste. Alla andra som jobbar där (som jag hunnit träffa) är / verkar trevliga också.
Hittills har jag bara fått stå i köket, men jag hoppas att jag kommer få stå i kassan framöver någon gång också.

Min midsommarhelg


Midsommarmiddag hos mamma.
 

Ivy var midsommarfin i sin finaste klänning ♥
 

Det ska vara grillat på midsommar! Mums!
 

Sedan gick Kim och jag vidare på nya äventyr.
 

Dagen efter tog vi med Ivy på årets första båtutflykt, och på söndagen tog jag sommarens första dopp. OMG. Så kallt!