Star Wars-sex

Bildkällor: 1 | 2 | 3

Alla mina blods- och svärsläktingar kan sluta läsa nu... Om ni vill... Jag varnade i alla fall... Oh, well.

Jag drömde en jättefin dröm imorse! Jag var Rey, eller en hybrid av mig och Rey, ni vet från Star Wars Episode VII: The Force Awakens... Och en stormtrooper var med mig. Jag vet inte varför, men vi var i ett hus, jag tror vi gjorde inbrott... Det spelar ingen roll för jag hade sex med Stormtroopern... som var Finn... typ... i en pool. Haha what. Nä. Det var fint. Oväntat, men fint.

Så idag har jag gått runt och känt mig väldigt... kär. Inte i Finn, utan bara generellt, för jag skulle inte direkt säga att jag shippar Rey och Finn (som Jedi får en inte ha romantiska förhållanden osv, så jag ser hellre att Rey blir en Jedi än att hon blir kär) och om jag har en crush på någon av dem skulle det vara Rey. Men drömmar har en tendens att påverka mig sådär. Inte alltid, men om de involverar starka känslor som kärlek, lust, hat eller rädsla.

Tolkar denna dröm som att mitt undermedvetna tycker det var för längesedan jag fick ligga (det beror väl på vem en jämför med). Mennnn we ran out of condoms, och jag har inte orkat fixa något annat preventivmedel för att jag bara hakar upp mig på alla biverkningar, och hälften av dem får jag inte ens ha. Tror att jag bestämt mig, men sedan tvekar jag mig igen.
Men får en inte ligga i verkligheten, är det fint att kunna få det i drömvärlden i alla fall. Med kändiscrusher och karaktärer som inte ens finns på riktigt. Jag läste en gång att forskare övervägde att räkna drömmar som ett alternativt universum eftersom vi spenderar så mycket tid på att sova / drömma. Minns tyvärr inte källan, men ändå. Jag röstar för!▾ Ida D säger:

whaaa häftigt å ha drömvärlden som alternativt universum. Fast sen äre ju mardrömmar emellanåt å.

Svar: Visserligen... Men det känns som att mardrömmar är mer sällsynta generellt. För mig är de det iaf :)
Ida ☯ the sky under the sea

2016-03-05 ✖ 23:08:39
http://idreaido.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback