White Christmas


Det ser ut att bli en vit jul ändå (fast mycket kan hända på 6 dagar). Det har snöat hela dagen där jag bor. Personligen gillar jag inte snö och vinter, men ibland är det ändå mysigt med allt det vita, speciellt runt jul. Fint att se på, irriterande att vistas i.

För mig blir det dock varken snö eller kyla på julafton, utan värme och storstadsträngsel. På måndag åker jag nämligen till Thailand. OMFG. Men mer om det senare.▾ SARA EMILIA säger:

Härligt med lite snö äntligen!

svar; Tack så mycket!
Ja, tänk så det kan variera! För mig brukar det nog också bero väldigt mycket på vad det är jag ska göra om jag blir nervös eller inte.

2014-12-18 ✖ 21:40:06
http://saraemilias.blogspot.fi
▾ ♫♪ sandra säger:

"fint att se på, irriterande att vistas i" HAHA kunde inte sagt det bättre själv. Hatar snö och vinter och förstår inte vad alla tycker är så jävla mysigt

2014-12-18 ✖ 22:20:54
http://www.sandramusic.spotlife.se
▾ Twiggy Lundberg säger:

Lol, här är det -1 och ingen snö.. Bara frost på backen. :( Jag vill ju inte heller ha vinter, men det får faktiskt hellre bli mellan 5-10 minusgrader och var SNÖ och VINTER, istället för mörk, grått, halkigt och blä.

Svar: Oj, what's wrong with norrland?! Så har vi också haft det fram till igår. Fördelen med snön är ju att det blir mycket ljusare. Halkigt och grått suger D:
Ida ☯ the sky under the sea

2014-12-19 ✖ 01:41:47
http://shadowoftheday.blogg.se/
▾ Ida säger:

Åhhh ja, hoppas den hålls kvar där nu när jag kommer hem.
Hoppas också du får det superfint i Thailand, gash så fint! Jag och pojken sparar pengar dit för han har nån gång tänkt att han ska dit på thaiboxningsläger och jag skulle ju kunna.. göra mest ingenting och gå på yoga.

Svar: Ja, det skulle vara fint. Det snöar även idag, så förhoppnings vis :)Tack, det hoppas jag med. Lycka till med sparandet, det låter spännande. Att bara resa och få se något annat än vardagen är ju värt bara det.
Ida ☯ the sky under the sea

2014-12-19 ✖ 07:01:59
http://idreaido.blogg.se
▾ Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★ säger:

Åh min pappa å hans fru åker till Thailand nu! Så avis, fast trots att jag inte gillar julen eller firar så saknade jag ändå snön och stämningen här hemma i Sverige när jag firade jul i Thailand. Nyår däremot och alla dagar emellan var gött att fira ^^!

Här har snön smällt redan haha

Svar: Vad roligt! (mindre kul att va avis, hehe) Jag kan tänka mig att jag också kommer sakna julstämningen på julafton, men samtidigt är det värt att testa något nytt, eftersom jag faktiskt firat jul i Sverige 21 gånger, haha. Så får jag se sedan om jag vill göra om det.
Ida ☯ the sky under the sea

2014-12-19 ✖ 17:30:48
http://www.xn--annard-0xa.se
▾ Celine säger:

Så vackra bilder!

Svar: Tack!!!
Ida ☯ the sky under the sea

2014-12-20 ✖ 18:53:10
http://celinelf.se
▾ Linnéa Thell Jansson säger:

SJälv har jag inte sätt snön än /:

2014-12-20 ✖ 19:35:52
http://linneajthell.blogg.se/
▾ Simon G säger:

Jättefina bilder! :)

Svar: Taaack!!
Ida ☯ the sky under the sea

2015-01-04 ✖ 17:49:57
http://simonpixel.webblogg.se

Lämna en kommentar!
Det är okej att ha egena åsikter, även om DU HAR FEEEEEEL!
Och till alla som känner för att vara taskiga: buy a cat & GTFO.

Ditt namn:
Hänger du här ofta?

E-mail (om du vill):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Oh shit, what's in the bucket?


Trackback