Barnrumspynt


När jag var i Östersund i höstas fick jag katalogen Illustrators & Graphic Designers 2016 med mig hem. Den är fylld med massor av fina bilder, många av dem på helsidor (A5), och nu i veckan valde jag ut två fina illustrationer att rama in till Ivy. Tänkte att de passar fint i hennes rum (som fortfarande är 80% kaos), och så småningom ska de upp på väggen.

• Första illustrationen har Maja Säfström gjort. Insåg att jag älskar hennes teckningsstil då jag letade reda på hennes Instagram. Enkel, svartvitt, småbarnslig och helt adorable. Fint ♥
• Den andra illustrationen är signerad Helena Öhman. Även hon verkar ha en fin tecknarstil. Lite mer detaljerad och väldigt sagolik.
• Birthpostern längst bak är från Tellkiddo. Ivy fick den i julklapp. Är fortfarande osäker på om jag är nöjd med hur jag skrev datumet, men jag tänkte att man säger ju "den 13:e juli 2015" så det fick bli i den ordningen.
• De främre ramarna är secondhand-fynd som jag spraymålat.
• Hittade fågeln på Myrorna. Älskar udda, lite småfula saker, så det var instant love där. So kewt!▾ Daniella Chanelle säger:

den var jättefin ju, födelsetavlan!!

Svar: Ja, eller hur :)
Ida ☯ the sky under the sea

2016-02-05 ✖ 21:14:50
http://vapenbroder.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback