Förstora tuttar, försmå bikinis

 
Jag älskar bikinis. Varje vår sitter jag och bläddrar i H&M-katalogen och får hundratals bikini-cravings (tycker deras bikiniutbud är helt bezt assow). För då det kommer till bikinis är min smak inte längre svart och rockig, utan där älskar jag mönster och färg. Woho.

Ovan ser ni min lilla samling. Vill alltid ha minst tjugo stycken per år egentligen, men lyckas hålla mig till en. Då jag sparar alla kommer det ju bli många tillslut.

Men nu till saken. Mina tuttar har blivit förstora! Kan knappt ha någon av dessa överdelar längre. Är det något jag verkligen hatar så är det att växa ur kläder. Då jag köper något (vi snackar kläder nu) så gör jag det med inställningen att jag ska ha dem tills jag dör (uppenbarligen funkar det inte alltid, men det är i alla fall min inställning). Men nu måste jag alltså 1. Börja om min bikinisamling fast jag fortfarande tycker om alla mina bikinis, eller 2. Börja gå topless på stranden.

Nej. Jag vägrar svika mina bikinis. Har sagt farväl till två, det räcker (en var förliten redan då jag köpte den för typ sex år sedan, och den andra var en vit som gulnat och blivit supernoppig... och den täckte inte mina nipples).

Mitt 13-åriga jag hade älskat att få större bröst (mitt 13-åriga jag: "när jag är 18 ska jag förstora dem buhuh"), men mitt nuvarande jag har varit helnöjd med dem som de var. Och ja, jag vet att det är naturligt att brösten växer då du är gravid, men ändå. Låt mig sörja mina numera-inte-så-funktionsbara-bikinisamling *dramatiskt teatergråt*

;)▾ Maria säger:

Jobbig situation att ha för stora bröst :S Själv är jag glad för mina små, skulle inte ens vilja ha stora bröst fast jag fick välja.. ;) Gillar förresten modellen på den rosa bikini-överdelen, lite liknande som min nya bikini, den är dessutom galet färgglad :D (kolla här ifall du är nyfiken: http://marvelicious.blogg.se/2015/may/strandoutfit-beauty-essentials-check-2.html#comment)

Svar: Haha alltså, jag har inte stora bröst, bara förstora för mina bikinis. Var också nöjd med mina små, men nu som gravid blev de större = växer ur bh:ar och bikiniöverdelar x)
Ida ☯ the sky under the sea

2015-05-29 ✖ 01:10:15
http://www.marvelicious.blogg.se
▾ Lilly säger:

Känner igen problemet. Sen jag fick barn har det varit skitsvårt att ens köpa en ny bh så jag undviker det gärna. Vet inte ens vilken storlek jag har...

Svar: Alltså jag hade knappt kollpå vilken bh-storlek jag hade INNAN jag blev gravid. Det tog nämligen ett år innan jag fattade att jag behövde gå upp kupstorlek, haha, och nu måste jag byta storlek igen. Lite drygt!
Ida ☯ the sky under the sea

2015-05-29 ✖ 11:36:17
http://babydollsugardust.blogg.se/
▾ ♀ R E V O L T E N ♀ säger:

ASSÅ GUD "Då jag köper något (vi snackar kläder nu) så gör jag det med inställningen att jag ska ha dem tills jag dör (uppenbarligen funkar det inte alltid, men det är i alla fall min inställning)." HAHAHA FAN DOG! Det är är riktig jag asså x'D

ASSÅ HAHAHA

Svar: Hahahaha, kul att någon fler tänker som jag i det här fallet :P
Ida ☯ the sky under the sea

2015-05-29 ✖ 13:59:08
http://revolten.se/
▾ ♀ R E V O L T E N ♀ säger:

älksar detta inlägg xD Som med det där inlägget du skrev om "smakar snopp" HAHAHA

2015-05-29 ✖ 13:59:53
http://revolten.se/
▾ Gosia säger:

Same när det gäller inköp av kläder! Oftast iaf (ibland blir de inte lika snygga som man trodde). Blir sååååå ledsen om något blir för slitet för att användas :( haha.

Svar: Har faktiskt blivit bättre på att bara köpa kläder jag tycker är fina både första och andra och tredje gången då jag köper kläder, så har sällan problemet att jag tröttnar på kläder. Då är det ännu värre då saker blir för små/för slitna D:
Ida ☯ the sky under the sea

2015-05-29 ✖ 17:40:00
http://gosias.blogg.se
▾ MALIN säger:

Jag får heller aldrig nog av bikinis! Har fem nya detta året, och ytterligare två är påväg! Haha ;)

Svar: Oj, det var många! Om jag räknar den jag köpte utomlands i vintras blir det tre nya för mig i år :)
Ida ☯ the sky under the sea

2015-05-29 ✖ 23:24:17
http://malinkirstine.se/
▾ bex säger:

Fin samling :) har med den gröna och svarta

Svar: Den är fin :)
Ida ☯ the sky under the sea

2015-06-01 ✖ 01:10:16
http://bex.webblogg.se
▾ Lilly säger:

Ja, det är jobbigt! Tror jag har 90 B eller något sånt.

Svar: Har haft 75A skitlänge, och nu senast jag provade blev det 80C :O
Ida ☯ the sky under the sea

2015-06-04 ✖ 07:42:47
http://babydollsugardust.blogg.se/
▾ Lilly säger:

Oj! Jag råkade beställa för liten bikini och fick hem den idag och jag ville just ha den sorten och nu finns det ej fler så fick beställa en spetsbikini i större storlek. Ville inte alls ha spets egentligen...

Svar: Hade dock 75B året innan jag blev gravid också, så det blev liksom inte ba POFF, hehe. Men tråkigt! Så surt då man beställer saker också passar de inte och finns inte större i det man ville ha :(
Ida ☯ the sky under the sea

2015-06-08 ✖ 23:28:40
http://babydollsugardust.blogg.se/
▾ Lilly säger:

Dom fanns inte alls kvar i någon storlek alls. Helt slut!

Svar: Frustrerande D:
Ida ☯ the sky under the sea

2015-06-08 ✖ 23:41:04
http://babydollsugardust.blogg.se/
▾ Lilly säger:

Så in i bomben. Jag ville gråta! Den bikinin skulle jag nämligen ha till en speciell klänning inför mitt vuxendop. ;/

2015-06-09 ✖ 10:16:15
http://babydollsugardust.blogg.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback