Idas guide till skötsel av salladshuvuden (helt seriöst)

 
23 JULI || ETT TIPS
Sallad ska vara fräsch och grön, okej? Jag vet hur en håller sin sallad helt awesome från inköp till helt uppäten.
• Först och främst: Skär inte salladshuvudet med kniv. Bryt loss blad för blad. Innan den hackas alltså. På så vis blir inte salladshuvudet brunt i kanterna.
• Och för att behålla krispigheten längre: Förvara salladshuvudet i en skål med lite vatten i kylskåpet. Det blir perf.

Varsågod.



▾ Vanessa andersson säger:

bra tips :)

2015-07-23 ✖ 22:37:32
http://vanessaandersson.se
▾ Lilly säger:

Bra tips. :)

Svar: Right :D
Ida ☯ the sky under the sea

2015-07-24 ✖ 09:31:14
http://nouw.com/thereason
▾ Carina säger:

Så himla smart! Att man inte tänkt på det själv förut, det ska jag absolut testa.

Svar: Eller hur! Man lär sig nåt nytt varje dag ;)
Ida ☯ the sky under the sea

2015-07-24 ✖ 20:06:12
http://www.doggarnas.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback