Att skriva av sig

Bilden har inget med inlägget att göra

Ganska ofta kommer jag på saker jag kan skriva om här, men ganska ofta orkar jag inte få det från idéer till skrift. Det har jag sagt förut. Men vissa saker jag vill skriva om platsar inte här på min blogg. Jag har en väldigt liten blogg, men alla som vill kan ändå läsa det jag publicerar här och då vill jag inte skriva vad som helst. Vissa saker är för personliga och privata för att signeras med mitt namn och ansikte, men jag vill ändå dela med mig av dem och få respons.

Fattar ni vad jag menar?

Starta en lösenordskyddad eller anonym blogg är inte ett alternativ här. Jag har en privat dagbok där jag kan skriva vad fan jag vill, och det tar för mycket tid och energi att starta en helt ny blogg med en någorlunda stor läsarskara för kanske tre ynka texter.

Jag tycker att det borde finnas en blogg som består av massa olika människors texter. Tankar, åsikter och upplevelser. Att när man vill skriva av sig kan man göra det, skicka in sin text och få den publicerad anonymt. Jag skulle läsa en sådan blogg. Typ som Le Love fast på svenska och utan någon nisch. Det kanske redan finns? Lemme know!



▾ bexollila säger:

vilken himlans smart idé du kanske borde starta upp ngt sånt :o?

Svar: Som jag skrev, det känns väldigt tidskrävande, speciellt att lyckas få ett bra läsarantal till att börja med. Men ska absolut fundera vidare på det!
Ida ☯ the sky under the sea

2014-11-20 ✖ 22:16:51
http://nattstad.se/bexollila
▾ ♫♪ sandra säger:

Känner så igen mig i det där. Skriver själv i en 'dagbok' när jag behöver skriva av mig och har funderat över att publicera men samtidigt så känns det för privat och deppigt att publicera på ens blogg. Låter som en bra grej med en sådan sida, oklart dock om jag skulle våga skicka in men skulle absolut läsa!

Svar: Jag är rätt dålig på att skriva ner vissa sorts texter i min dagbok, eftersom de är mer "bloggstil" på dem... Men tur att du iaf kan skriva av sig, ibland är det ju det viktigaste, inte att andra ska läsa ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2014-11-20 ✖ 22:24:14
http://www.sandramusic.spotlife.se
▾ MATILDA säger:

SÅ smart ide!! Starta det tycker jag, eller starta en blogg där du enbart skriver av dig. Jag har en gammal blogg som jag funderar på att börja använda till en skriv blogg men bara massa texter :)

Svar: Jag vill, men känner att det kommer bli riktigt tidskrävande så jag får se. Att skapa en blogg där jag bara skriver av mig på kommer tyvärr inte ge mig respons. Jag vill liksom höra andras åsikter och tankar inom ämnena jag skriver om. :)
Ida ☯ the sky under the sea

2014-11-21 ✖ 11:47:14
http://matildays.se
▾ Twiggy Lundberg säger:

Det skulle ju faktiskt vara en idé! Då blir det liksom helt anonymt också.

Svar: Ja eller hur, och samtidigt nå ut till många ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2014-11-21 ✖ 12:40:29
http://shadowoftheday.blogg.se/
▾ Twiggy Lundberg säger:

Om man bara kommer på ett bra upplägg skulle man ju faktiskt kunna starta nåt sånt :)

Svar: Jovisst! Men det känns fortfarande som att det krävs mycket energi och tid innan den ens blir någorlunda stor. Vill liksom inte ha så att att man måste gå och ragga läsare genom att kommentera andras bloggar varje dag för att komma upp i 100 besökare typ :O Vill att fokus ska ligga på att publicera bra texter, och det är nog tidskrävande. Men aja, får se. Kanske är lättare om man är två som jobbar med den ^^
Ida ☯ the sky under the sea

2014-11-21 ✖ 19:17:10
http://shadowoftheday.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback