Back in business

 
I would consider myself back in the blogosphere för vi har fått tillbaka internet nu! Gissa om jag hade en överlycklig pojkvän då han upptäckte att modemet inte längre stod och blinkade. Svar: ja.
 
PS. Jag är också glad. Nu kan jag Googla jätteviktiga saker utan problem, t.ex. definitionen av en hästkraft eller om det går att frysa in Philadelphia (det ska man inte).

Det var på tiden alltså. Fattade ju att det skulle ta en vecka eller två att flytta bredbandet från gamla adressen till nya, men så här länge? Nah, man. Vi sa liksom till tio dagar innan flytten. En månad senare fick vi veta att ordern de lagt inte alls var flytta-bredband-till-ny-adress utan installera-telefoni-på-gamla-adressen. Like what?! Seriously Tele2?! Haha, men nu är det fixat.

Är så pepp på att visa min första theskyunderthesea-vlogg, mina blå-naglar-från-förra-helgen samt få skriva av mig om arbetslöshet och annan skit. Yay.▾ Daniella Chanelle säger:

gravidinlägg dååå? mvh bebisar är bästa som finns

Svar: Det kommer också! Fast jag vill inte att det ska bli för mycket av det bara... Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska skriva/berätta om, haha :)
Ida ☯ the sky under the sea

2015-04-17 ✖ 12:48:40
http://vapenbroder.blogg.se/
▾ Anna säger:

Härligt att få vara tillbaka! Och ska bli kul att se vloggen, älskar att kolla på sådana :)

2015-04-17 ✖ 13:14:09
http://annaterneborg.blogg.se
▾ SaraNavjord.se säger:

vad roligt med vlogg :)

2015-04-17 ✖ 14:26:23
http://www.saranavjord.se
▾ ♀ R E V O L T E N ♀ säger:

Men gud vad härligt att du fått tillbaka internet xD haha då fattar jag varför du synts mer i bloggosfären de sneaste dagarna xD Jippi!:DD

2015-04-19 ✖ 00:03:21
http://revolten.se/

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback