Jag vill bara dansa

 
Igår var jag på krogen. Jag var glad. De tre kompisarna jag var där med är schyssta och jag fick dansa mig svettig. Det är allt jag begär av en utekväll.

Jag älskar att dansa. Det är en av de få sakerna i den här världen som får mig att glömma allt som gör ont. Jag vet inte om jag är bra eller dålig och om jag ska vara helt ärlig skiter jag i hur jag ser ut. Men uppenbarligen kan jag inte vara helt kass, eftersom både en och två och tre killar ville dansa med mig, and I'm like fine. Alla får dansa med mig. Men bara därför ger det dem inte rätt till att taffsa, försöka kyssa mig, förvänta sig att jag ska umgås med dem senare samt börja jucka mot en. Även när jag säger nej och att jag har pojkvän. OMG NO. Jag gillar att vara bland alla människor på dansgolvet, men ibland önskar jag bara att jag fick vara ifred i min lilla bubbla. Det är tråkigt att en av de få sakerna som får mig att må bra ska förstöras sådär.

#meningslöstinlägg #mårskitidag #psykisktmest

Wet pussies

 
Har tvättat katterna (den sista bilden är från i somras, men den är så ful att jag var tvungen att ha med den nu). That's the most evil thing I've ever seen, muhahaha.
Inte för att någon av dem gillar vatten, men Vicky är tusen gånger mer panikslagen än James. James is more like, "Accept-suffering-mode, on, fml". Blöta katter i inte vackra alltså. Haha.

Två x lila


Så här såg mina naglar ut då jag var ute och åkte båt, lackade med OPI DS Temptation. DS står för Designer Series och de innehåller diomond dust, därför är de dyrare än deras vanliga lack. Fancy, fancy. Detta är superglittrigt och passade perfekt till de soliga dagar den helgen bjöd på. Tror det hade gjort sig bättre på lite längre naglar, men det fanns inte så mycket att göra åt det.


My current nails. Duo-chroma Unicorn från W.I.P (som man kan köpa på Urban Outfitters) som skiftar i grönt, lila och glödande rosa (det rosa fick jag tyvärr inte med på bild). Tycker det är en rätt mesig färg faktiskt, duo-cromes ska vara mörkare och mer färgsprakande! Därför toppade jag med Sputter från LA Girl's Splatter-kollektion (bar det ovanpå vitgrått i våras). Jag var skeptisk till en början, men jag kom att gilla det. Tyvärr ser det helt kasst ut på sista bilden, det är mycket finare IRL, lovar!

Btw. Det här är tydligen det längsta jag kan få mina naglar, för sen går alltid en nagel av på varje hand. Buhu. Dags att bli kort-naglad igen dårååå.

Onsdagshumor

 



 
 

 


 






via Smoshpit och Instagram

Älskar tumblr-humor. Även fast den är rätt dålig. Helt seriöst, ingen annan humor än tumblr coincidences, memes, puns och Youtubers biter på mig längre. Jag menar, hur dåliga är inte name puns (vet ej officiella namnet, men ni vet Kanye West, Kanye East) egentligen?
But I LOL everytime. Ser en komedi och ba ”Ah men det här var ju gaaaaaanska kul, fast nej?”.

Har ni också lika bra humor som jag, höhöh?

Taggar VMA 2014



Ska hem till mamma och brorsan ikväll för att låna MTV (för att jag och Kim har knappt några tv-kanaler alls and we DGAF för att vi ser aldrig på tv). Men först jag ska poppa popcorn i kastrull och tvinga dem se 21 Jump Street för att den är hilarious. Seeeeen ska jag nattuggla framför VMA's. Tycker det brukar vara rätt kul att titta på Mtv's galor, trots att jag inte lyssnar så mycket på mainstream musik *hostwhataboutmileycyrusoch5soshosthost*. Fast jag hatar att de verkligen förminskar rockkategorin till nothingness och kastar in Lorde för att de inte hittar något som faktiskt är rock. Förra året (kan ha varit EMA's), delades det priset ut i reklampausen, man ba schysst -.-

Kikade på alla nominerade videos, och här är mina votes
Artist to watch › 5 Seconds of Summer ♥
Best male video › John Legend "All of Me"
Best female video › Beyoncé "Partition" / Katy Perry feat. Juicy J "Dark Horse" / Iggy Azalea feat. Charli xcx "Fancy"
Best lyric video › 5 Seconds of Summer "Don't Stop"
Best hip-hop video › Eminem "Berzerk"
Best pop video › Avicii feat. Aloe Blacc "Wake Me Up" / Iggy Azalea feat. Charli xcx "Fancy" / Jason Derulo feat. 2 Chainz "Talk Dirty"
Best rock video › Arctic Monkeys "Do I Wanna Know" / Imagine Dragons "Demons" / Linkin Park "Until It's Gone"
Best collaboration › Eminem feat. Rihanna "The Monster" / Katy Perry feat. Juicy J "Dark Horse"
MTV Clubland award › DJ Snake & Lil Jon "Turn Down For What" / Martin Garrix "Animals"
Best video with a social messege › Avicii "Hey Brother" / Beyoncé "Pretty Hurts"
Video of the year › Miley Cyrus "Wrecking Ball" / Sia "Chandelier

Ska någon av er se VMA?

FlashForward

bilder via imdb.com

Ahhhefgva<yefghj! Såg precis klart FlashForward, and daaaaamn. That's some good shit. För er som inte vet så är det en ABC-serie som sändes mellan 2009 och 2010, men blev nedlagd efter en säsong. JAG FÖRSTÅR INTE! Hur kan man lägga ner något så bra efter EN SÄSONG medan värdelösa Revolution fick en andra säsong. Medan urusla Ravenswood ens fick existera över huvud taget. It's not fair. FlashForward har liksom både mystik, supervillians, FBI och kirurger. Är inte just det det mest populära i serievärlden? Kriminalare och sjukhus?! Va? Va?! Inte för att det är så mycket sjukhus meeeeen... Det finns!

Här är handlingen enligt IMDb:
After the entire world's population blacks out for approximately 2 minutes and 17 seconds, which in effect causes the entire world to see a glimpse of life 6 months into the future, an elite FBI task force is formed to investigate who/what caused the global blackout, whether the events foreseen were simply flashes or true events of what's to come, and whether or not it could possibly happen again...

Vill ni se en bra serie på kort tid, se FlashForward. Finns dock risk att man sitter och gråter blod över att man aldrig kommer få veta vad som hände sen, då man sett sista avsnittet. Buhuuuu.

12-02-21

Sorry for my absence, men har bara använt datorn vid nödfall samt formaterat den (lol glömde spara alla fonts orkar inte buhu) de två senaste dagarna. Men jag var rätt söt som 19-åring, aight? Smells like teen spirit...

Bredånger

 
I fredags blev det grillning med halva tjocka släkten. Mys.

Önskelistan


Om tre veckor fyller jag år, den 7 september. Ovan ser ni förra årets önskelista. Den var både seriös och lite mindre seriös (höhöh en fet Chevrolet liksom, yeah right). I år ser min lista ut så här:

★ Dansa hela lördags- eller fredagsnatten
★ Fika med familj och vänner
★ Kramar
★ Äta egenbakade morotscupcakes och popcorn
★ Ha kul

Typ. Så varsågod alla två som frågat vad jag önskar mig. Alltså, not gonna lie, det är klart att det finns saker som jag vill ha, men inget jag riktigt önskar att få av andra. I slutändan är det enda jag vill ha som kostar pengar tatueringar, en kamera som bara är min och en plats på New York Film Academy.

Snart är sommaren slut


Då sommaren var sval och knappt hade börjat.

 
Några dagar senare.

 
Och i slutet av juli var det skitvarmt och sminklöst.

 
Mammas åttiotalskjol och solblekt sjöjungfru-hår. Den här dagen såg det blått ut.

Tokio Hotel är tillbaka


Det har säkert fallit i glömska nu, men mellan 2007 och 2010 var jag ett stort Tokio Hotel-fan, men efter jag såg dem live började både min kärlek till bandet och bandet själv försvinna spårlös. Mest för att jag började lyssna på hårdare musik, som HIM och Avenged Sevenfold. Men nu ska de börja släppa nya THTV-asvnitt, och jag kan inte låta bli att bli lite nostalgisk när jag ser trailern ovan. Även fast jag aldrig kommer känna samma kärek för Tokio Hotel igen, så känns det ändå kul att de ska släppa ett nytt album. Det kommer sannerligen att vara intressant att höra. Men gah, jag känner knappt igen Tom Kaulitz längre, scheisse! Deras personligheter är i alla fall sig lika, awwww. Memories.

Btw. Nya loggan är rätt fancy faktiskt.

'Cause I'm sailing on a boat

 
Några bilder från helgen, då jag var på båt-tripp till Västra Genesöviken med Kims familj. Badade en massa, läste Catching Fire i solen och bara hade det bra. Hatar att det bara är någon enstaka vecka kvar av sommaren. Buhu. Vill ha sommar förevigt.

Rich & Illuminati

 
Veckans naglar. Lite rosa och ett öge. Featuring China Glaze - Rich & Famous, som var lite av en besvikelse då jag fick hem det, eftersom jag förväntat detta. Not the same, man. Nu när jag burit det några dagar kan jag säga att jag ändrat mig, det är en jättefin färg. Men måste träna på nail art alltså. Ögat blev helt skevt FÖR DET ÄR JU SÅ SVÅRT ATT MÅLA MED NAGELLACK. Sedan måste jag lära mig att chilla med överlacket, för jag lyckas alltid smeta ut det svarta, buhu.


Fan vad läskigt!

bildkälla

Jag brukar tycka åska är mysigt MEN DET HÄR VAR INTE MYSIGT. Stod ute på en gårdsplan nedanför Åsberget (berget som besitter Örnsköldsviks högsta mast) och skulle ta kort på utsikten. Skulle precis trycka på fotoappen när allt ba went BAAARRGHHHGSFDYDYKDG och hela himlen exploderade. Rakt ovanför mig. Eller ovanför berget, I dunno. Huhuhuhuhuhuhuhu. Det var läskigt AS FUCK i alla fall. Fick helt ont i huvudet och öronen and shiet.

I helgen ska jag ut och åka båt. Till någon ö tror jag. Det blir fint. Trevlig helg ♥

K-marked


Pysslade ihop ett nytt skal eftersom mina andra är så o-svarta, puttinuttiga och much-is-more.
K:et är från H&M och står för allt som är bra på K. Kim, katter, kakor...

Jag tänker inte skämmas längre

Sedan jag föll för den enormt catchiga låten You Look So Perfect tidigare i år har dessa pojkar smygit sig in i mina drömmar om nätterna. I've been like "WTF?!" everytime. Fell in love osv osv. FAN VAD TÖNTIGT, IDA! DU KAN INTE BLI KÄR I ETT BAND FÖR ATT DE HAR SKINNY JEANS OCH ÄR SÖTA! Alltså förlåt. Men nu har jag lyssnat igenom deras debutalbum och hittat typ fem låtar som är rätt bra. Faktiskt.

Och idag köpte jag den där tidningen. 5SOS i fint sällskap med bästa Bring Me The Horizon, Bury Tomorrow och Asking Alexandria. Rocktidningar som AP och Rock Sound får mycket skit för att de sätter 5SOS på omslaget, eftersom att de förknippas med pojkbandet One Direction. Eller för att de är småpojkar som spelas på radio. Jag vet inte. Populära band brukar få skit, speciellt om fanskaran består av unga tjejer. Jag hoppas snarare att detta kommer få världen (läs: fangurlz i tonåren) att få upp ögonen för rocken igen. Att 5SOS får fler att börja lyssna på andra rockband också. Kanske inte det allra hårdaste, men vad som helst är bättre än hur det ser ut nu. Till exempel, rock-kategorin på MTV VMA's är ett skämt. Kan ni ens tänka er att Avenged Sevenfold var nominerade (och vann) en gång i tiden. Typ inte.

Kim bara SMITH över min nyfunna kärlek. Jag förstår inte varför. Han gillar varken Avenged Sevenfold eller Miley Cyrus, men ändå är det mer acceptabelt att jag gillar dem. Metal och pop-ish shit versus rockig pop, who the fuck cares?! Varför är det så himla illa att gilla ett par låtar av 5 Second Of Summer?! Jag har enormt blandad musiksmak, deal with it. Och han vet ju att jag är svag för supertighta jeans! JU! Haha.

Via Ferrata på Skuleberget


Var och klättrade igår med Kim och Izabell. Ni tror jag har träningsvärk nu? Ja. I hela kroppen.

För min del krävdes både blod, svett och tårar för att ta sig upp (don't worry though, blodet var mens, haaaaah). Det finns fyra klätterleder på Skuleberget: Vit (medel), Gul (medel/svår), Röd (svår) och Svart (extrem). Izabell och jag hade redan testat på den Vita och Kim är en klätterapa så vi bestämde oss för den Röda. Och ni vet, jag är höjdrädd. Bli inte lurade av min bad ass look, I'm actually a wuss.

Det var nog inte höjdskräcken som gav mig panik där mitt på bergsväggen, utan snarare att jag saknade tillit till att min egen kropp skulle lyckas ta sig någonstans. DET VAR LIKSOM STUPBRANT! Jag ville bara ge upp. Jag var livrädd. Kände mig trapped. Och ja, då är det ju inte direkt det ultimata att stå massa meter upp i luften och samtidigt vara höjdrädd. Men jag lyckades ta mig upp tillslut. With a little help from my friends.

Men det är kul att klättra. Sista biten, biten efter djävulsväggen, var awesome. Jag vill att berget ska vara det man klättrar på, inte 70% vajer och stegpinnar (öh, men det är ju det Via Ferrata går ut på *facepalm*). För jag litar inte på man made stuff. Typ.

näst sista bilden är Izabells [x]

Det blev en sådan här kväll ikväll


Mario Party 5 på Nintendo Gamecube med Jonätän, Stäfän och Ämändä. Jag ser inte ut att vinna i alla fall.
Amanda bara tar alla stjärnor och min broder bara erövrar mina favoritbanor. Bastard. Kanske blir film sedan azzå.

Update: Jag råkade vinna. Höhöhö. Didn't see that coming.