A downfall


Because everytime you leave is a reminder of when we didn't exist.

I was a lonley soul no one ever saw.
You know, sometimes love comes naturally, and sometimes it doesn't come at all.

There will always be downfalls.
Tonight was a downfall.

Inget mer.

PS. Bli aldrig som jag.

 Rosorna

Can't drown my demons they know how to swim

 
Härom veckan skrev jag att jag inte vågade gå ut och promenera så som jag brukat, eftersom jag var rädd för vad som skulle kunna hända då jag är ensam med mina tankar. I lördags bestämde Kim att vi ska börja promenera i alla fall någon gång i veckan. Said and done. Det handlar inte om några längre sträckor, men det är bättre än inget. De två senaste gångerna har jag till och med gått själv. OMG. Jag klarade det. Jag dog inte.

Och idag var jag och simmade med Harriet. Jag tänkte räkna längder men tappade bort mig efter 11. En dryg timme blev det i alla fall. Hej, träningsvärk.
Har inte motionerat på över ett år så det här var riktigt skönt. Älskar att vara i vatten. Gym är inget alternativ för mig, för det tycker jag är skittråkigt. Kan typ träningscykla eller liknande, men då måste jag ha en bra tv-serie att se på samtidigt. Skulle defenitivt börja simma oftare om jag hade haft råd. Eller så får jag ta mig råd.

Louis Vuitton


Jag vet att det här är tredje nagelinlägget på jättekort tid men alltsååååå jag har ju Louis Vuitton-naglar! Värsta lyxen ju. Okej just kidding.
Jag fick hem massa kul nagelpynt häromdagen, bland annat massa märkeslogor (var egentligen bara ute efter Chanel) så jag fixade dessa naglar igårkväll. Fab.

Har använt mig av Deborah Lippmann Good Girl Gone Bad (som är fritt från de fem farligaste ämnena som finns i nagellack, hur bra) och OPI Don't Pretzel My Buttons. Har två lager av dem båda och massa Seche Vite över.


Gillar ni mina nagellacksinlägg, eller är det bara de som kommenterar för att få läsare?

3 dl UNIF och 6 dl ångest

 
Det här är mitt första, och hittills enda, plagg från UNIF. Mitt ångestköp.

Köpte en storlek förliten #stupidasshit #dummamig. ÅHHHH. Ville typ grina, för då man köper saker på Members.com har man ingen bytesrätt, eftersom allt där är tidsbegränsade kampanjer (man få givetvis returnera). Vet nu hur mycket det tog emot att skicka tillbaka dem??? Älskar dem, men vem vill ha shorts som sitter så tajt att man hellre går naken, anyday, anywhere? Satt som en desperat oskuld och Googlade runt efter en annan återförsäljare. Hittade dem på rea på Nelly.com. Får leva med att de nya är en storlek för stor. Vad gör man inte för kärleken för att rädda sitt shopping-ångest-fyllda hjärta?

Vi har nu varit ett lyckligt par i tre månader. Och eftersom polygami är tillåtet i UNIF-världen längtar jag efter att fylla min garderob med mer UNIF.

UNIF.

UNIF.

UNF.

Unf.

He got stung by a bee


Hahaah OMG I can't. Såg den här hunden på 9GAG's Instagram och var tvungen att använda den till alla mina kontakter (nåväl, alla utom mamma och Kim). Så snygg.

PS. Jag vet att jag har skitmånga kontakter. Sorry for being popular liksom #foreveralone

Fem låtar

Ur Bloggutmaning365. Igår var det dag 54 och temat för vecka 8 var musik.

054. 5 låtar du rekommenderar
En klassiker.

En fin låt om att bry sig.

En låt man blir glad av.

En låt med ett grymt intro.

En låt som blev bortglömd, men som jag nu älskar.


Bloggutmaning365 är skapad av Liie.
HÄR hittar ni min 365-blogg.

All sparkly but not shit-free


Fyra lager Klean Color Holo Chrome och ett lager Seche Vite. Första bilden gör färgen rättvisa, det är inte så blått som det ser ut att vara i GIF:en.

Har gått igenom mina Klean Color-nagellack i helgen. Köpte 13 stycken i höstas för att de var asbilliga, men ångrade det ganska snabbt. Har bestämt mig för att göra mig av med sju av dem, men de andra sex tycker jag om så mycket att jag sparar dem tills jag hittar ersättare. Det vill säga samma eller liknande nyans av ett annat märke.
Anledningen är att jag inte är säker på om Klean Color är Big 3-fritt. Har Googlat och de flesta säger att det INTE är det och med tanke på den väldigt starka lukten (känns som att man får cancer bara man öppnar flaskan) röstar jag bort Klean Color. Det handlar alltså inte om att det är dåliga lack att måla med (well, det beror ju på hur man ser det).
Nagellack som är Big 3-fria har tagit bort DBP, Formaldehyd och Toluen, som är de tre värsta ämnena som finns i nagellack. Läs mer om det HÄR.

Jag vet inte hur det ligger till med Depend, IsaDora, och H&M. Tänker spara de jag har och ersätta dem allt eftersom, när jag hittar rätt nyans men av ett bättre märke.

#hashtags b/c YOLO


Så. När dessa fyrkanter började användas mer och mer flitigt under namnet hashtag bojkottade jag dem till en början. To hip for me yo. Men sedan, inte långt senare började min hjärta ticka lite extra vid åsynen av en # och mina fingrar kliade i önskan om att få använda dem. Skämmigt tyckte jag. Folk kommer ju tro att jag tror att jag är cool eller nåt. Men grejen är att jag älskar att använda hashtags, men jag gör det ironiskt, eller ironically som det heter på engelska. FATTAR NI? JAG ANVÄNDER HASHTAGS IRONISKT? FÖR ATT GÖRA NARR AV GREJEN? FATTAR NI?

Fast nu har det gått så långt att jag börjar tveka. Är det verkligen med ironi jag använder # # # nu förtiden? JAG VET INTE! I'VE TOTALLY LOST MYSELF! I DON'T KNOW WHO I AM ANYMOREEEEEEE!

Om ni mot förmodan inte riktigt fattar vad jag dillar (ännu ett ord jag använder ironiskt, det är en lång historia) om här eller vill lära er mer om fenomenet TRYCK HÄR OCH HÄR! Psst. Det är danisnotonfire ♥



PS. Fattar dock inte vad Asia tycker är så märkvärt med att ett Miley-fan-som-vet-vilka-AC/DC-är-men-hellre-lyssnar-på-Avenged-Sevenfold-och-Blue-Öyster-Cult använder hashtags.

Mobilskalspyssel


Jag har en LG G2. Om man har en LG G2 finns det typ två skal att välja mellan. TVÅ. Känner mig så diskriminerad. Men jag är en #kreativchey (kreativ person av kvinnligt kön på svenska) så jag gör härmed mina egna skal. Igår pysslade jag ihop ett lekfullt #kawaii och idag ett blingigt fiskfjäll. Huhu. Less is not more liksom.

Det första                                                    Det andra
Blått skal från Ebay                                        Svart skal från Ebay
Klistermärken från Ebay                                 Två par örhängen från BikBok
Nailart-pärlor från Ebay                                   Kedjor från Pagoni(.se)
Superlim                                                        Superlim
                                                                    (förstår ni hur svårt det var att få till det fint vid hålet för kameran)

Det här var skitkul. Ska lätt göra fler. Och ska lätt ta en kurs i hur man unviker att få lim överallt där det i n t e ska vara.

Skulle ni tycka det var kul att se fler egengjorda skal?

Yollibox

 
Lovade ett par gurls att skriva vad jag tyckte om den här frysna yoghurten vid namn Yollibox. Alrighty then.

Jag köpte mango eftersom det är den godaste frukten som finns i hela världen. Finns bland annat choklad, jordgubb och passionsfrukt också, de andra smakerna minns jag inte. Hum. Smakar som en blandning av glass och sorbet. Visst var den god, men inget wow-moment. Äter hellre en mango i fruktform. Står som tips på kartongen att äta froyon tillsammans med frukt, bär eller nötter. Det låter faktiskt som en bra idé.
Men eftersom jag verkligen inte är någon glassoman längre borde ni inte lyssna på mig. Är man glass- eller sorbetälskare tror jag garanterat att den kommer gå hem! Smakar inte lika sött som vanlig glass, plus på det. Fresh and stuff. Skulle vilja testa den med choklad med förhoppningar om att den inte ska vara lika mäktig och sliskig som vanlig chokladglass. Hua.

Love, angel, music, baby


OPI Love.Angel.Music.Baby från Gwen Stefani-kollektionen. Ett matt guldfärgat lack i en kall ton. Bra tycker jag, eftersom jag inte är så förtjust i guld med mycket gult i. Bär två lager ovanpå Essie Grow Stronger basecoat.

Var super-exited då jag hörde att Gwen Stefani tagit fram en kollektion tillsammans med OPI, men ändrade mig rätt snabbt. De sex nyanserna är väldigt fina, speciellt de två matta lacken, men inget som riktigt skrek på mig. Har redan fler silverglitter än jag hinner använda, har redan hittat det bästa silverchrome-lacket och det mörkröda liknar det ur 2013's Holiday Collection för mycket (fick det i julklapp). Så det inget jag kände att jag riktigt behöver i min samling. Är väl lite sugen på det andra matta lacket (det svarta) och kanske även det rosa (har nästan inga rosa nagellack), men samtidigt finns det andra lack här i världen jag hellre vill ha. Till exempel från China Glaze och gamla OPI-kollektioner.


Dagsrapport

Norge

Idag sov jag bort halva dagen. Vaknade kvart i sju då Kim drog till jobbet, och trots att jag inte kunde somna om låg jag kvar. Låg kvar tills jag blev trött så att jag kunde sova bort halva dagen. Värt

Min psykolog tycker att jag borde ta tag i att göra något jag tycker är kul. Något jag vill göra, men inte orkat. Sådant som kan få mig att må bra. Och sedan kan jag satsa på jobb eller utbildning.
Det låter vettigt.

Förut promenerade jag mycket. I början av förra året rann det ut i sanden. Mina promenader brukade få mig att må bättre. De var snälla mot mig. Lättande.
Nuförtiden känner jag inte för det. Jag vågar inte. Jag är rädd. Jag vågar inte lämna mig själv med mina tankar. Är rädd att jag kommer stå där med mina tysta skrik och panikfyllda tårar. Det har liksom hänt. Jag brukar försöka tvinga mig själv att tänka på något bra. Hittar på andra verkligheter, en värld jag är gud över. Men det brukar ändå sluta i helvetet i alla fall. Det brukar alltid sluta i mörka rum.
Inte ens musik hjälper. Bara krogen-musik och låtar jag kan texten till funkar. Jag måste kunna hela texten. Missar jag ett ord svävar mina tankar bort mot förbjudna platser. Och ni ska veta att jag är sämst på att få in låttexter om jag inte suttit med låten på Musixmatch tiotals gånger.

Därför är det kört.

Kan inte promenera med mina vänner heller. Jobb och plugg och jobb och plugg och en skvätt anti-träning. Är för asocial för att hitta någon främlig. Och främlingar som inte bryter isen med hej-vad-gör-du-om-dagarna-plugg-eller-jobb-och-vart-vill-du-i-framtiden existerar väl inte. Man ba "I nuläget håller jag på att utbilda mig till fjärilskidnappare, tror verkligen att det är en resurs som kommer behövas mycket i framtiden. Skadedjur och allt det där".
Fuck. Jag. Orkar. Inte.

MVH ja-e-int-bitter och imorgon-ska-jag-blogga-om-mitt-nya-nagellack

Let's taco 'bout it



Har bloggtorka. Nej, nu ljög jag. Är halvbakis och orkar inte blogga. Skål.

Impulsshopping

Excuse the katt. Han kan bara inte låta bli att photobomba #attentionwhore

Då jag ska köpa något brukar jag alltid tänka efter både en och två gånger innan. Det gäller allt. Kläder, böcker, inredning, pysselsaker och till och med nagellack. Utom livsmedel. Goddammit alltså. Kan inte gå in i en livsmedelsbutik utan att köpa något (inte för att man så ofta går in i en sån butik bara för att fönstershoppa).

Var precis på Willy's, för ett par vänner behövde lite grejs osv osv. Ändå lämnade j a g butiken med tre lime, popcorn-krydda och frozen yoghurt. Couldn't resist alltså. Hur fin ser inte Yolliboxen ut liksom? Det finns inte mycket som är bättre än glass, förutom frozen yoghurt och sorbet. I. Just. Had. To. Så jag kan ju förstå ni som kommer med ursäkter som "Ahmen de skrek mitt namn" då någon ifrågasätter ert nya skoinköp. Jag är likadan. På maraffärer.

Har någon av er testat Yollibox? Är det YUM eller EW?

Some shit about me


Ibland är jag på H&M och provar en tröje

▴ Förra vintern lyssnade jag väldigt mycket på Ed Sheeran, och mådde skit större delen av tiden. Nu kan jag inte längre lyssna på Ed utan att må illa för alla hans låtar är hemsökta av mina demoner.

▴ Jag känner ofta att jag föddes i helt fel stad två år för tidigt (jag är född 1992 i Örnsköldsvik och där bor jag fortfarande).

▴ Jag har endast besökt fyra länder förutom Sverige. Danmark en gång (roadtrip), Norge en gång (roadtrip) Storbritannien två gånger (Manchester, Donington och London) och USA en gång (New York). Allt utom Danmark hände förra året.

▴ Jag är ett Miley Cyrus-fan och älskar Demi Lovato, och så har det varit sedan de släppte sina första album.

▴ Jag har skrivit dagbok sedan jag var 12 år. För bara några år sedan hade jag mina dagböcker som prio ett att rädda om mitt hem skulle börja brinna. Nu skulle jag bara känna mig lättad om de försvann. Har slängt den från nian och bränt tre från gymnasiet.

▴ Jag börjar varje dag med att äta en morot.

Winter is coming


OMFG! Kolla vad jag hittade i bokhyllan! Ja, i bokhyllan! Hade helt glömt bort den. Köpte den till Kim i somras för att det var hans half birthday (han blev alltså 20,5 år den dagen). Såg inte på Game of Thrones själv då, så den var inte så intressant för mig. MEN NU ÄR DEN DET! Tror ni jag blev glad! Det är en skitfin bok, med massa fina bilder från serien, lite behind the scenes och massa fakta om karaktärerna, husen och allt annat viktigt man behöver veta. Underbart.

Coney Island

 
New York, 11 september 2013
Nu är det dags för sista New York-inlägget Ni tror jag vill tillbaka?
Vill typ grina. Så mycket längtar jag tillbaka.


Underhållning på tunnelbanan. Tre killar och en cd-spelare. Kändes nästan som i Step Up 2-filmen.


Ja, vi fick för oss att åka till Coney Island. Lite random sådär.
Det var dödsvarmt så varför inte dra närmare havet liksom? Dessutom kändes det lite udda, och udda är bra.

Det var skitlångt dit! Slutstationen av gula linjen Q. Tog över en timme med tunnelbanan.
Småcoolt ställe var det i alla fall. Kändes inte som New York längre.

 
Nöjesparken var stängd för säsongen så det blev beachen. Man fick inte bada.
Vi åt friterad lunch och drack öl istället.


Manhattans skyline sett från Queens. Bilden jag hade som header förra året.

 
Bye bye stora äpplet.

Regn


Johnny var Evas hjärtas låga


Fick besök av Malin idag, och vi såg på Känn ingen sorg. Har velat se den så länge nu. Åh, jag gillade den. Svenska filmer är lite svåra tycker jag. Endera är de skitdåliga eller så är de väldigt fina. Den här var fin. Lite jobbig också, men mest fin. Är lite kär i Johnnys lägenhet. Älskar hur de baserat filmen på musik. På låttexter. Att personerna i låtarna gett namn till karaktärerna. Nu är jag inte något Håkan Hellström-fan, men man kan bara inte hata honom. Sånna som han vet hur man ska göra musik på svenska. Inget meningslöst melodifestivalen-dansbands-skit.

Bildkällor etttvå ♦ tre

Grattis katten


♥ Idag fyller min katt Lord James Silverstein I ett helt år. Min fluffboll ♥

På första bilden är han tre månader och andra bilden togs i lördags.


The rev - oljemålningen


Bara för att idag skulle ha varit Jimmys 33:e födelsedag.
♥ We miss you ♥

Snart tre år sedan jag målade den nu, och den har ännu inte fått någon ram. Such a shame.

Her Bright Skies


Skitbra. Musiken, rocken, energin på scen, nostalgin (om man kan kalla något fyra år gammalt för nostalgi). Och deras klädstilar *droooool*. Iwantyounakedinmybedrightnow (för jag tror de är lika heta utan de perfekta kläderna på, smala killar i tatueringar liksom). Åh, vad jag hade älskat dem ännu mer i en större publik. Publiken gör mycket. De var perfekta, men publiken lite väl liten (men vi gjorde så gott vi kunde, right?).
Är riktigt glad över att de faktiskt tog sig tid att komma till Örnsköldsvik, för att spela för ca 25 pers. SERIÖST? Jag är så himla besviken på den här staden. Ett sånt här bra band ska kunna ta 300 spänn i inträde och kunna förvänta sig fullsatt (det är inte stora lokaler vi snackar om i det här fallet, och inträdet låg på ynka 60 eller 40 spänn). De har turnerat i USA och hängt med BryanStars for fuck sake! I mars spelar de bland annat i Tyskland och England (förband till inga mindre än Eskimo Callboy, loveeeee) och fan vad jag är sugen på att fara.

#hatarövikpgadettaochskalämnastannupåengång

Två fina


Den första. Den här bilden gör mig glad. Fantiserar att de är min framtida familj. Perfekt stil ♥

Den andra. Så himla bra lista, Adam. Det bästa är att man kan se den från två perspektiv. Stort och livsavgörande eller lite mindre men himla fint för själen ändå. 2014 Unsolicited Advice Planner heter boken sidan är utriven från.

Favoriten


Bär mitt favoritlack till helgen. OPI Every Month Is Oktoberfest från Germany-kollektionen 2012. Tycker att mörka lack är det snyggaste, och bättre än ett mörkrött, nästan svart, plommon-skimrande kan det inte bli. Om jag bara skulle få ha kvar ett nagellack (förutom bas och topcoat) skulle jag välja detta. Två lager täcker fint. Och som vanligt har jag ett lager Seche Vite över för att få det så blankt det bara går.

Efter alla år av en förkärlek till korta naglar (ser alltid fräscht ut, är behändligt osv osv) så har jag nu bestämt mig för att låta dem växa ut. Och så går tre naglar av. Man ba yes. Bara att fila ner resterande naglar då. Kul att katten tagit alla mina nagelfilar och gömt dem. Eller ätit upp dem. Alla utom en som är överanvänd. Tack katten. Tack. Katten.

I think I've got unicorn powers

 
Fick för mig att bleka håret lite. Har varit trött på att ha enfärgat hår ett bra tag nu. Så jag köpte en ombre-blekning och så blev det så här. GRÖNT! Hahah LOL. Min frisörkompis Izabell berättade för ganska länge sedan att om man blekte lila hår så blir det grönt. Hade varit roligare om jag inte varit beredd på det.
Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det eller inte. Tycker det känns lite sagogrönt, vilket är fint, men övergången lite för skarp. Har nog kvar det så här ett tag i alla fall.


Allt du någonsin sagt


Allt du någonsin sagt borde jag gömma djupt ner i en låda
Det är svårt, då allt du någonsin sagt hänger som tunga julgranskulor högt upp i en trädkrona
För högt för att nå
Den trädkronan är mitt minne och kulorna är inte vackra
De hänger där fula och tynger mina steg
Du gav dem till mig, och nu kan du aldrig ta dem tillbaka
Och när du sover ligger jag vaken bredvid dig på knivarna som är allt du någonsin sagt

Du kunde ha räddat mig


Hm. Blev det rätt nu? Fick jag fram det jag kände?
Inte lika fint och kortfattat som min hjärna först tänkte. Dumma glömska.

Konsertplaner 2014


Har bloggtorka idag #detsuger. Därför passar jag på att visa mina konsertplaner för i år. Konserter är livsviktigt. Ett år utan konserter är inte ett riktigt år #LOL. Ja, jag ska sluta skriva hashtags #skojabara.
Minns att jag i Live 2013-inlägget skrev att jag inte hade några planer än, men det hade jag visst (Miley C goddammit), och nu har det kommit till två till.

Her Bright Skies nu på lördag (8 februari). På Sliperiet här hemma i Örnsköldsvik av alla ställen. Har väntat på att de ska komma till Övik nästan fyra år nu, visste tyvärr inte vilka de var 2009 då de var här sist. Känns grymt att det för en gångs skull kommer något bra band hit.


Miley Cyrus i Globen 30 maj. Yes, I'm a fan! Sju år nu. Kanske inte supportar allt hon gör, men hon har cool stil och change happens. Har sittplats för en gångs skull, och bra sådana också. Fabulous!


Avenged Sevenfold kommer till Scandinavium 24 juni, det blev bekräftat nu i veckan. Biljetterna släpps på fredag. Klart jag måste se mina pojkar en tredje gång!

Sedan kommer Asking Alexandria i oktober, men riktigt så långt vill jag inte planera. Har ju ändå sett dem fyra gånger. Skulle iofs vara kul att höra mer från From Death To Destiny-albumet live.

Ny lur


Oh my fucking jesuz. Jag har köpt en ny telefon. För många är det vardagsmat, men inte för mig. Jag har a l d r i g köpt en telefon förut. Min första fick jag i 13-årspresent och den höll i jättemånga år. Min andra snodde jag av min kompis (vadå, har hon köpt en ny har hon ju ändå ingen användning av sin gamla). Det här är min tredje. Nu är jag alltså up-to-date med teknologin och äger en smartphone som alla andra. Vackert alltså.
Tänkte först köpa en iPhone (en 4S såklart eftersom jag inte är rik, duh) på grund av den överdrivna mängden skal som finns, men insåg att det kanske inte var en så mogen anledning. Därför fick det bli en LG G2 i stället. Får helt enkelt göra egna skal. #kreativchey

PS. Att jag tidigare lyckats ha Instagram utan en smartphone beror på att jag är så bra på att sno andras telefoner, hurr hurr.

Årsresumé #3


September
Färgade äntligen håret mörklila i den nyans jag velat ha i ett år. Resan till New York stod för dörren, men det började ju mindre bra. Planet blev försenat ett halvt dygn och alla hotell i närheten av Arlanda var fullbokade. Fördrev hela första dagen med att promenera runt i Queens, beundra Manhattans skyline och handla i amerikanska mataffärer. Detta har jag bloggat om, men New York var så underbart att det kan nämnas igen.
Så. Besökte Empire State Building. Förlovade mig med Kim. En kväll skulle vi se Psychlon Nine, men missade dem pga ändringar i spelschemat. Jag bröt ihop fast jag inte ens ville inte se dem. Amerikaner öste mig med komplimanger över mitt lila hår. Bäst var Justin som vi stötte på vid Union Square, han sa att jag hade ett ”Vogue face”. Han var lite full. Och jättegay. Men han beundrade typ hela mitt utseende och det var jättekul. LOL.
Fick fira min födelsedag i bästa staden ever, och det gjorde jag genom att spendera timmar i en maskeradbutik, strosa på The High Line och se Fall Out Boy live. Resten av veckan kollade vi in Times Square, upptäckte Central Park och åt bästa pizzan jag någonsin smakat på Papa John’s. Var på New York Comedy Club en måndagskväll, kollade in 9-11 Memorial, såg The Lion King på Broadway och till sist var jag på snabbvisit på Coney Island, men nöjesparken hade tyvärr stängt.
Spenderade en heldag på Arlanda då vi anlände från New York, nästa plan gick till London under kvällen. Där såg vi Crown The Empire, ögonshoppade på största Top Shop jag sett och på-riktigt-shoppade på Urban Outfitters. Då vi kom hem till Örnsköldsvik igen kändes allt bara helt värdelöst. Fick feber för fjärde gången. Var på min fasters 60-årskalas, vilket var astrevligt. Jerry hade flyttat in i en lägenhet bara någon hundra meter från oss och hade inflyttningsfest. Firade min födelsedag igen, fast med mamma och bror den här gången, och såg klart sista säsongen och allra sista avsnittet av Gossip Girl. Känns kul att äntligen veta vem Gossip Girl är, tog bara 6 år.


Oktober
Månaden jag började blogga igen! Annars var det inte en så händelserik månad. Var på fogeljakt i Umeå, för att Kim haft sönder min förra fogel (det är en äggklocka), men hittade ingen och kom hem med nya glas istället. Hade krabbfest (maskerad med djurtema och jag var krabba). Hade gått och varit aspepp jättelänga, sen var det nästan ingen som ville komma. Men sedan blev det helbra ändå. Vår dumma fluffboll till katt blev en kissekatt, bokstavligen, och kissade i sängen minst tre gånger så att Kim och jag var tvugna att dela på ett singeltäcke flera nätter. Började även se American Horror Story igen, men med Kim den här gången.


November

Klädde ut mig till skolflicka på Halloween, fastän firande och fest uteblev. Köpte ett vin som hette Ravenswood bara för att jag börjat se en serie som heter likadant. Download gjorde massa feta bandslapp inför 2014 (Avenged Sevenfold, Fall Out Boy och Linking Park). Och på tal Avenged Sevenfold, köade jag med Linnea och massa annat folk en hel natt för att komma längst fram på deras Sverige-spelning, vilket vi också gjorde. Mamma fyllde jämt och det firades lite smått. Lämnade Team McDonald’s efter alla dessa år för att gå över till Team Max (vi snackar alltså hamburgare här). Åt alldeles för mycket skräpmat, usch och fy. Bilade ner till Stockholm för att se We Came As Romans med flera, så himla bra. Linnea N hade födelsedagsfest och det var WOHOOOO och jag bestämde att det skulle bli årets sista fylla (men det blev det inte). Tog tag i att besöka Arbetsfömedlingen och fick hopp om att det äntligen skulle lösa sig, men nja, självklart rann det ut i sanden. Slutligen drog vi ihop ett gäng och badade vildmarksbad hos Linnea N.


December
Hade decemberångest. Ni vet, redan slut på året, snart är det djävuls-nyår igen osv osv. Men det började mysigt med det årliga adventsfikat hemma hos mina föräldrar. Då åt jag även en pizzarulle (kyckling!) för första gången i mitt liv. Sen dog min farfar... Åkte till Stockholm en sista gång för att bevittna Pierce The Veil och Bring Me The Horizon live. Hann med en snabbis på Urban Outfitters och lyckades bli kär i allt. Vårt hotell var på en båt, det var lite annorlunda. Och eftersom tåget hem var inställt pga snöstorm drog vi till Arlanda och hade en Starbucks-date innan vi tog flyget hem i stället. Höll i en tarantula, lite coolt. Lider inte direkt av spindelfobi, men det är inte så att jag blir helt upphetsad vid åsynen av dem heller.
Det ryktades om en Miley Cyrus-spelning 2014, så jag skyndade mig att haffa de bästa sittplatserna (till överkomligt pris) ASAP.  Lägenheten storstädades för första gången sedan vi flyttade in och Kim fyllde år. Jag gjorde min andra tatuering, det var på tiden.
Skaffade ä n t l i g e n stolar till köksbordet, efter att ha varit tvungna att äta i soffan i hela åtta månader. Julafton 2013 var den bästa julaftonen jag haft sedan jag var barn, hjärta på det. Klädde mig som Miley C i mellandagarna för att gå på krogen och ösa till Wrecking Ball. Mådde skitdåligt av skitlite och förblev nykter på kusinfesten dagen efter, även känt som kvällen efter farfars begravning. Så ironiskt att det förra året också var farfar som var anledningen till att dra ihop en kusinfest, men då var han vid liv och fyllde 90 år.
Köpte en svart lurvig jacka med fet luva för att det är awesome med fluffiga jackor med fet luva. Rymde på låtsas för att jag bröt ihop och var tvungen att försvinna ett tag. Det blev en väldigt lång promenad. Slutligen drog vi till Skellefteå, där vi spenderade årets sista dagar.

Och det var det året! Försökte undvika att skriva om sådant jag bloggade om, eftersom det nyss hände. Upprepningar är ju bara så lame.

På en lördag


Dat ass tho

jing jang
✦ fuck you ✦ lighter

Årsresumé #2


Maj
Flyttade hemifrån, och in tillsammans med Kim i en jättefin vindsvåning. Då vi fått någorlunda ordning hade vi filmkväll med våra syskon och bjöd dem på middag. Gick nästan vilse på ett berg en dag då jag kände mig förstörd. Kim letade efter mig, men på fel berg. Otur. Eldade upp tre av mina dagböcker. Har alltid trott att jag skulle gå under om mina dagböcker försvann men är bara otroligt lättad. Inte ens då jag vill kolla upp när något speciellt hände, men kommer ihåg att det inte går. Det är bara underbart skönt. En sak som inte var så skönt var då en buss körde in i Kims bil. I passagerarsidan där jag satt. Lite aj, men mest aj på bilen.
Var i Göteborg med Kim och bodde på ett jättefint hotell med awesome frukost. Var på Liseberg, och fick en smärre chock då vi åkte Göteborgshjulet. Började grina innan vi ens nått toppen, och fick panik över att det var hela TVÅ varv kvar. Visste inte att jag var s å jäkla höjdrädd. Har ju liksom åkt Fritt Fall Tilt utan problem. Såg Bring Me The Horizon live, men missade förbandet (finaste Your Demise) som jag precis fått upp öronen för.
Måndagen från helvetet hände. Dagen efter kom polisen och tog med mig till psyket, där jag var tvungen att stanna i ett helt dygn. De snodde allt som man möjligtvis skulle kunna skada sig själv på, men lyckades gömma undan mina hörlurar. Hade ju avlidit ändå om jag inte fått lyssna på musik. Efter det dygnet fick jag i alla fall börja träffa en psykolog.
Men bra saker hände också. Som att jag upptäckte karaoke-apparna på Spotify och att sommaren kom. Bokade resa till New York och skaffade världens finaste ragdoll-unge, Lord James Silverstein. Första doppet ägde rum tillsammans med Linnea och Johannes. Festade lite med Izabell, Lina, Max och Linnea. Hade värsta bakisdagen jag varit med om dagen efter (vilket inte var så kul). Sedan festade jag lite till då andra Linnea kom ner till Övik och hälsade på.


Juni
Det var något påhitt i Lungviksparken som hette Adrenalin 2013, där Undone och Crash Diet spelade. Fy fan för den natten. Amanda tog studenten och någon dag låg jag tydligen på E4:an mitt i natten, men det minns jag inte. Flydde till England helt ensam och vägrade säga något till någon förrän jag stod på Arlanda redo att fara (därför blev min kärlek självmordbenägen). Till England skulle jag för att Download Festival ägde rum. Drömfestival. Shit vilken resa. Träffade massa trevligt folk och såg en hel del grymma band. Upptäckte även bästa Red Bull-drinkarna (den blå med rom, den röda med Jäger och silver med gin). Då jag kom hem drabbades jag av feber, lagom till min första arbetsdag som vikarie på ett äldreboende. Åh, vilken ångest jag hade över jobbet. Men det gick.
Hade två Mario Kart-kvällar. På midsommar grillade vi med med Harriet och Patrik på Åsberget. Det var trevligt men blåsigt. Den sista juni påbörjades bilresan mot Norge med Kim. Vi stannade vid en sjö någonstans mellan Sollefteå och Åre för att jag ville ta ett naken-natt-dopp. Finns filmbevis. Blev verkligen bara ett DOPP för Kim ville inte bada och jag hatar att bada ensam (är rädd för vattenmonster).



Juli
Bilade genom Norge med Kim och körde genom de vackraste landskap jag någonsin skådat. There was tears. Var i Oslo och på en jättelame nöjespark som hette Tusenfryd. Hittade Cartoonies-kex på ett norskt Coop, 100% nostalgikänsla på det. Var volontär på Metaltown. Första dagen vaktade jag och en kille en scen som ingen ens skulle spela på förrän dagen efter. Den dagen var så jävla lång och vedervärdig. Dagen efter (min lediga dag) var dock helt awesome. Söndagens den 7:e spenderades med shopping i Göteborg. Top Model-ritboken blev mitt bästa köp. Skaffade Instagram utan att äga en smartphone. Har skrivit ”tårar tårar tårar” här så förmodligen hände något dåligt. Då hela 2013 var ett emovrak är det svårt att komma ihåg alla detaljer. Fast nu kom jag på vad det var. Blä.
Hade en skit-utekväll på Merry Can (kanske årets enda dåliga utekväll), där det i vanliga fall brukar vara bäst. Beställde jättefina Jeffrey Campbell-skor på fyllan. En jävla storlek för små! BUH! Aldrig mer skoshopping på fyllan! Jobbade en massa och Kim köpte Mario Party 5 till Game Cube, så himla kuuuuuul.
Lyckades äntligen töja till 12 mm båda öronen och en regnig tisdag klädde jag upp mig, inte mer än en vanlig modebloggare, men ändå började stirrade folk som bara den. Får man inte vara fin trots regn eller? OCH KIM KASKADBLÖDDE UR NÄSAN! Se bild fyra. Han tycker tydligen att det är en bra idé att förblöda istället för att luta huvudet bakåt. Stupid.

 
Augusti
Spenderade en helg ute på en ö med Kim och hans familj och släkt. Ida D anordnade en picknick som var mysig (men det var skitkallt ute för att vara sommar). Blekte håret två gånger. Först blev det orange och sedan blev det gult. Sommarvikariatet tog slut och jag kände mig ensammast i världen. Trodde det var en bra idé att ha en fylletisdag helt själv, mitt på dagen, men det var bara väldigt ovärt. Shoppade loss på IKEA. Var på Kims farmors begravning. Jobbig upplevelse (som om någon begravning är kul). Kom äntligen i ordning i lägenheten, var sak på sin plats liksom.
Bajsbra: Varm Dr Pepper med citron. Beställde jättemånga kigurumis på Ebay med Kim. Så var det ju Rock On The Docks. Badade tre gånger, varav en gång var med Kim i Bäverbadet och allt var helt perfekt. Fick låna Saras systemkamera, jag blev glad chey. Linnea kom ner över en helg igen och Avenged Sevenfold släppte Hail To The King. Gjorde en fin kroppskedja inspirerad av den Miley Cyrus haft på sig allt som oftast. Och så gick Kim och jag runt med kiguruimis på stan en festlig kväll. Det var fint.