Hur det gick med Arvtagaren och nästa bok-att-läsa


I maj skrev jag ett inlägg om att jag äntligen börjat läsa den avslutande delen i Arvtagaren-serien av Christopher Paolini, med deadline den 31:e juli. Did I make it? Oh, yes I did! Blev färdig tidigare till och med. Låg i gräset på Kornsjö strand den 19:e juli och vägrade åka hem förrän jag läst bokens sista ord. Det bästa är att jag inte ens känner mig tom nu, trots att jag liksom är klar med en bokserie jag varit fan av i tio år. Det känns bara bra.

Nästa bok att läsa blir manuset Harry Potter and The Cursed Child. Tror jag läst ett manus som bok en gång förut, men minns inte säkert. Oh well, det är Harry Potter. Den kan inte vara dålig. So exited.



▾ Daniella 🌙 säger:

Jag har inte läst den än och vet inte om jag vill läsa den heller, jag ska ju se pjäsen och då känns det som att jag förstör allting. :(

Svar: Ska du se pjäsen gör du nog rätt i att inte läsa boken innan ^^Det är lite udda att läsa ett manus faktiskt... Får en större vill-se-detta-live-nu-känsla än då jag läser en bok som jag vill se bli en film.
Ida ☯ the sky under the sea

2016-08-13 ✖ 17:07:13
http://vapenbroder.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback