When September ends


22 september - A day I will always remember
Är det här jag ska dela med mig av ett lyckligt minne? En hel dag som alltid kommer vara fastetsad på min hjärnhinna. Eh nej. Men jag minns en morgon innan skolan, 2009 tror jag det var. Jag läste Harry Potter och Halvblodsprinsen, ni vet kapitlet där Harry dricker Felix Felicis-trolldrycken. Så när jag slog ihop boken fylldes jag med en genuin känsla av lycka och att inget kunde gå fel nu. Av någon anledning så hade min hjärna fått för sig att det var j a g som tagit en shot Felix Felicis. Haha. Det var rätt skönt att känna så faktiskt, om än bara för en stund.
 


29 september - My future
Min framtid är inte skriven än. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra av mitt liv. Jag vet vad jag vill, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit. Fast forward, please? Känns som att jag sitter fast i en smet av depp och oförmögenget till att göra något som helst över huvud taget. Såg ganska nyss trailern till någon film med Keira Knightley och Chlöe Graze Moretz, och ba "Japp, där har vi mig om några år". Förutom att filmen förmodligen kommer sluta lyckligt och att det faktiskt händer något i hennes liv, medan mitt liv är en stiltjé som kommer fortsätta på samma nivå tills jag dör. Inga vändpunkter, ingen handling, bara en lång rad av nothingness.


30 september - My favorite workout
En promenad varvad med lite joggning, eller att simma några längder på badhuset om jag känner att jag har råd med det. Men det roligaste är ju självklart att dansa. Visste ni att det är otroligt ansträngande att twerka?

Jag har härmed slutfört The 30 Day September Challenge. Yay me.

Möss-mani

 
Jag älskar mössor! Här är min mössamling av beanies och fluffar. Jag har några fler men de fick inte vara med denna gång.

Från vänster: Bikbok, H&M, Killstar, New York Costumes, Monki, Killstar, Sweden Rock Shop, Amazon.com, H&M

Skobaberget

 
28 september - Nature
Throwback igen. Höstbilder tagna förra hösten på Skobaberget. Nej, det är inget officiellt namn. Ni hittar förra höstens inlägg här.

Sommarmat

 
27 september - Dinner
Throwback. Sommarmat hemma hos mamma. Hemmagjort vitlöksbröd och tzatziki är nog det bästa som finns ♥

Inte utan mina ögonbryn

 
26 september - A make-up product I can't live without
Det absolut viktigaste om man har genomskinliga ögonbryn är ögonbrynspennan. På andra plats kommer ett base coat till naglarna. Mina naglar suger på att vara naglar då de är helt naturella. Sedan formulerade jag ju headlinern väldigt taskigt. Klart jag kan leva utan smink. But I rather not. Heh.


Stu-dying

 
25 september - Study-tips
Jag är nog den sista att ge andra pluggtips. När jag gick i skolan hatade jag läxor och sköt alltid upp dem till sista minuten (om jag inte gjorde dem direkt, vilket hände ca en gång per halvår). Slarvade mig ofta genom dem, ibland gjorde jag dem inte alls och ett fåtal gånger tror jag att jag till och med ljög om att jag hade gjort dem. Such förebild, very A-student, wow.

Så ni kan ju komma med tips istället, nu när jag börjat plugga Samhällskunskap 1b. Igår då jag gjorde en av mina hemuppgifter så funkade det att ha bra musik i bakgrunden och Kim bredvid mig (hans skratt när han är trött och skrattar åt allt ♥), men det sistnämnda funkar inte direkt i längden. Och jag blev rastlös efter en timme (det gick på tid så kunde inte ta någon paus).

You're the better half of me

 
24 september - Cosy
En favorit bara. God natt.

I'm the realest, c✱nt

 
Mössa, Killstar (länk) ▾ Topp och kofta, H&M ▾ Kjol, second hand ▾ Boots, River Island (länk)

Om man går runt såhär i Örnsköldvik stirrar alla. That's a fact.
Men hallå neeeeeej. Nu har även jag insett att det är fukkkkin kallt ute. Detta var några veckor sedan. Duh.

Want some 5sauce?

 
Nytt skal. Hade skippat allt det silvriga om det inte vore för att jag var tvungen att täcka över ett gammalt missöde. Blöh. Kinda hate it. Fast jag har endast blivit nöjd med ett skal jag gjort så whatever. För höga förväntingar osv osv.

Victoria's Secret


23 september - A perfume
Har skrivit om mina favoritparfymer tidigare (här), så visar mina body mists från Victoria's Secret istället. Pure Seduction doftar mums. Mango Temptation doftar mums. Plus att den har mango i namnet. Bästa frukten evah. Men Pear Glacé är nog det vidrigaste i parfymväg någonsin. Den doftar äckligt, sött barnkalas-strössel och får mig att må illa. Egentligen tycker jag att de två första kan vara lite too-much också ibland, skulle vilja ha någon som doftar hej-jag-kom-precis-ut-ur-duschen-fräscht. Ja.

They say that all beauty must die

21 september - Favorite songs (of all time)
Har luskat fram tre låtar som funnits i mitt liv flera år (de är uppradade tidsenligt ovan). Sådana låtar som fyller en med tillfällig eufori och som bara är helt beeezt assow brukar man förr eller senare lyssna sönder, men dessa tre är helt enkelt musikalsikt genialiska enligt mig. Det känns som att de aldrig kommer gå ur tiden.

PS. Save Me är bara tillgänglig på Spotify om man har den på datorn, men ni kan lyssna på den via Youtube här. 10:57 minuter av pure awesomeness ♥ Det är min dröm att få höra den live.

Tjugo saker om mig

 
20 september - 20 things about myself

1. Mina favoritfrukter är citron, lime och mango

2. Jag har haft delvis eller helt färgglatt hår sedan 2010, då jag färgade lila dip-dye.

3. Jag kan inte sova om det är någon typ av smulor i sängen. Sand, grus, smulor, damm, korn. Det är så himla irriterande! Det sticks och klias överallt! Lite som Prinsessan på ärten. Därför "borstar" jag alltid hela sängen innan jag lägger mig.

4. Jag har tio tumblrs. Min vanliga, en för mysiga bilder på sängar och händer, en för fina djur, en för heta killar, en med temat "grönt", en för frestande godsaker, en för brutal skit, en för band-relaterat, en för havet och till sist en för photo-sets och text-inlägg.

5. Några av mina värsta återkommande drömmar involverar fjärilar. Fuuuuuuuck! JAG HATAR FJÄRILAR! Endera blir jag jagad av dem eller så envisas de med att sätta sig på mig.

6. Bästa pizza-toppingen måste vara jalapenjo och räkor. Fast jalapenjo älskar jag även i tacos, med kebab och på hamburgare.

Mums. Pepperoni är också en extremt bra pizza-topping

7. Då jag började lyssna på Avenged Sevenfold hade jag bara sett en bild på dem och fått för mig att det var The Rev som var sångaren. Fattar ni chocken jag fick då jag bestämde mig för att kolla in deras musikvideos... MATT SJUNGER OCH THE REV ÄR TRUMMIS! AHMAHGAHD!

8. Jag köpte inte en smartphone förrän februari i år, och jag klarade ändå av livet helt okej innan dess.

9. Jag gick Estet: Bild & Formgivning på gymnasiet och tog studenten 2011.

10. Innan jag flyttade hemifrån avskydde jag att diska. Nu diskar jag varje dag och tycker det är helt okej. Älskar känslan då allt är rent, och det är den känslan jag föreställer mig redan innan jag börjar. Tips!

11. Jag har tappat bort min glasfil och vägrar fila naglarna med en vanlig fil, men i tisdags fick jag nog och klippte dem med en sax. EN SAX?! De blev så korta att jag nästan började gråta (hade en dålig dag, okej). Har inte haft så här korta naglar på flera år.

12. För det mesta känner jag mig värdelös och osäker. Känns som att jag inte passar in någonstans. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, är bara extremt stressad och rädd över framtiden. Tiden bara går framåt hela tiden och jag blir äldre utan att göra ett skit. Hej ångeeeeeeeeest. Vill bara lägga mig i en avgrund och grina.

13. Tränings- och fitnessbloggar är något av det tråkigaste jag vet.

Lord James är en fluff

14. Jag älskar allt som är fluffigt och mjukt. Får typ orgasm i händerna.

15. Mina föräldrar skilde sig i år. Det var väntat och kändes som ett logiskt beslut. Men jag hade trott att hela familjen ändå skulle kunna ses ibland, men nu vet jag att det aldrig kommer bli så. Jag har inte träffat min pappa ens hälften så många gånger som min mamma det senaste året...

16. Min pappa säger att jag är medial och kan komma i kontakt med "andra sidan" eller något, precis som han, men jag tror inte på sådant för fem öre. När man dör då dör man och finns inte mer.

17. Jag slutar dock aldrig att fantisera om övernaturliga saker. Tidsresor, magi och superkrafter. Love that shit. Fattar ni hur häftigt det hade varit att vakna upp med superkrafter en dag?! Eller i din favoritkändis-av-andra-könet's kropp? Eller i en värld tom på folk på grund av en oskyldig önskan? Eller helt missplaced på 70-talet? Eller med ett brev från Hogwarts på nattduksbordet? SÅ COOLT!

18. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan mina katter ♥

Catching Fire är utläst, nu är det Mockingjay som gäller. Så braaaaa!

19. Jag älskar att läsa bra böcker, och då jag väl gör det vill jag helst inte släppa ifrån mig boken. Men så fort det finns någon som helst distraktion går det inte. Finns det internet hänger jag hellre där. Har jag möjlighet att se en serie gör jag det istället. Och jag kan absolut inte läsa om det står en tv på i bakgrunden eller om folk pratar.

20. Jag kommer inte befinna mig i Sverige över jul och nyår.

Maybe we started this fire

 
19 september - Lights
2011 & 2012. Jag lever in the past och har chipssmak i munnen. Läser om dödsolyckor där jag bor, och tänker att döden alltid är nära. När som helst kan allt försvinna. Men ändå orkar jag inte göra något åt mitt liv. Fuck this shit. God natt.

Decisions, between a family or a porn star

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (hälften är print screens ur musikvideos)

Efter ett fetlångt uppehåll sedan i juni, har jag äntligen tagit mig tid att fixa Musiklistan, del 8.

One of my favourite songs - There Is A Light That Never Goes Out ♦ Anberlin
En superfin cover på The Smith's mysiga låt. Helt fantastisk bra. Lyssna, bara lyssna.

A song from an artist I am attracted to - Amnesia ♦ 5 Seconds of Summer
BUT THEY ARE ALL JUST SO KEWT! Michael Clifford speciellt. Eller Ashton. Eller Ca... OMG STOP! #peddovarning

A song I like but a friend hates - We Are The Mess ♦ Eskimo Callboy
Av alla låtar jag gillar så kan jag nog alltid hitta minst en vän som kommer att avsky låten i fråga. Har nog ingen vän mer än Kim som gillar Eskimo Callboy till exempel. Or am I wrong? Nope, didn't think so.

If I were to have a party for my birthday, this song has to be played - Decisions ♦ Borgore, Miley Cyrus
Nu är det så att jag inte har, och aldrig haft, tillräckligt många vänner för att kunna samla så många det krävs för att fixa en fest, på en och samma kväll. Varken på min födelsedag eller någon annan dag på hela året. Nu låter det som om jag inte uppskattar de vänner jag har, men så är inte fallet. Jag konstaterar bara fakta. De fester jag varit haft eller varit på i mitt liv kan jag nog räkna på mina tio fingrar. Så om ni känner att det skulle vara fint att ha en wallflower som mig på er fest, call me, k? #desperat
Oh well. Jag väljer i alla fall denna låt eftersom de sjunger om tårta och låter som stoners, yay.

A song that gets me motivated - Don't Stop ♦ 5 Seconds of Summer
TVÅ 5SOS-LÅTAR I SAMMA LISTA?! Alltså, det här är skit-himla-pinsamt, men det är sant. Den här låten får mig att jogga i uppförsbackar och hoppa upp ur sängen då jag egentligen bara vill ligga kvar och sakta dö. OchnärMichaelsjungeristciketbdskghbzjhvbfhjzsvbflhzdfochsenAshtonah.

A good summertime song - Stolen Dance ♦ Milky Chance
Tänker mig ljumma sommarnätter, med ljuslyktor, gott att dricka och fint folk. Sedan massa leenden och kanske nattdopp också. Aw.

A song from the 'The Rolling Stone Greatest Guitarists' list - Dream On ♦ Aerosmith
Här hittar ni hela listan.

A song from an artist that has a weird dress sense4x4 ♦ Miley Cyrus
Syftar på den här Dirty Hippie-grejen Miley håller på med atm. It's weird but kewl 2.

A song by an band I hate - Story of My Life ♦ One Direction
Hata är ett starkt ord, men jag tycker inte alls om One Direction. Jag gillar inte pojkbands-pop över huvud taget. Den här låten är dock okej, men inget jag skulle lyssna på i vanliga fall. Fast det finns en annan artist jag egentligen avskyr på riktigt, men han förtjänar inte en plats i min lista, så det så.

If they made a film about my life, this would be the end credits song - Cat And Mouse ♦ The Red Jumpsuit Apparatus
Ja, för att mitt liv är så himla värt att göra en film av. Cirka 0 pers skulle gå och se den. Jag själv har dock kommit på en filmidé som är inspirerad / löst baserad på mitt liv 2011-2013, och denna låt hör ihop med slutet.

Alla 78 av 100 låtar från musiklistan är publicerade ova here!

Stickeeeeeeeers!

 
18 september - Something new
Jag fick fnatt för någon vecka sedan och köpte upp halva Ebay's tillgångar av klistermärken. Sedan dess har det dykt upp massa glittery-kawaii-awesomeness i min brevlåda. Awwww *-* MAN KAN ALDRIG HA FÖR MÅNGA KLISTERMÄRKEN! AAAAAHHHH SHINY DINOSAURS!

Lord James & Vicky Fuentes on video

 
Klippte ihop en film med mina katter. Becös catz awr cewt. Tänkte egentligen lägga upp den till gårdagens September Challenge-tema, What makes you smile?, men självklart strulade Sony Vegas (programmet jag redigerar film i). Mina katter får mig i alla fall att le. De är mina bebisar och jag älskar dem mest i hela världen. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

I had a little piece of heaven

 
17 september - What makes you smile?
Varje gång jag tänker på Avenged Sevenfold-konserten i Göteborg den 24 juni. Det var lycka på hög nivå. Den underbaraste konserten jag någonsin varit på. Då jag inser att det finns en chans att jag kommer få vara med i deras live-dvd (snällaaaaaaaaaaa, låt det hända). Varje gång jag ser min TLoZ-tatuering och minns att Matt såg den från scenen, och att han noterade hur mycket jag log. Det får mig att le så himla hårt. Omg I can't asdfghjcvhb.

Explicit content


16 september - Black & white
Sweatshirt, H&M ▾ Shorts, UNIF (det är nitar på sidorna) ▾ Boots, River Island

Är det bara jag, eller har denna september varit väldigt varm? Folk tjatar om höstmode. Stickade tröjor och halsdukar. Jag går gärna barbent ett tag till. Because I can. Om mornarna värmer cykelturen, på dagen värmer solen. Alltså, seriöst, jag svettas?! #itsnotevenfunny

Vicky Fuentes

 
15 september - Close-up
Dagens bild får min lilla buskatt Vicky stå för. Dagens lägesuppdatering: Jag har härmed börjat läsa Samhällskunskap 1b. Tydligen var det ju så att det enda ämnet jag fick IG i på gymnasiet skulle komma att ha betydelse i framtiden. Sighhhh. Hoppas det går bättre denna gång.

Riksdagsvalet

 
14 september - Something I want
Att Sverigedemokraterna går / åker ut ur riksdagen.

Hoppas verkligen att alla ni som är över 18 har röstat. Jag röstade i torsdags. Denna gång fick det bli ett annat parti än 2010, vilket var första gången jag fick rösta.

30-årsfest

 
Min kusin Mattias fyllde 30 i veckan som var, självklart blev det fest. Paintball, Mölkky, öl, middag, tårtor (som jag spenderade hela fredagen med att baka), dans och parteeeyyyy. Fett bra dag. Jag tror jag har världens bästa kusiner.

La Dolce Vita


13 september - After dark

Hatar att det alltid ska komma någon och förstöra sånna här challenges genom att vara helt oseriösa #jag. Nä, meeeeeen. Är på fest ikväll. Min kusin fyller 30 och spenderade hela gårdagen med att baka tårta (och se The Walking Dead, #sorrynotsorry).

Bästa tv-serierna

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

12 september - Favourite tv-shows
Oh yes, bra tv-serier är typ det bästa som finns, here we go.

THE 100 (2014-)
Status: Andra säsongen börjar sändas den 22 oktober.
Handling: 97 år efter att ett kärnvapenkrig dödat alla på jorden, sänder de enda överlevande (människorna på rymdstationen The Ark) ner 100 ungdomar på jorden för att se om den är möjlig att återigen bosätta sig på, eftersom syret på rymdstationen håller på att ta slut.
Varför en favorit: En lite annorlunda ungdomsserie om överlevnad efter jordens "undergång", sjukt spännande.


90210 (2008-2013)
Status: Nedlagd efter fem säsonger.
Handling: En familj från Kansas bosätter sig i Beverly Hills, och de två tonåringarna i familjen tvingas anpassa sig till West Beverly Hills High's ökända och dramatiska liv.
Varför en favorit: Ah, so much drama! I just love it. Men jag får också en feel good-känsla av den. Första säsongen börjar rätt lame, och hela andra säsongen är jobbig pga Annie's situation med det där creepy typen. But it's oh so addictive och Liam är het. K, bye.


FLASHFORWARD (2009-2010)
Status: Nedlagd efter en säsong.
Handling: Hela jordens befolkning svimmar i ca 2 minuter och 17 sekunder, och får se glimtar ur deras framtid. En FBI-firma tar sig an uppdraget att ta reda på vad eller vilka som orsakade det hela.
Varför en favorit: Älskar kriminalare, speciellt då de har lite övernaturliga, men ändå logiska element. Hade verkligen förtjänat mer än en säsong.

GAME OF THRONES (2011-)
Status: Femte säsongen börjar sändas i april 2015.
Handling: Ett halvt dussin adliga familjer/personer kämpar om The Iron Throne, samtidigt som andra faror hotar uppe i norr. Baserat på George R. R. Martin's böcker.
Varför en favorit: Ett fantasy-drama som är enormt välgjort, brutalt och beroendeframkallande. Trots att det råder en väldigt taskig kvinnosyn i Westeros och Essos, så har serien även ett starka och beundransvärda kvinnliga karaktärer i form av Arya Stark, Brienne of Tarth och Daenerys Targaryen.


GLEE (2009-2015)
Status: Sjätte och sista säsongen börjar sändas under våren 2015.
Handling: Behöver jag verkligen förklara Glee? All right... Ett gäng skolelever, de flesta utstötta, finner hopp och styrka genom att joina skolans kör aka Glee-club. And oh, de gör covers av kända låtar heeeeela tiden.
Varför en favorit: Trots att de bara kör mainstreama låtar som jag inte lyssnar på så är det alltid kul med något orginellt som en serie i musikal-stuk. Feel good and so on.


GOSSIP GIRL (2007-2012)
Status: Nedlagd efter sex säsonger.
Handling: Följer ett gäng rika tonåringar som bor på Upper East Side i NYC. De går på privatskolor, lever livet och Gossip Girl skriver massa skvaller om dem på sin blogg. Som gjort för drama i överflöd, vilket det också är.
Varför en favorit: Av samma anledning som för 90210, fast i denna serie är alla extremt snoffsiga, ytliga och har garderobsinnehåll till värde av miljoner. Så olikt mitt liv det bara kan bli. Ett stort plus för att serien fick ett riktigt avslut.


HEROES (2006-2010)
Status: Nedlagd efter fyra säsonger, men nästa år kommer Heroes Reborn, en slags uppföljare.
Handling: Ett fåtal människor världen över upptäcker att de besitter övernaturliga förmågor.
Varför en favorit: Älskar då vanliga människor upptäcker att de har superkrafter. Det är så coolt! Och så finns det självklart villians för spänningens skull.


LOST
(2004-2010)
Status: Nedlagd efter sex säsonger.
Handling: Ett plan krashar på en tropisk ö och de överlevande tvingas jobba tillsammans för att hålla sig vid liv, samt hitta ett sätt att komma hem. Men ön de hamnar på döljer många hemligheter. Dun dun duuuuu!
Varför en favorit: En av världens mest omtalade serier. Ja, den spårar, men den är samtidigt så sjukt bra och spännande och mystisk att den är värd alla 121 avsnitt man måste plöja igenom. Utom det sista, för det sög.


VERONICA MARS (2004-2007)
Status: Nedlagd efter tre säsonger.
Handling: Veronica går i High School och extraknäcker som detektiv. Dessutom har hennes pappa precis förlorat posten som stans sheriff och hennes bästa vän blivit mördad. 
Varför en favorit: För att Veronica är bad-ass, och löser fall like a baws.


THE WALKING DEAD (2010-)
Status: Femte säsongen börjar sändas den 12 oktober. I nuläget har jag kommit till säsong tre.
Handling: Världen har drabbats av en Zombie-invasion, och man får följa hur en grupp överlevande klarar av livet i denna brutala värld, med en skräck för att själv bli infekterad. 
Varför en favorit: Det är en välgjord serie, det känns verkligt trots att det är overkligt. Dessutom har den en handling, med drama och karaktärer med personligheter, och inte bara gore.
Har sett avsnitt på avsnitt de senaste dagarna, so I'm kinda into this shit atm.

Datumen gäller för USA, inga konstigheter. Sedan finns det cirka 100 andra serier jag ville börja se/ge en chans.
Vilka är era favoritserier?

Sorry I'm Fizzy Today

 
11 september - Something pink
Bär korallrosa Sorry I'm Fizzy Today idag, från OPI's Coca Cola-kollektion. Värsta sommarfärgen, but idgaf. Det krävdes tre lager för att det skulle täcka helt.

Jag saknar fortfarande New York


Här är fler bilder ur min dagbok / smash book från New York-resan förra året. Förra inlägget hittar ni här. Mina dagböcker är typ det enda jag är nöjd med i mitt liv </3


Masquerade

 
10 september - Self portrait
Fattar inte att jag fortfarande inte lagt upp bilderna från då jag klädde upp mig alá Maskered-bal. Detta var alltså i början av juni. Damn. Älskar i alla fall masken. Har en till också, men den passar inte min näsa och mina ögon.

SkellefteåEn hög bilder från helgen i Skellefteå. Fick Avenged Sevenfold's Waking The Fallen Resurrected i födelsedagspresent av Twiggy, så vi kikade på den medföljande dvd:n samt hela konserten i Göteborg 24/6 på Youtube. Glädjeeeeeee. Vi åt massa god mat, var en vända på krogen (hade förväntat mig ett pundarställe pga de rykten jag fick höra, men det visade sig vara ett stort ställe på två våningar med kristallkronor i taken, haha) och myste med katterna. Bra helg ♥

Gissa frukosten

 
9 september - Breakfast
I failed so hard today. Jag tänkte att "Bloggen och allt vad det innebär kan faktiskt vänta tills efter jag ätit frukost". Men så kunde det inte det :PpPPPPPPPPpppp. Så ni får gissa #lame. Bilden är en ledtråd. Att jag såg The Walking Dead medan jag åt är inte det.

Rätt svar (markera nedan):
Blåbärsyoghurt med mandel, vatten med citron, vetekaka med gurka.
Hade ni något rätt?

Jag läser inte bloggar varje dag, men...

 
8 september - Blogs I read everyday
De som dykt upp på Bloglovin'. Läser inte bloggar varje dag. Alla bloggar jag följer (t.ex de bästa modebloggarna) uppdaterar inte ens dagligen. Men mina favoriter av de som uppdaterar oftast är Bloggkommentatorerna, Candie, Kenzas, Sminkan & Emma, Tjuvlyssnat, Transfrans, Trehundrasextiofemdagarnu, Twiggy's blogg... Ja, det var väl de.

Bilderna är från respektive blogg.

Vacker med och utan spackel

 
7 september - Everyday makeup
1. Ögonbrynspenna! Det är det viktigaste! Jag har knappt några ögonbryn annars, eftersom de nästintill är transparenta. Oftast är detta det enda i sminkväg jag använder.
2. Rosa rouge, svart mascara, någon typ av brun / nudefärgad ögonskugga. Använder nästan aldrig foundation längre, eftersom jag är ganska nöjd med hur min hy ser ut ändå, så att skippa den känns mest hälsosamt. Använder bara foundation vid speciella tillfällen. Typ julafton. LOL.

Lite mindre komplicerat än för två år sedan.

❀ ⋆ ✿ ⋆ ❀

For September 7th
 
 
Glitter Words

Hej. Jag fyller år idag. Firar min dag i Skellefteå (hehe, yeah, drog hit i fredags, hann inte blogga något om det)
till att börja med, rullar hemåt i eftermiddag, och imorgon blir det födelsedagsfika med familjen.

Framtiden finns inte än

 
6 september - What are you looking forward to?
Jag ser typ inte fram emot något. Jag fyller år imorgon, men jag vill vara forever 21 ju. Jag ska ut på äventyr över jul och nyår, men det känns så overkligt och långt bort att jag inte tror på det. Och konserterna jag bloggade om i måndags är inget jag riktigt kan spika redan nu. Mest ser jag fram emot att komma härifrån och äntligen börja plugga, men jag vet inte ens om jag kommer att komma in någonstans. Huhuhu. FML.

Men jag ser fram emot att min mamma ska flytta till lägenhet bara några hus bort från mig. Yay. Det betyder även att pappa kaaaanske kommer att flytta tillbaka till huset och jag kommer få bättre tillfälle att träffa honom igen. #hopeful

Angående bilden... Öh, vet inte tbh.

Anniversary

 
Idag är det precis ett år sedan jag och Kim förlovade oss. Egentligen frågade han "Will you marry me", men efter en lång stund av tystnad följt av några kloka ord från min sida insåg vi båda att giftermål ligger långt in i framtiden (om det ens är nödvändigt någonsin). Det var fint i alla fall. I toppen av Empire State Building. Precis som Chuck Bass tänkte göra för Blair Waldorf i Gossip Girl, men vi alla vet ju vad som hände med det (dhbvahgbvkhbg, worst season finale ever).

Applikationer

 
5 september - Favorite apps on my phone
Tbh, jag är ingen app-ig person. Jag sitter inte på massa gömda app-skatter, utan de jag använder är väldigt standard. Here you go:

IMDb. Cirka den viktigaste appen som finns. När man ser på film och så dyker en skådis upp som man känner igen - kolla IMDb varifrån. Och för att hålla koll på sina serier - Air dates, antal avsnitt per säsong and whatnot, "åh har hen varit med i någon sevärd film?"

Anteckningar. För att akut kunna skriva upp tankar, blogg-idéer, grymma quotes samt uppdatera inköpslistan.

Instagram. Pga mainstream. Det är kul att se everyday-life bilder av vänner, släktingar och Miley Cyrus.

Youtube. För att det är najs att ligga och kolla på Teens React och 5SOS videos. Min skärm har perfekt storlek (inte för stor och inte för liten) för denna sysselsättning. Looks fierce.

Facebook. För att det är skittråkigt att kolla Facebook på datorn. Hamnar dock alltid på Smoshpit (en hemsida-ish) istället av någon anledning. Förmodligen för att jag tröttnar på Facebook efter fem minuter och Smosh länkar alltid till massa roliga saker.

Ni får gärna komma med tips på bra och användbara appar! OBS. Jag gillar inte mobilspel.

Everyday wear

 
4 september - Everyday wear
Fattade först inte denna, men tydligen betyder det något man har på sig varje dag. I mitt fall är det min förlovningsring (finns inget annat smycke jag vill ha på mig varje dag, jag måste variera mig) och underlacket Grow Stronger från Essie som jag alltid har underst då jag målar naglarna.

Jag saknar New York


Idag är det exakt ett år sedan jag åkte utanför Europa för första, och hittills enda, gången. Oh well, eftersom planet blev försenat 11 timmar så blir det väl egentligen imorgon, but idgaf. Så. New York. Den mest fantastiska staden jag någonsin besökt. Men istället för att lägga upp bilder jag redan visat (kolla in denna kategori) till min throwback, tänkte jag visa uppslag ur min dagbok / smash book.


Fortsättning följer nästa vecka...

I mina väskor


3 september - In my bag

Har jag en liten väska brukar jag ha telefonen, plånbok (egentligen ett cigarettetui från Urban Outfitters), nycklar, papper eller servett, lipbalm (superviktigt), fickspegel och iPod med hörlurar (nej, jag vill inte ha min musik på mobilen). Har jag läppstift har jag självklart med mig det istället för lipbalm. Brukar även ha med mig tuggummi och en penna.
Om jag har min ryggsäck (eller axelremsväska modell större) får jag obviously plats med mer. Typ paraply boken jag läser, skrivbok och mössa (what if dålig hårdag plötsligt händer).

That's what Cobain said


2 september - Outfit of the day
Har glitit runt i en tisha prydd med en Kurt Cobain-quote (från H&M), samt mina relativt nya booooots (från River Island). Seriöst, them boots, de är helt perfekta. Kommer bo i dem hela hösten och vintern och resten av mitt liv. Naglarna är lackade med China Glaze Liquid Leather och Klean Color Chunky Black Holo. Fierce. + att mina Mickey Mouse-trosor är enormt sexiga.

September challenge / Details of my home


Snubblade förbi hos Beatrice som skapat denna September Challenge, och eftersom jag känner att min blogginspiration inte är på topp säger jag: "Challenge accepted". Men var lite busig och flyttade "20 things about myself" till den 20:e. It begged me!


1 september - Details of my home
"Home" istället för det ursprungliga "Room" eftersom jag bor i en 2:a högst upp i ett trähus med min sambo-fästman-bästavän-soulmate Kim. Gick på skattjakt (läs: detaljjakt) och fann utlänska soft-drink-burkar, miniatyr-dalahäst, disk, tandborstar, nagellack, fett många halsband, glasburkar, doftljus och massa pennor.

OH MY GOD, YES

________________________________________________________________________________________________

Mars 2015 kommer vara en helt underbar månad konsertmässigt. Alltsåååååååå I gotta go. Lyssnar inte på
Sleeping With Sirens så mycket längre, men de är must sees och Pierce The Veil vill jag se igen ♥ Det första
eventet känns bara bad ass. Architects är bra, Every Time I Die är bra, Blessthefallär bra. Ah! Enough said.