Hej igen

Min lilla prupp är fem månader nu, det är iskallt ute och jag längtar till julafton som om jag vore ett litet barn.
 
Har varit borta från bloggen lite mer än en månad nu, bortsett från fyra ynka inlägg (fast två av dem var tidsinställda sedan innan så de räknas inte riktigt). Det har faktiskt varit väldigt skönt. Välbehövligt. Faktum är att jag knappt suttit vid datorn alls, vilket kanske låter jättebra om det inte vore för att jag fortfarande varit en flitig användare av telefonen... Den senaste veckan har jag dock lagt även den åt sidan lite mer än vanligt eftersom jag började läsa en bok (!). Den är inte ens särskilt bra, men kan ändå inte släppa den, haha. Bara inte du heter den, av Katarina von Bredow, och handlar om en tjej som blir kär i en nära väns kille och jag är så arga på dem att jag typ vill kasta iväg boken! Gah! 
 
Jag är dock inte här för att snacka om boken, utan hur jag tänkt fortsätta med bloggen. För jag vill blogga. Inte varje dag, men kanske varannan. Kanske oftare, men högst troligast mer sällan. Till att börja med måste jag radera alla oskrivna regler jag har. Typ som att jag inte kan ha två inlägg om naglar samma vecka, eller skriva två långa inlägg på raken. Det är inte en dödssynd att ha en selfie som bild två dagar efter varann, gahd! (måste skriva som det uttalas, annars kommer alla läsa "god" som i att något är gott, nein liksom) Jag tänker låta mina inlägg ta den tid de tar, och det måste få vara okej (enligt mig själv, för det har det inte varit innan). Om jag vill skriva ett inlägg om social fobi (det vill jag) får jag räkna med att det kan ta några dagar, för jag får liksom skriva lite i taget då jag får tillfälle, att sätta sig ner och skriva en hel timme finns inte längre. Och då får det hellre eka tomt här under tiden, istället för att jag ska behöva stressa fram något simpelt inlägg - som också måste bli perfekt - tills jag är färdig med det långa välskrivna för att mitt huvud inbillar sig att jag måste det (för ingen annan kräver ju det, I'm not Kenza). Puh. Nej. Inget mera sånt.
Det var förresten någon som trodde att jag fått bloggtorka, men så var aldrig fallet. Jag har massa saker jag vill skriva om och flera inläggsiddéer jag vill förverkliga, om än inget storslaget. Jag behövde bara få prioritera bort bloggen ett helt tag, och jag kommer fortsätta göra det ibland framöver också. So many dreams, so little time!

Åh, vad jag haft för mig under denna gågna månad? Stockholmsbesök, bebisgos, julklappsinslagning, promenader, bullbak, filmmys, jullängtan deluxe, One Tree Hill-nördande, senaste Hunger Games på bio, spraymålnings-projekt, fotoalbumspyssel... IDEK! Som om inte vara mamma på heltid räcker?! ;)



▾ Bunny Therése säger:

Ååh älskade hennes böcker då jag var yngre. Minns också hur upprörd jag var då jag läste denna haha!

Svar: Hade kanske också gillat denna om jag varit yngre, nu tyckte jag inte alls om den. Fast ändå kunde jag inte släppa den, hmmm.... Ville väl mest se rättvisa skipas, men fick vänta förgäves.
Ida ☯ the sky under the sea

2015-12-16 ✖ 13:16:25
http://bunnydrugz.blogg.se/
▾ Daniella 🌙 säger:

Vad tyckte du om sista hunger games???

Svar: Tyckte den började supersegt, men sen blev den bättre. Jag hetsläste sista halvan av boken så mycket fastnade inte riktigt därför kändes det kul att få se det på film. Tycker de lyckades bra med filmatiseringen ändå :) Vad tyckte du?
Ida ☯ the sky under the sea

2015-12-17 ✖ 01:31:03
http://vapenbroder.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback