Nittio frågor.

 
Hittade nedanstående lista här. Tänkte först inte göra den, men sedan såg jag den igen här (fast med 30 frågor mindre, vatt de fack) och tänkte att ödet verkligen vill det här. Att jag gör listan alltså.

1. Hur gammal är du?
- 21.
2. Hur gammal känner du dig? - Jag har ofta ångest över min ålder. På något sätt får jag mig själv att tro att 21 är lika med 50, men så är det ju inte. Obviously. Jag känner mig inte alls vuxen. Snarare som en 19-årig 17-åring med inslag av minus 10 bast. Does that make sense?
3. Vad har du gjort i dag? - Sett på Vänner, målat naglarna och torkat kattdiarre. Fuck yes life! Var faktiskt till Varvsberget nu innan midnatt och fotade utsikten med Kim, det var skitkallt men också ganska mysigt.
4. Vilken film såg du senast? - Gravity på Filmstudio U (de visar filmer helt gratis på måndagskvällar här i Örnsköldsvik). Jag. Hatar. Rymden.
5. Vem ringde du senast? - Minns inte senast jag ringde någon. Kan det ha varit mamma?
6. Är du besatt av någonting? - Demoner typ.
7. Är du rädd för blod? - Jag klarar inte av att se operationer eller slaktarfilmer, blir helt svag i kroppen och svårt skadad psykiskt, men jag har kommit fram till att det inte är blodet.
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? - Vardagsrum. Halvöppen planlösning (ja, halvöppen). Tegel. Brunt, vitt och lite svart. Mysigt. Och såklart, snedtak.
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet? - Olof Palme. Kan förmodligen nämna fler Amerikanska presidenter än Svenska statsministrar. Shame on me.
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? - Nej. Då hade jag garanterat satt fem.
11. Vilken färg är dominerande i din garderob? - Svart, följt av vitt och grått. Sicken färgsprakande människa man kan va.
12. När vaknade du i dag? - 11:16 eller något lika pinsamt. Hatar idag.
13. Vilken är din favorithögtid? - Julen, helt klart. Jag tänker mig mys och godisfrossa och hinkvis med julmust. Känner mig alldeles förväntansfull. Kanske inte som då jag var liten, men minnena finns ju kvar. Blir helt exited över att komma på perfekta julklapparna till min familj. Hade jag bott i USA hade jag uppskattat Halloween otroligt mycket mer än vad jag gör nu, nästan lika mycket som julen. Hösten, godiset, maskeraderna… Maskeraderna speciellt. Här i Sverige är det inte alls lika stort så jag blir bara besviken.
14. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? - Typ i Narnia. Kanske New York. Älskade att vara i den staden. Är inte så berest så det finns säkert massa platser jag skulle älska att vara på i detta nu, men ännu inte besökt. Det ultimata vore någon soft ställe med sommarvärme.

Narnia. Queens. Whatever.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? - Sollefteå hahahah.
16. Hur vill du tillbringa din pension? - Six feet under. LOL.
17. Vad lyssnar du på just nu? - Kattfontänens porlande och en datanörds tangentbordssmatter (inte jag).
18. Har du någon gång brutit ett ben? - Varken ett eller två.
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? - Bregott, bröd, mjölk, citroner och strips.
20. Vem är din favoritkändis? - Miley C, duh.
21. Vad är du på för humör just nu? - Naaaaäää-kanske-dags-och-gå-och-lägga-sig-kanske.
22. Vilka världsdelar har du varit i? - Nordamerika och Europa (bor här, duh, men resten av världen verkar se Skandinavien som en egen världsdel som inte tillhör Europa).
23. Snarkar du? - Någon enstaka gång väldigt jättesällan. Men man har väl hört rykten.
24. Vilka yrken har du provat på? - Städerska, fritidsfröken, florist, butiksbiträde, vårdare på äldreboende. Man får räkna praktik!
25. Hur går du helst klädd? - Toppless i enbart trosor. Heh. Men typ slappa t-shirts och linnen. Snyggt men bekvämt. Rock-chill-grunge.
26. Vilket stjärntecken är du född i? - Jungfrun. Jag är ett septemberbarn.
27. Vilket är ditt favoritgodis? - Choklad. Helst mörk, 70%-ig. Från Lindt.
28. Vad sa du senast? - "Kan du spola tillbaka? Nej, när han ska gå och säga till..."
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? - Var bäst i bild-ämnena, vilka var de jag också tyckte mest om. Men gillade också Engelska väldigt mycket, men tyvärr hade jag inte så bra engelsklärare varken på högstadiet eller på gymnasiet. Dans, foto och kreativt skrivande var också najs.

Fotografisk Bild A år 2010. Lekte med Andy Warhol-ballonger till uppgiften "Andy och jag".

30. Vad har du på dig just nu? - Pyjamasbyxor och Guns 'N' Roses-tröje.
31. Vilken är din favoritaffär? - Urban Outfitters. Bikbok. Nasty Gal. Och Ebaaaaay! Och typ alla mataffärer utom de i Norge för att det är SKITDYRT i Norge. De ba "Extra-tuggummi, 600 spänn!".
32. Vad har du för storlek i kläder? - Typ M oftast. Det är så varierande storlekar överallt så jag vet knappt själv. Det enda jag vet riktigt säkert är att jag har 75B på BH:ar.
33. Vad har du i dina fickor? - Fickludd.
34. Vad köpte du senast? - Köpte utsvängda spetssbyxor från Ebay. Fierce. Kommer se ut som värsta lyxhippien, wink wink.
35. Hur många gånger har du flyttat? - Bodde på samma adress hela min uppväxt, med undantag för ett knappt år hos farfar då vi byggde nytt. Förra året flyttade jag hemifrån. Så 1,5 gång.
36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med dig? - Lembasbröd, en drake och the elder wand.
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? - Kväll, helst natt. Önskar att jag funkade på morgonen, men jag kommer inte riktigt igång förrän på kvällen. Det är då jag vill göra som mest. För att inte tala om då jag ska lägga mig, då är min hjärna värsta uppfinnaren. Oh, fuck me.
38. Senaste filmen du såg på bio? - Jag såg Noah förra veckan. Intressant version av Noaks Ark. Heter han verkligen Noak? Noa?! NOAH! #notverykristen
39. Har du blivit sydd någon gång? - Nej, men jag har piercat mig! Själv!
40. Har du någon gång badat naken utomhus? - Ja. Några gånger. Förra sommaren hände det här:

Vi var på väg till Norge. Det såg så fint ut. Att kalla det bad är dock att överdriva. Doppade mig bara eftersom jag blev rädd för sjömonster. True story.

41. Vad åt du till frukost? - Två små morötter. Yoghurt. Två Längtan-skivor med smör. Ett glas vatten med citron.
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? - 2004. Jag var 11 och gick i femman. Ritade klippdockor med tillhörande kläder och längtade till sommaren. Älskade WITCH och hängde med Linnea och Malin på skolrasterna. Var förmodligen också ledsen för att jag inte blivit antagen till Hogwarts. (jag hade en pojkvän, mycket seriöst)
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? - Nej. Min prövotid går ut i oktober och fuck me om jag åker dit för något innan dess. Överväger att inte köra bil alls tills dess.
44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? - Kim fixade hem senaste avsnittet av Game of Thrones lagom till frukost igår. Schysst!
45. Var lägger du din mobiltelefon när du sover? - Bredvid kudden eller i fönstret på laddning.
46. Vad var det sista du åt? - Middag. Kolla in:

Kim gjorde kyckling-nudel-wook-jalapenjo-soppa. Gotttt.

47. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - Nio över nio tror jag.
48. Är du blyg? - Hahahahaah. Jag är ett extremt fall av socially awkwardness. Helt seriöst.
49. När flög du senast? - I december förra året. Vårt tåg från Stockholm blev inställt så vi tog flyget hem. Värsta flygresan ever. Kändes som ett leksaksplan som skulle falla ihop när som helst, haha.
50. Har du någon tatuering? - Två stycken. En på varje arm.
51. Har du varit med om en bilolycka? - Nja. Förra året körde en buss in i Kims bil då vi var påväg till Hemmakväll. Det gick bra, men bilen fick skrotas pga för dyra lagningskostnader. Bensinluckan var helt intryckt. Sedan råkade jag köra in i en soptunna så glaset i vänstra backspegeln krossades. Because I'm that good.
52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? - JAG ÄR INTE GRAVID. Eller va?
53. Vilken är den roligaste träningsformen? - Simma, dansa eller promenader i rask takt. Eller träningscykla medan man ser på serier. Multitasking for the win.
54. Har du några husdjur? - Men jaaa! Jag har katter! TVÅ!

Isbjörnen och rumpsniffaren.

55. Vill du gifta dig? - Går ofta runt och fantiserar om min drömbröllop och det är fint och jag vill. Men det skrämmer mig också. Är absolut inte redo! Även fast jag ibland lurar mig till att tro att jag är det. #totallyseriousanswer
56. Var växte dina föräldrar upp? - Bjästa versus Gullänget. Det är typ i klass med Upper East Side på Manhattan fast Övik-style. #totallytrue
57. Har du någon gång ringt polisen? - Ja. Har varit i kontakt med poliser lite för mycket det senaste året.
58. Vilka är dina största svagheter? - If I tellz you might use it against me.
59. Har du, eller har haft, något smeknamn? - Det är oklart varför jag i mars 2010 blev kallad för Gangster-Ida.
60. Vad ska du göra imorrn? - Öhhhrrrkkkb.
61. Vad har du in din väska? - Kattbebisar och maskingevär.
62. Vad shoppar du helst? - Saker från Ebay. Helst nagellack. Det är billigt och det är vardagslyx att hitta paket i brevlådan. Det eller goda saker man kan äta.
63. Favoritdesigner/märke? - Drop Dead och UNIF och Jeffrey Campbell och OPI och Killstar och...
64. Bästa plagg/accessoar i garderoben? - Min dinosariekigurumi. The Rev-memorialtröjan som jag tryckt. Stayups och strumpeband. Nithalsband. Lita Spikes. Whatever keeps me warm.
65. Vilken är din favoritparfym? - Live Luxe från JLo.
66. String, boxer eller vanliga trosor? - Jag vill ha spetstrosor som täcker rumpan och inte skär in i skrevet så fort man rör sig. Varför kan man inte vara sexig och bekväm samtidigt?
67. Vad sover du i? - Jag sover naken! Ibland matchat med en stor t-shirt och trosor. Ibland bara med trosor.
68. Går du på någon diet? - Bröd och strips-dieten. Serveras med valfri kolsyrad dryck.
69. Nämn tre maträtter du äter ofta? - Nå kött med friterade strips, stuvade makaroner med falukorv oooooooch tacos.
70. Vad dricker du till vardags?
- Mjölk eller vatten med citron. Kan slinka ner en hel del soda streamat också.

Bästa läskeblask-substitutet.

71. Om du dricker alkohol, vad dricker du helst? - Fett komplicerade dyröres drinkar! NOT! Jäger med Power King är skitgott, men jag har förbjudit mig själv att dricka taurin-skit. Blir väl oftast öl, men tar gärna en Breezer. Eller Minttu Choklad med O’Boy!
72. Lugn hemmakväll eller party all night long? - Först hemmakväll med god middag, sedan lite party party/dans på krogen/nattäventyr. Och sedan chilla hela dagen efter. Perfect weekend.
73. Tycker du om att fika? - Det är mysigt. Men bjuds det på flådigt födelsedagsfika får jag bara välja en sak, vilket är skitsvårt, men jag får inte ner mer. Mår ba illa. Då jag var liten kunde jag ta av allt. Jag förstår inte. Borde ju ha större magsäck nu? Eller? #ilandsproblem
74. Vilka tidningar brukar du läsa? - Vecko Revyn och PLAZA Interiör.
75. Favoritprogram på TV? - Ser inte på TV men däremot på en bunt tv-serier. Just nu är det Glee, The O.C., Vänner och Game of Thrones. Väntar även med spänning på nästa säsong av Pretty Little Liars. Jag vet att jag låter som en tönt, men jag har en tendens att falla för alla serier jag börjar se.
77. Hur skulle du beskriva ditt hem? - Högst upp. Många trappor för att vara ett trevåningshus. Mysigt. Katter - viktig inredningsdetalj. Snetak. Insyn till toaletten pga betongglas, men det är fint, allt för att va trendig liksom. Sen, sa jag snetak? Det är den röda tråden i vårt hem.
78. Pedant eller slarver? - Jag hatar egentligen att ha det stökigt och måste organisera men jag är en latmask. Jag är en pedantisk slarver, haha. Man kan va båda! #skitzo
79. Dricker du kaffe och i så fall vilken sort? - Starbucks frappes med så lite kaffesmak som möjligt.


80. Tråkigaste hushållssysslan? - Rensa kattlådan.
81. Hur ofta städar du? - Lite för sällan. Försöker att i alla fall dammsuga en gång i veckan, och diska minst varannan dag.
82. Leva nu, längta eller minnas? - Leva nu! Men är man människa är det i princip omöjligt att inte minnas och längta också.
83. Något du aldrig skulle klä dig i? - Rått kött. Inte råttkött heller för den delen.
84. Vad skulle du vilja ha mer tid till? - Jag har tid, men jag prioriterar inte det jag helst av allt vill göra. Eller jo. Men jag önskar att man kunde se en hel säsong av en serie, och fortfarande ha tid till att diska och dammsuga och blogga och pyssla och måla naglarna och gå ut och motionera och duscha och... Yeah, you get the point. Och samtidigt tjäna pengar, inte att förglömma!
85. Vad gör du för att rensa huvudet och få extra energi? - Promenader i frisk luft brukar funka. Går hellre över golfbanan än mot stan.
86. Drömresemål? - LA, baby! Fast jag har fått nåt San Fransisco-fnatt också. Och Australien! Please take me there! Och Tyskland! Och Island! Sa jag Italien? Ta mig jorden runt! TA MIG!
87. Vilket är ditt drömyrke? - Vad som helst som ger mig en egen iMDB-page. Föreställ er mitt namn in that credit roll, yes it looks perfff.
88. Framtidsdrömmar? - Samma som ovan. Sker ej i Sverige.
89. Vilket blir ditt nästa köp? - En glass kanske. Måste även fixa en tågbiljett ner till Stockholm.
90. Hur kommer du spendera semestern? - Vilken semester? Jag har alltid semester. #arbetslös



▾ Fröken Annorlunda säger:

sv: ja men samma här! :D Det är därför jag slänger in såna inlägg, försöker inspirera och tagga mig själv :D

hahaha! Du är riktigt rolig ska du veta, satt och skratta högt flera gånger när jag läste den här :D <3

Svar: Hahah, vad fint att jag kunde stå för lite underhållning :)
Ida ☯ the sky under the sea

2014-04-16 ✖ 02:19:51
http://frokenannorlunda.devote.se/
▾ Anita säger:

Trevlig lista :-)

2014-04-16 ✖ 07:18:30
http://siliiins.blogg.se
▾ KassandraPalma säger:

är inte heller ett stort fan av rymden haha ;)

sv: man kan säga mini pannkakor, plättar får mig att tänka på potatisplättar

Svar: Klart man kan säga både och, beror väl på vad man är van med :) Själv vet jag inte ens vad potatisplättar är...
Ida ☯ the sky under the sea

2014-04-16 ✖ 07:36:09
http://kasssandra.blogg.se
▾ Agnes Eriksson säger:

åh älskar att läsa sånt här! Har också piercat mig själv, var piercade du dig??
sv: åh taack! kram

Svar: Vad kul! Jasså, var då? Har piercat mig i läppen, och i örat :)
Ida ☯ the sky under the sea

2014-04-16 ✖ 09:13:03
http://www.agneseriksson.blogg.se
▾ Pelle säger:

Så många som svarar att de har mobilen med sig i sängen. USCH, säger farbrorn, USCH!

Svar: Om man ska va riktigt petig ska man ju inte ha mobilen i sovrummet ens, men jag har ju mobilen som väckarklocka D: I och för sig lär man ju inte snooza om man måste gå till ett annat rum för att stänga av alarmet... Hm...
Ida ☯ the sky under the sea

2014-04-16 ✖ 11:52:17
http://pellespersonliga.blogg.se/
▾ Lilla Lii säger:

Har du piercat dig själv? :o var inte det läskigt? gjorde det inte ont? Skulle aldrig gjort det själv ;) Jag skulle vara för rädd att få in bakterier.

Svar: Haha yeah, det var rätt längesedan... Fick något spontanryck bara. Det var mest första och sista lagret av hud som gjorde ont, resten gick rätt fort. I nuläget tror jag inte jag skulle pierca mig själv heller, haha, men självklart rengjorde jag allt innan!
Ida ☯ the sky under the sea

2014-04-16 ✖ 13:35:14
http://www.lillalii.se
▾ Cyber- life with autism and art säger:

Sådan himla lång lista. :O

2014-04-16 ✖ 13:51:39
http://xcyberx.blogg.se/
▾ MATILDA säger:

Roliga frågor =)

2014-04-16 ✖ 14:24:24
http://matildays.forme.se
▾ Felicia Lindblom säger:

kul att sitta och läsa din svar, hoppas du får en super bra dag :)

2014-04-16 ✖ 15:30:15
http://felicialindblom.vionno.se

Lämna gärna en kommentar:
OBS! Om en inte har något snällt att säga är det bättre att hålla käften, puss.

Namn:
Stammis?

E-mail (bara jag ser):


URL (så att jag kan hälsa på hos dig):


Skriv en rad eller två...


Trackback