Let there be fooooooood

 
18 JULI || EN SANNING OM MIG
Under andra halvan av min graviditet var jag sjukt sötsugen. Under påsk åt jag godis varje dag i en vecka (så pass att jag blev äcklad en månad framöver), sedan gick det över till glass och efterrätter. Och läsk. Choklad. Och så flottet... strips och mjukt bröd med mycket Bregott... Jättebra, verkligen. Inte.

But then... BREAKING NEWS!
 
Efter förlossningen förändrades allt. Jag är numera sugen på nyttig mat. Say what?! Är inte sötsugen efter middagen längre. Bara att jag har frysen full med glass känns onödigt. Det känns som att jag inte ens har tid att äta godsaker, för då jag är hungrig behöver jag riktig mat och däremellan ska jag amma och vila.
Vill helst bara ha frukt och grönsaker och fiskrätter, Philadelphia på brödet och vatten i mängder. Detta händer inte mig. Fast så gjorde det det och det känns sjukt bra (you know, jag har haft matproblem hela livet).
Synd bara att kocken i hemmet (dvs Kim) är oförändrad och fortfarande är kvar i gamla mönster. Sist han handlade kom han hem med varmkorv, parisare och vitt bröd. And I was like "Blä", vilket jag aldrig skulle ha känt för bara en vecka sedan. Nä, Ivy och jag får försöka få honom att tänka om känner jag, hehe.



▾ Emelie säger:

Det låter som en riktigt härlig vändning mot det bättre :)

Svar: Men eller hur!!! Är ju van vid att vara sötsugen 24/7...
Ida ☯ the sky under the sea

2015-07-19 ✖ 12:51:22
http://ewelies.blogg.se
▾ Amanda säger:

Haha oj, men det lät ju bra :D

Svar: Ja, eller hur! Speciellt då jag är van vid att vara sötsugen 24/7...
Ida ☯ the sky under the sea

2015-07-19 ✖ 20:22:02
http://amandaforsman.blo.gg

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback