En bokhylla och ett knippe lampor

Bilder: Kenza

Något jag aldrig brukar skriva om men som jag faktiskt varit intresserad av sedan barnsben, är inredning. Älskar att bläddra i inredningsmagasin (PLAZA Interiör är favoriten, fyndade ett gäng från 2013 igår på biblioteket, helt awesome) och kika runt på Pinterest för att bli inspirerad. Jag kan nog säga att jag inom den här katergorin oftast faller offer för det som är trendigt. Kenza och Aleks stil verkar t.ex. matcha min egen väldigt bra. Stilrent och mycket vitt, detaljer i svart, metaller, marmor, skinn. Sedan gillar jag att bryta av med "fula" saker och udda ting, haha. Tyvärr delar inte Kim min smak alls. Han hatar marmor, för mycket vitt, "min crush i metallpinnar" och i princip allt fint jag visar honom. Han är mer gotisk av sig.
Men nu till saken:

Lamporna
I Of Mice & Men's musikvideo till The Depths (titta) står bandet i ett dunkelt rum med massa glödlampor hängandes från taket. Ända sedan jag såg videon för första gången har jag suttit och funderat ut hur man skulle kunna fixa liknande taklampor till sitt eget hem (fast betydligt färre, haha). Kenza och Aleks verkar sitta på facit, så jag får väl ta och ringa dem. LolZ. Alternativet är att ha tre stycken i fönstret bara.

Bokhyllan
Nu när vi blivit kvitt snetaket har vi möjlighet att ha en fet bokhylla. Yaaaay! Jag vill ha vita hyllplan ända upp till taket med släta vita skåp nederst för att kunna gömma undan spel och DVD:er. Kim och jag har funderat på sparringskenor, så slipper vi göra så mycket hål i väggen och det går att flytta på hyllplanen som man vill.

So that's that. Önskar jag hade obegränsat med pengar så jag bara kunde inreda helt fritt. Allt det finaste är ju så himla dyrt D:

Gillar ni inredning? Hoho.▾ Koehler säger:

Jag har också en liten hemlig kärlek till inredning. Håller på här hemma hela tiden!

2015-03-18 ✖ 07:52:01
http://fames.se/koehler
▾ Ellie säger:

Älskar inredning!!! Förhoppningsvis så flyttar jag hemifrån till hösten, ser verkligen fram mot att få inreda en helt egen lägenhet. ^^ Gillar och att ha lite mer stilrent vitt och andra lite "neutrala" färger, men vill gärna ha lite bohemiska detaljer! Kommer nog go crazy bananas på Indiska och köpa massor med ljuslyktor, temuggar och kuddar osv för att det inte ska bli för vitt och tråkigt :)

Svar: Åh vad roligt att få flytta till eget! Bohemiska detaljer är fint (även om jag är lite "tråkig" och typ BARA gillar natur-färger och neutrala färger heheh). Låter askul, haha!
Ida ☯ the sky under the sea

2015-03-18 ✖ 07:54:00
http://elliemariah.tumblr.com
▾ Alice säger:

Inredning är ju skitkul, fast det är inget jag brukar tänka på när vi inte håller på att flytta, haha!

Svar: Jag har nog perioder då jag tänker mer på det än annars också, men det är ändå rätt ofta ^^ Det är sant att man tänker mer på det just vid en flytt!
Ida ☯ the sky under the sea

2015-03-18 ✖ 17:41:05
http://miranodesign.blogg.se/
▾ Jessy säger:

Älskar inredning oså särskilt när man får inreda sin första lägenhet, nu är det inte så himla roligt när man flyttat några gånger fast älskar att köpa nytt osv! sv: Ja jag älskar dom byxorna riktigt sköna :D Ja jag har massa sådana trosor med sådana band hihi, tycker dom är så fina! Ja men precis, har börjat kolla lite utbildningar och kurser osv. Men blir när min anställning tar slut i oktober då såklart. :)

2015-03-18 ✖ 20:01:54
http://www.nouw.com/jessygunnarsson
▾ Anna säger:

Jag älskar inredning! Kan flytta och ställa tillbaka en grej på samma plats hur många gånger som helst, måste bli helt nöjd innan jag nöjer mig :)

Svar: Jag vet att det strular i firefox, men det är inte jag som gjort min design då jag inte har någon som helst koll på sådant. Så kan tyvärr inte ända det heller. Får höra med hon som hjälpt mig med det. Tack för att du påpekade det iaf :)

2015-03-18 ✖ 20:29:38
http://annaterneborg.blogg.se

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback